Отварање Олимпијских игара 2024. или сумрак цивилизације?

Zato sto je protivzakonito traziti od ljudi da se izjasnjavaju o svojoj seksualnoj opredeljenosti, i takve statistike je nemoguce naci.
Hahahahahha, gejevi i lezbejke se autuju i to stoji i u njihovim biografijama kao jedna ponosna stavka, eto ralf sumaher skoro. Nego lupas. Nema dokaza za tvoju tvrdnju da se procentualno vise lezbejki nalazi u sportu nego to tvoja konzervativna ****** prdi po temi, miko.

Hahahahahha, gejevi i lezbejke se autuju i to stoji i u njihovim biografijama kao jedna ponosna stavka, eto ralf sumaher skoro. Nego lupas. Nema dokaza za tvoju tvrdnju da se procentualno vise lezbejki nalazi u sportu nego to tvoja konzervativna ****** prdi po temi, miko.
Pitaj Marinu Maljkovic.

Ja i konzervativizam kao ja i komunizam.

Uuuu, svaka cast, nasao si jednu potencijalno trenerku lezbejku. A u opstoj populaciji kolko znas lezbejki?
Ja ne znam zasto je to toliko bitno, jer nisam to ni pomenuo u negativnom kontekstu. Naprotiv, kontekst je bio da bas zbog toga LGBT populacija treba da bude predstavljena u vecem obimu na nekom otvaranju nekog takmicenja, gde su sportisti najbitniji akteri.

To sto sam rekao jeste cinjenica, koju zna svako ko poseduje zdrav razum, poznavanje materije, i nesto sto se zove dedukcija.

Jesi li ti mozda iz Zenske Slodiarnosti?

Ne čudi što su 33. Olimpijske igre u Parizu zatvorene ceremonijom posvećenom ponovnom rođenju Lucifera, 'donositelja svjetla' prosvjetljenja.Predstava je započela 'Zlatnim putnikom' koji se spušta s neba, poput Luciferova pada s neba, savijenih nogu i postavljenih poput obješenih ljudi, koji, u okultnom, predstavlja krajnju predaju.
GUv_1xPXgAAxu8n
GUvLPBMWwAAu2cI

Ovo je Nike Samotrake, Branko.

Skulptura se cuva u Luvru, verujem da su je iz tog razloga i koristili.
Ako si posetio Luvr, izlozena je na posebnom mestu, odvojena od drugih, neprocenjive vrednosti...inace je krilata boginja pobede, brzine...po njoj je brend Nike - Nike.
Citala sam u nekoj knjizi da su je ispred Partenona predstavili bez krila kako nikada ne bi odletela iz Atine. Grci se bune cak i dan danas da im se ova skulptura vrati i smesti u onaj muzej koji su nedavno napravili ispod Akropolja.

Nike-di-Samotracia-Musée-du-Louvre-parigi-Arte-Svelata.jpg

Ovo je Nike Samotrake, Branko.

Skulptura se cuva u Luvru, verujem da su je iz tog razloga i koristili.
Ako si posetio Luvr, izlozena je na posebnom mestu, odvojena od drugih, neprocenjive vrednosti...inace je krilata boginja pobede, brzine...po njoj je brend Nike - Nike.
Citala sam u nekoj knjizi da su je ispred Partenona predstavili bez krila kako nikada ne bi odletela iz Atine. Grci se bune cak i dan danas da im se ova skulptura vrati i smesti u onaj muzej koji su nedavno napravili ispod Akropolja.

Pogledajte prilog 1592844
Буне се за скулптуру, а Акропољ су дали Енглезима на 99 година (концесија).
Били смо туристички 2018. у Атини и то нам је испричао огорчени туристички водич на путу ка Акропољу.
Смејурија.

Буне се за скулптуру, а Акропољ су дали Енглезима на 99 година (концесија).
Били смо туристички 2018. у Атини и то нам је испричао огорчени туристички водич на путу ка Акропољу.
Смејурија.

Morali su da reaguju na pritisak iz Londona. Ceo friz je u Londonu, isecen testerama. Drugi brod sa tovarom je potonuo i nalazi se negde na dnu Mediterana, nikada nije pronadjen.

Meri Bird je bila na celu te komisije kao najveci klasicar danasnjice.
Znam jer sam citala relativno skoro njen SPQR, svakako ove godine.
Ona je mocan profesor sa Kembridza, udata za najveceg istoricara umetnosti Velike Britanije.
Njeno znanje i njen autoritet nije lako zaobici a ona branila pravo Britanskog muzeja.

Duga prica...koja nema veze sa satanizmom konkretne skulpture boginje Nike.

Ima istine i u onome da Grci nisu cuvali svoje blago ranije. Turcima je eksplodirao barut u Partenonu pre dolaska Engleza, koristili su ga od stale pa do magacina oruzja. Neverovatno.
Fer je negde te anticke spomenike smatrati blagom svih ljudi, blagom planete.
Reagovala sam jer je Nike zaista sjajna skulptura, za moj pojam i najlepsa svih vremena.

Back