Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Pa, mora i njega neko da voli i da ga ljubomorno čuva u kutku. On je sasvim sigorno spreman za to ..... samo da se otvori u struku, kako sam reče noćas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbenda bre !
Andrej Pejic sinh ra tại Serbia, có một anh trai tên Igor. Bố mẹ Andrej ly dị không lâu sau khi anh chào đời. Sau đó, anh sống cùng mẹ, bà và anh trai. Năm Andrej 8 tuổi, anh cùng gia đình chuyển tới Melbourne, Úc sinh sống. Khi đang làm việc cho một cửa hàng của McDonald's, Andrej được phát hiện và trở thành người mẫu năm 17 tuổi.
I prilućka Nad Kraljevom živa vatra seva dok mu rade mejkap i herstajling pre revije .

А да ли и клепеће нанулама?ne, vec cela tuzla jednu kozu muzla...![]()
Čuo sam da će sledeće subote Žikina šarenica biti tematski posvećena gej populaciji.
Gejevi sviraju harmonike i pevaju, kuvaju slatko i sede na kauču...
Биће то Жилијенова шаренаја.
Да,било је али не смета,реакције су биле подсмех и ниподашатавање од стране присутних лобистаNe znam da li je već bilo:
Београд – На иницијативу станара Улице краљице Наталије где је отворен ЛГБТ центар у којем ће како су пренели медији бити посебне просторије за сексуалне односе између хомосексуалаца, СНП НАШИ ће поставити камере у станове грађана који су дали своју сагласност како би се прикупили докази о организованој проституцији у центру.
Како су грађани који живе у близини центра приметили у ноћним часовима у центар улазе сумњива лица и његова намена је првенствено јавна кућа у којој се врши проституција.

Ne znam da li je već bilo:
Београд – На иницијативу станара Улице краљице Наталије где је отворен ЛГБТ центар у којем ће како су пренели медији бити посебне просторије за сексуалне односе између хомосексуалаца, СНП НАШИ ће поставити камере у станове грађана који су дали своју сагласност како би се прикупили докази о организованој проституцији у центру.
Како су грађани који живе у близини центра приметили у ноћним часовима у центар улазе сумњива лица и његова намена је првенствено јавна кућа у којој се врши проституција.
Pa kad su smešni ,šatro strejt delije voajerišu komšije pedere ,sa sve elektronskom voajerskom opremom ,ko britanski humor unajboljim danima .Да,било је али не смета,реакције су биле подсмех и ниподашатавање од стране присутних лобиста![]()

Služimo narodu !Лесандере,видиш како лоби одмах реагује,спремни ко запете пушке![]()
Не сумњам,питање је само ком.Služimo narodu !
Не сумњам,питање је само ком.

Pa kad su smešni ,šatro strejt delije voajerišu komšije pedere ,sa sve elektronskom voajerskom opremom ,ko britanski humor unajboljim danima .![]()
Takve treba zajebavati , zapišavati i nipodaštavati uvek i u svakoj prilici za njihovo dobro , a i ovako casual , teško se suzdržati ****** .![]()