Tvoja_Nežna
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Pa dobro ljudi dokle vise??? I to u udarnom terminu od 20h ? U najavi pise "gledate seriju rekordne gledanost", NARAVNO, svaki srbin je Otpisane gledao bar 5x !!! 

Milanche bre, ja mogu da stavim veliko slovo, ali necu da mi se narod smeje, nije gramaticki ispravnoi prepravi ovo zaboravila si veliko s
inace cu da te banujem
Bolje i Svabe nego ovi lopovi sto vladajuE super...
Dugo ih nisam gledo...
Mogo bi ovaj narod puno da nauči od drugova Prleta,Tihog i ostalih!!!
Da nije bilo njih švabe bi još bile tu.
e baš je bolje selo i baba nego otpisaniBolje i "Otpisani" nego sela,babe,ranjeni orlovi i slicne gluposti.Mada,jesu poprilicno dosadili sa jednim te istim serijama.Ako vec repriziraju kultne serije,zasto onda ne daju "Diplomce","Pozoriste u kuci"(ono staro,a ne ovo sranje sa Bjelogrlicem),"Servisnu stanicu","Crnog bombardera" itd?Ovako se sve vrti u krug:Bolji zivot,Srecni ljudi,Porodicno blago,Otpisani,Vruc vetar,Kamiondzije,pa opet Bolji zivot...
![]()
Kaži srce šta ti treba,čika doktor je tuna Pinku 50-ti put Alo,alo, sada Otpisani na RTS, Bolji zivot,Srecni ljudi,Mucke....neee, ne mogu vise![]()
Upravo to i ja kazem.Ima mnogo dobrih,starih domacih serija koje nisu ni jednom reprizirane,a pojedine repriziraju 18564 putaSmorili su vise kao da nema drugih serija nego otpisani,bolji zivot i srecni ljudi...
Samo da se zavrse otpisani krecu Srecni ljudi ponovo....![]()
Apsurdno je porediti te dve serije."Otpisani" su kultni,a to sto su tebi dosadili,to je druga stvar...e baš je bolje selo i baba nego otpisani
Ma nisu normalni...Na kraju ce da pustaju sve te serije u jednom danu....Upravo to i ja kazem.Ima mnogo dobrih,starih domacih serija koje nisu ni jednom reprizirane,a pojedine repriziraju 18564 puta![]()
RTS to napise za svaku domacu seriju koju pusta, cak je i za Gorke plodove tako pisaloPa dobro ljudi dokle vise??? I to u udarnom terminu od 20h ? U najavi pise "gledate seriju rekordne gledanost", NARAVNO, svaki srbin je Otpisane gledao bar 5x !!!![]()
Treba mi originalKaži srce šta ti treba,čika doktor je tu![]()