38imak
Poznat
- Poruka
- 8.801
Zato sto je protivzakonito traziti od ljudi da se izjasnjavaju o svojoj seksualnoj opredeljenosti, i takve statistike je nemoguce naci.Ovo ces svakako potvrditi statistickim podacima, jel da i zasto ne
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je protivzakonito traziti od ljudi da se izjasnjavaju o svojoj seksualnoj opredeljenosti, i takve statistike je nemoguce naci.Ovo ces svakako potvrditi statistickim podacima, jel da i zasto ne
Hahahahahha, gejevi i lezbejke se autuju i to stoji i u njihovim biografijama kao jedna ponosna stavka, eto ralf sumaher skoro. Nego lupas. Nema dokaza za tvoju tvrdnju da se procentualno vise lezbejki nalazi u sportu nego to tvoja konzervativna ****** prdi po temi, miko.Zato sto je protivzakonito traziti od ljudi da se izjasnjavaju o svojoj seksualnoj opredeljenosti, i takve statistike je nemoguce naci.
Pitaj Marinu Maljkovic.Hahahahahha, gejevi i lezbejke se autuju i to stoji i u njihovim biografijama kao jedna ponosna stavka, eto ralf sumaher skoro. Nego lupas. Nema dokaza za tvoju tvrdnju da se procentualno vise lezbejki nalazi u sportu nego to tvoja konzervativna ****** prdi po temi, miko.
Uuuu, svaka cast, nasao si jednu potencijalno trenerku lezbejku. A u opstoj populaciji kolko znas lezbejki?Pitaj Marinu Maljkovic.
Ja i konzervativizam kao ja i komunizam.
Ja ne znam zasto je to toliko bitno, jer nisam to ni pomenuo u negativnom kontekstu. Naprotiv, kontekst je bio da bas zbog toga LGBT populacija treba da bude predstavljena u vecem obimu na nekom otvaranju nekog takmicenja, gde su sportisti najbitniji akteri.Uuuu, svaka cast, nasao si jednu potencijalno trenerku lezbejku. A u opstoj populaciji kolko znas lezbejki?
Sto pitas? Jer su terfovke?Jesi li ti mozda iz Zenske Slodiarnosti
Sto pitas? Jer su terfovke?
Sve su to rublje i korisna idiotarija, miko.Terfovke, marksistkinje, i misle da je Navratilova uradila vise za zenski sport od Bili Dzin King.
Буне се за скулптуру, а Акропољ су дали Енглезима на 99 година (концесија).Ovo je Nike Samotrake, Branko.
Skulptura se cuva u Luvru, verujem da su je iz tog razloga i koristili.
Ako si posetio Luvr, izlozena je na posebnom mestu, odvojena od drugih, neprocenjive vrednosti...inace je krilata boginja pobede, brzine...po njoj je brend Nike - Nike.
Citala sam u nekoj knjizi da su je ispred Partenona predstavili bez krila kako nikada ne bi odletela iz Atine. Grci se bune cak i dan danas da im se ova skulptura vrati i smesti u onaj muzej koji su nedavno napravili ispod Akropolja.
Pogledajte prilog 1592844
Буне се за скулптуру, а Акропољ су дали Енглезима на 99 година (концесија).
Били смо туристички 2018. у Атини и то нам је испричао огорчени туристички водич на путу ка Акропољу.
Смејурија.