otvoreno klizaliste na trgu slobode

underwater

Aktivan član
Poruka
1.212
Privremeno otvoreno klizalište, zajednički poklon Novosađanima kompanije “Knjaz Miloš“ i Gradske uprave, biće postavljeno tokom vikenda na centralnom gradskom trgu, u neposrednoj blizini Gradske kuće. Ledena ploča će na Trgu slobode stajati jedan mesec, a klizanje će biti besplatno.Prema rečima portparola poznatog domaćeg proizvođača mineralne vode Radeta Tribičevića, “Knjaz Miloš“ je već imao nekoliko zajedničkih projekata sa gradskim vlastima u Novom Sadu, pa se i u ovaj novi poduhvat ulazi sa optimizmom. Montažno klizalište veličine 20 sa 15 metara će imati agregate za led, pa se neće topiti ni ukoliko temperatura vazduha bude veća od nule, čak i do 20 stepeni. Plan je bio da proradi tačno na Božić, ali su izrazito loše vremenske prilike i obilna kiša odložile početak radova predviđen za četvrtak.

- Od trenutka sklapanja konstrukcije, pa do ulaska prvog klizača, potrebno je 48 časova da se formira ledena ploča, pa je za sada izvesno jedino da će radovi početi čim prestanu padavine - rekao je Tribičević i najavio ceremonijalno svečano otvaranje za početak naredne sedmice.

Osim besplatnog ulaska na led, postoji mogućnost da se ljubiteljima klizanja obezbedi i besplatno iznajmljivanje klizaljki, za šta se još uvek traži pravo rešenje. Kako kaže portparol “Knjaza”, na trgu će biti postavljen i razglas, a priprema se i specijalni program namenjen klizačima, dok najmlađe ljubitelje sportova na ledu očekuju i pokloni.

Z.G.

(05.01.06. izvor: www.dnevnik.co.yu )
 
GoldenLady:
sta to su naparvaili klizaliste od kisele vode???

da... sa sve mehuricima... :)
u svakom slucaju, mislim da je to odlican potez... slicna stvar godinama funkcionise u mnogim evropskim metropolama. verujem da je mnogima cena ulaznice (~200 dindzi + iznajmljivanje klizaljki) za ledenu dvoranu spens-a prilicno visoka... a i vreme je bilo da se trg konacno ozivi...
 
Neva:
Bas ste vi neki nezahvalni !

Ljudi se potrudili to da nam omoguce , a vi ne znate da klizete !

Ovo bi moglo da bude kao neki poziv za forumase da se okupimo i naucimo one sto ne znaju ?

Nije ti losa ideja :idea: :!:

Znam da klizem ( ali nisam duuugoooo ) , klizaljke nemam , i volju imam !

Nevo , koordiniraj za okupljanje forumasa na ledu , sa BESPLATNOM obukom za NEklizace !:D
 

Back
Top