Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Спарти неожењени нису могли да остваре наследна права, а пошто је иста била матијархат, жене се нису удавале за педерее, но пропаганда је чудо, а школски систем је урнисан.

Skolski sistem je urnisan sa ciljem. Na zapadu decu uce da budu gejevi, transseksualci itd. Deca su im cilj.

prvo, za decu bi bilo najbolje da ne gledaju vb, farmu i slicne gluposti
drugo, ne razumem, da li hoces da od deteta sakrijes postojanje homosexualizma ili sta? ne shvatam zaista
trece, da, imaju barove, imaju centar, ali kada hoce da naprave skup skupi se par desetina hiljada onih koji ce da ih tuku, pa i na ovoj temi se poziva na zabranu prava na okupljanje, govori se kako su bolesni, da treba da se lece blablabla. uopste su u drustvu diskriminisani. to je cinjenica.

1. slazem se da bi za decu bilo najbolje da ne gledaju Farmu, VB i slicno, ali eto gledaju ili barem nalete dok menjaju kanale

2. ne zelim da sakrijem postojanje homoseksualizma, ali ne zelim da dodjem u sitaciju da detetu od 3-6 godina objasnjavam zasto se 2 muskarca zvale, ko je mama a ko tata tu, jer ni sam ne znam sta bi odgovorio... mozda sam staromodan, ali ne zelim da mi dete odrasta misleci da je to normalno ponasanje i ne zelim da mu se zbog toga javi zelja za tako necim

3. opet se vracamo na pocetak... ako imaju barove, centre, zasto bi uopste pravili te parade, za koje ti kazes da se odrzavaju u znak protesta? ko njih na poslu pita da li su gejevi ili ne?

zive i rade kao sav normalan svet, pa cemu onda te parade?

ti koji ih napadaju su obicni huligani, koji ne predstavljaju opasnost samo po njih, vec po svakog gradjanina Srbije, pa i medjusobno se tuku... nema to veze sa diskriminacijom

ja se ne secam da je skoro neko pretukao ona 3,4 pedera koja se stalno pojavljuju na tv-u, niti je neko razlupao gej bar i slicno... sta im fali? nista

1. slazem se da bi za decu bilo najbolje da ne gledaju Farmu, VB i slicno, ali eto gledaju ili barem nalete dok menjaju kanale

2. ne zelim da sakrijem postojanje homoseksualizma, ali ne zelim da dodjem u sitaciju da detetu od 3-6 godina objasnjavam zasto se 2 muskarca zvale, ko je mama a ko tata tu, jer ni sam ne znam sta bi odgovorio... mozda sam staromodan, ali ne zelim da mi dete odrasta misleci da je to normalno ponasanje i ne zelim da mu se zbog toga javi zelja za tako necim

3. opet se vracamo na pocetak... ako imaju barove, centre, zasto bi uopste pravili te parade, za koje ti kazes da se odrzavaju u znak protesta? ko njih na poslu pita da li su gejevi ili ne?

zive i rade kao sav normalan svet, pa cemu onda te parade?

ti koji ih napadaju su obicni huligani, koji ne predstavljaju opasnost samo po njih, vec po svakog gradjanina Srbije, pa i medjusobno se tuku... nema to veze sa diskriminacijom

ja se ne secam da je skoro neko pretukao ona 3,4 pedera koja se stalno pojavljuju na tv-u, niti je neko razlupao gej bar i slicno... sta im fali? nista

2. objasnis mu tako sto mu, ako te pita, kazes da su u pitanju ljudi homoseksualne orijentacije odnosno da ih privlace osobe istog pola. prilicno jednostavno
3. nemoj da se pravis naivan. i na poslu ako bi rekli da su gej ili bi dobili otkaz, a ako ne, u svakom slucaju bi trpeli verbalnu (mozda i fizicku) torturu od strane ostalih zaposlenih. parada je nacin da skrenu paznju na svoje probleme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back