"Otvorena Pantelejska pijaca, najavljen i parking"

Tacno je da ce krenuti da lome kamere, i policija nista nece da radi povodom toga.

Ili, cak i da rade, uhapsice nekog Ciganina besmislicara.

Da je narodu dozvoljeno da nose pistolje, pa da puca na tu bagru, kao u USA., ne bi smeli bas to toliko da rade.
Znači ti jedan problem gde policija ne reaguje i ne razbija labrnje vandala rešićeš tako da ćeš sve naoružati pa i te huligane koji će naoružani samo uvećati svoju moć i bahatost.

Ja nisam za olaksanje posedovanja oruzja....nisam ni za to da politka utice na policiju , nisam za to ni da policija ne moze da utice na sudstvo...

Iskreno da narod hoce, vrlo brzo bi se , max jedna godina sve dovelo u red, ali ne nasiljem...
Onaj ko zna on zna....
Nego narod ne zeli ni da bude svima po istim zakonima, niti da bude reda niti da bude sve javno svima poznato...svi bi nesto da bunare...

Krenimo od sela, tamo svako brani svoje bunarenje..
Dodjimo do varosi, tamo bi jos i pristali na svima isto , ali imaju kompleks mediokriteta pa kazu valjda BG zna najbolje...nagon za uvlacenjem im je genetika..
Zatim mali gradovi , oni vec glumataju po svemu BG , i na kraju BG , to neda protekcije pa da svi izginu...

Tako da mislim da ne treba nesto nametati lopovskom i agresivnom narodu...
Ali mislim da treba obezbediti delic teritorije, nesto kao mirnoljubiva zona gde bi se sklanjali i preseljavali oni koji bi da zive mirnijim zivotom...
Delta siti za bogatase i BG na vodi za trandze i blud, a ostali ono malo ekscentrika da ima uciteljsko naselje, pa naselje reda i mira ali na nivou opstina..da bi gradovi opstine mogli da donesu zakon po kojem se to sve legalizuje...

Kao da ja ne bih ziveo u Crnoj Travi ako u blizini nema Crnotravaca i ostalih sve moze juznjaka....

Poslednja izmena:
Zato što je Niš prepun majmuna koji lome sve što mogu, klupe, dečiji mobilijar, šta god.

Živim relativno blizu ove pijace i potpuno mi je logično da bude dobro ograđena i pokrivena kamerama.

Videćemo samo da li će zaživeti, jer se 20 godina razvlači ta priča.

Nis prepun majmuna koji lome?
Nis!?

Nis ima puno mana ali agresija mu se ne moze prigovoriti.
Nislije ne reaguju cak i u situacijama kada je reakcija nuzna.

Kamere stavljaju jer se u te kamere neko ugradio.
U celu ovu pijacu su se mnogi ugradili, pocev od tog oduzetog zemljista.

Slikao jutros:ž, popunjenost i dalje ispod 10%, na drugoj slici možete videti jedan od razloga zašto, i dalje se dozvoljava prodaja izvan pijace (ispod bilborda).

IMG_20240914_114948.jpg

IMG_20240914_114935.jpg

Back