Nema nikakve zle namere. Vidim da najvise smeta onaj mali deo sa modnom reviom. U modnom svetu jesu najcesce gej i isfeminizirani muskarci, tako jeste, ali to samo po sebi nije nikakva zla namera.Nameru su imali da pokazu sve razlicitosti iz svoje percepcije(mode). I tu je zaista bilo svakakvih osoba, od zene sa velikim viskom kilograma obucene u ono sto se te zene neusudjuju da obuku do zene sa bradom. Uzeto je umetnicko delo Tajna vecera,jer je to nesto sto se cesto uzima kao inspiracija,a oni to ne vide kao nikakvo skrnavljenje. Naravno ne bismo videli ni mi da je u sredini umesto debele zene bila neka nezna, ljupka i beskrajni zenstvena zena, a oko nje takodje ugladjene zene sa ukusom koje za nas pojam nisu vulgarno obucene. Da li bismo se tada bunili? Naravno da ne bi... Da se razumemo, nije to nesto sto se meni ama uopste svidja, ali razumem da to postoji, razumem razlicite poglede na stvari, a na kraju uvek je i postojalo...
Dakle sa jedne strane nemamo po mom misljenje nikakvu zlu nameru u smilu da pokazuje prezir i mrznju prema ljudima, a sa druge strane milione ljudi po citavoj Evropi koji mrze, preziru, zele najgore, da mogu satrli bi celu onu reviju .Pa se to siri na mrezama na milone koji nisu ni gledali ceremoniju, pa se pljuje, mrznja se mnozi i buja zahvaljujuci mrezama jako brzo. Nemojte da vas zavara vreme mira koje nedozvoljava ratne osvete i da mislite kako su eto mrzitelji dobri, jer tim "drugacijima" nista ne fali. A ustvari cim dodje do ratova i mrzitelji dobiju slobodu ulice ce biti krvave od krvi tih gejeva.Narod ce ih razapeti, njih i sve koji su drugaciji.Kad dodje ta sloboda za nasilje, zvana rat, onda se vidi ko zaista i sta zeli...Ne bi naravno svi ubijali,neki bi okretali glavu, neki bi rekli "zasluzili su". Uglavnom svi oni zajedno cine jednu ogromnu masu i sadrzani su u njoj....Nasa percepcija je takva sve vreme,mi mislimo da nesto trpimo sa njihove strane godinama,oduvek,da im sve dajemo i dozvoljavamo, a oni su nezahvalni i traze jos. Jos su i losi, zlonamerni, zele da vladaju svetom i skrnave religiju... Sva ta percepcija dovela je do ogromne mrznje koja uvek moze da eksplodira i u kojoj se zlocini mogu ciniti...