Отварање Олимпијских игара 2024. или сумрак цивилизације?

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
VIP
Poruka
63.759
Синоћ смо, уз отварање Олимпијских игара, Лимун и ја коментарисале неке слике...
Лондон нам је најавио корону, да ли Париз најављује нуклеарни рат олимпијским пламеном који личи на атомску печурку?
Да ли је јахач механичког коња јахач Апокалипсе?
Да ли она несрећна скупина, укључујући и једно невино дете, заиста представља Тајну вечеру?
И након преспаване ноћи, не могу да се отмем снажном утиску декаденције, безнађа и трулежи које су захватиле западни свет...тако ме подсетило на Марину Абрамович и бесмисао једне квази уметности, квази једнакости...
Од отварања Олимпијских игара успели су да направе фрик шоу, морбидну слику света у коме живимо и будућности која нас чека.
Шта је тема?
Тема је како сте ви видели ово отварање, а ако нисте и не занима вас, онда ништа.

Poslednja izmena:
au šta tebi neće da padne na pamet
Мени јесте, шта је теби пало на памет док си гледао све оне слике?
Ниси приметио да су спортисти, који би требало да буду главни актери, бачени у запећак, провозани Сеном, неки и у глисерима, а да је акценат бачен на нешто сасвим друго?

Мени јесте, шта је теби пало на памет док си гледао све оне слике?
Ниси приметио да су спортисти, који би требало да буду главни актери, бачени у запећак, провозани Сеном, неки и у глисерима, а да је акценат бачен на нешто сасвим друго?
Nisam gledao uopšte. Zašto bih?
Da nema novina, ne bih ni znao da se igraju olimpijske igre

na ovakoj olimpijadi samo debil od sportiste moz da ucestvuje
Неки праћенији профили позивају на бојкот праћења, наравно да се неће десити, али чује се понегде глас разума.

За оне који нису гледали...кратак опис није био довољан, морала сам да ставим слике и клипове.
sacu spalim one dve lacoste majice i lacost duks :lol:

Неки праћенији профили позивају на бојкот праћења, наравно да се неће десити, али чује се понегде глас разума.
ma ko ih yebe kad su glupi ko q kao sto su svi sportisti

tata i mama to neguju sa ajde sine ceri pikaj loptu bices bogat

Ja u principu nisam ni planirao da gledam Olimpijadu, osim mozda malo neku atletiku.

MOK je djubre od sportske organizacije, i istorijski, da ne ulazim sad u detalje, Srbe ionako ne zanima ozbiljna prica o sportu.

Ali ako su srpske patriote toliko protiv iste, trudicu se da gledam sto vise.

Taman ovi lopovi sa NFL game pass-a izgleda da racunaju da godisnja pretplata traje 50, a ne 52 nedelje, istice mi sledece nedelje, bas da im ne obnovim odmah.

Back