- Poruka
- 28.511
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je deda dao jednu gitaru i rekao "samo u slučaju nužde da je prodaš, to je druga gitara Elvisa Prislija"
^Piće je skupo, ali sve u centru je skupo. Hrana jeste bezobrazno skupa.
Bio juče i nikad više. Naručili dva Zombie koktela što bi trebalo da košta 1980 din. Ok, standardna cena za koktele za centar grada. Međutim stiže račun 4800 din. Pitam mlađanog konobara o čemu se radi, kaže pa dobili ste posebne čaše koje se naplaćuju po 1400 din. Gde piše, pitam, pokaže mi u meniju, rekoh ovde piše da mogu da doplatim posebne čaše, MOGU, ali ne moram, što nisam tražio da doplatim, dakle smanji račun. Kaže mladac mrtav ladan pa dobro ako vam je mnogo izaći ćemo vam u susret. U tom trenutku me žena već gura nogom ispod stola u smislu NEMOJ, čekamo ga 20 minuta za nov račun, stiže, dajem mu 2000, on ide, reko alo a kusur? On kao molim, pa 20 dinara je kusur, reko bato daj tih 20 dinara odma sada odma, ni dva dinara ti ne bih ostavio. Posle sam video u recenzijama da se ista stvar desila kod drugih gostiju. Stvarno jajarski. Neće me videti opet.
Ja sam bio u Londonu, Minhenu i Budimpešti. Mnogo bolji utisak.Nisam bio u tom novootvorenom, ali sam bio u razlicitim americkim gradovima.
Svakako je popularna opcija da se kupi collectible glass, ali to ima slmisla ako ides u neki drugi grad i drzavu, pa to kupis kao suvenir...
Ovde je to veoma strikno napisano u meniju....na pr. Coctel xxxx - Includes your own collectible glass, ili Coctel xxxx - Include your own collectible glass for an additional charge.
Ako je ova druga opcija, onda je to greska konobara, a s obzirom na baksis i cekanje...verovatno imaju problema sa osobljem
U principu, nigde nisu nista specjalno, niti je klopa neka wow...vise je osecaj da posecujes neki cool prostor, narocito ako si NY ili LV.