Da li ti citas knjige? Da li kupujes stvari za kucu? Nisam znala da se knjige kupuju samo u odredjenim mesecima

Cenim svaki savet i zaistaa vam hvala na odgovorima, ali tema foruma nije 'Da li da otvorim hradnju ili ne'. Ovu temu sam otvorila jer sma se nadala da ce neko ko vec ima radnju ove vrste moze da mi da nekoliko
korisnih saveta oko organizacije.
Lokali u mom mestu ne kostaju 500 EUR...ni priblizno. Ne bi mi padalo na pamet da sklapam ugovor na 10 godina za zakupninu. Ne bih to uradila ni kada bih stan iznajmljivala.
Ja i planiram da lepo i prakticno organizujem lokal i smatram da ako si iole kreativan to ne mora da bude ne znam ni ja koliko skupo (za pocetak). Iskreno, stekla sam utisak kao da mislis da ja hopcu sa 1000 eur da pokrenem neki posao, naravno da sam normalna i da nemam takve planove. I da, ne planiram da zgrcem milione vec da imam dodatniu zaradu.
Ne znam sta je u mojim postovima tako romanticno
U ranijim postovima sam vec navela da se nece prodavati samo knjige, vec nesto stso je vec provereno.
Poklone umem da pakujem, ali to i nije od neke vaznosti zato sto ja vec imam svoj posao gde prilicno dobro zaradjujem. Mogla bih eventualno subotom ja da preuzmem.