Otvoren brak, da ili ne?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Otvoreni brak je naziv za brak u kome bračni drugovi jedno drugom dozvoljavaju upuštanje u intimne veze - romantične i seksualne prirode sa trećim osobama. Iako u tehničkom smislu te izvanbračne veze predstavljaju preljub, one, s obzirom da je za njih postojala dozvola, ne predstavljaju nevjeru. Kao takav, otvoreni brak predstavlja jedan od oblika poliamorije, odnosno ne-monogamije.

Sam izraz se u današnjem smislu počeo koristiti tek u doba seksualne revolucije 1960-ih. Dotada se koristio tek za opisivanje monogamnih brakova između pripadnika segregiranih društvenih grupa (npr. belkinje i crnca i sl.).

Da li bi živeli u otvorenom braku?

- Draga, moram ti nešto reći. Bolje da sedneš , ozbiljno je .
- Ajde reci.
- Videla sam Milana juče kako ulazi sa nekom plavušom u hotel, mislim da te vara.
- Ma znam to, mi smo ti u otvorenom braku. To ti je kod nas normalno.
- Ahaa, pa jesi ti njega kad prevarila ?
- Jesi ti normalna ? Pa ubio bi me od batina !

Otvoren brak na srpski način. :hahaha:

Otvoreni brak je naziv za brak u kome bračni drugovi jedno drugom dozvoljavaju upuštanje u intimne veze - romantične i seksualne prirode sa trećim osobama. Iako u tehničkom smislu te izvanbračne veze predstavljaju preljub, one, s obzirom da je za njih postojala dozvola, ne predstavljaju nevjeru. Kao takav, otvoreni brak predstavlja jedan od oblika poliamorije, odnosno ne-monogamije.

Sam izraz se u današnjem smislu počeo koristiti tek u doba seksualne revolucije 1960-ih. Dotada se koristio tek za opisivanje monogamnih brakova između pripadnika segregiranih društvenih grupa (npr. belkinje i crnca i sl.).

Majstore a da li bi ti bio u tom spektaklu ?

mimimi mimimi

Zar nije korisniji svingeraj ?
Tu možeš da kontrolišeš partnera šta radi !
Da ne zastrani.
Ili prošvaleriše....

komentar ti je jako gloop + nicim izazvan napad na moju personu

Ja jesam ruzna ali ne i gloopa tako da ja sigurno nebi imala muža balvana poput tebe

:mrgreen:

mimimi mimimi

ne lupaj LepaLopužo :cmok:
nisi ti ružna, ako su ono tvoje slike što postavljaš, meni si baš simpatična (mslm na slike) :cool:
ti si prva napala moju personu, ja sam samo tvojoj personi odgovorio :p
dal si gloopa, mene ne zanima, šta ćeš, balvan ima druge interese :mrgreen:

hahaha hahaha

PEES
a sad te nebi oženio ni da si zadnja na Krsti :hahaha:

ne lupaj LepaLopužo :cmok:
nisi ti ružna, ako su ono tvoje slike što postavljaš, meni si baš simpatična (mslm na slike) :cool:
ti si prva napala moju personu, ja sam samo tvojoj personi odgovorio [emoji14]
dal si gloopa, mene ne zanima, šta ćeš, balvan ima druge interese :mrgreen:

hahaha hahaha

PEES
a sad te nebi oženio ni da si zadnja na Krsti :hahaha:
Dje sam to ja tebe napala ?

mimimi mimimi

A sta li postavljaca teme to zulja toliko kada otvara ovakvu temu ? :D

Postavljač teme nije nažuljan ni na jedno mesto. :mrgreen:
Postavljač teme ne rešava ovde svoje lične probleme (to radi u tišini i diskreciji, sam sa sobom :kez: ), već postavlja teme da zabavi i sebe i vas. :cool:

Postavljač teme je sad u dilemi dal da idućih dana postavi temu o gej populaciji, zbog prispelih napada na svoju personu. :hahaha1:

uploadfromtaptalk1471426423549.jpg

mimimi mimimi

Back