random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
Je l citao neko i kako vam se cini?
---
r,
r
---
r,
r
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
random_cloud_form:Je l citao neko i kako vam se cini?
---
r,
r
gigule:nesrećnik... mizogenični nesrećnik ...
žao mi je...
Razumljivo, isključivo će se žene naći uvređene - a to je zato što njih i vređa. (Govorim o Toševskom). Vidiš, da vređa muškarce i oni bi knjigu shvatili kao omalovažavanje.Kazanova:Mnogi ce vec na par strana u stvari sve to shvatiti kao Random, ali i kao ti (Random kao potvrdu neke opet svoje teorije a ti opet kao nekoga koji omalovazava zenu).
Lexa:Ne, ne, nisam čitala i verovatno neću, obzirom ko preporučuje... Verovatno je neko "moj ego i ja baljezganje" poput i samog Toševskog koji, iz nekog razloga postade slavan.
Ali znam zašto. Na istu foru kao i Čanak. Staneš na stranu jednih i ne možeš da omaneš, nikako.
Nije toliko štetno ni to što takvi pričaju, oni još malo i zašećere, već svi ovi "interpretatori" koji su, svakako oni i samo oni, shvatili suštinu
Da li ste primetili da samo muškarci imaju javne predstavnike koji omalovažavaju suprotni pol?
Misllim, OK, imamo i mi sve te silne, omražene feministkinje, ali one, mukice, od silnog BRANJENJA ženskog satanizovanog (sad zvučim kao Sloba), ali stvarno satanizovanog od vas pola ne mogu da stignu vas da popljuju, sve i da hoće.
Kazanova:Kad pomenu Nasumicnog (tacnije: Nedefinisanog), njegove teme su vise skretanje paznje na sebe, jer obicno neprimeceni ljudi zastupaju nekakve teze, koje nemaju veze sa realnoscu.
Poceo sam da citam ovu knjigu. Ima li onih koji su je procitali i misljenja. Sta mislite o njegovom "zakonu privlacnosti". Ako neko ne zna a zanima ga mogu da ga objasnim. Kako budem citao dalje ostavljacu dalje utiske.
p.s. Ne znam da l je ova tema za Filozofiju ili Psihologiju...
Poceo sam da citam ovu knjigu. Ima li onih koji su je procitali i misljenja. Sta mislite o njegovom "zakonu privlacnosti". Ako neko ne zna a zanima ga mogu da ga objasnim. Kako budem citao dalje ostavljacu dalje utiske.
p.s. Ne znam da l je ova tema za Filozofiju ili Psihologiju...
Je l citao neko i kako vam se cini?
---
r,
r
Trumane, moze li nesto blize? Pokusaj da rasclanis, mozda citiras, das svoje misljenje...
... Recimo, muskarca koji ima 3/4 muskog a 1/4 zenskog u sebi privuci ce zena sa 3/4 zenskog a 1/4 muskog u sebi. Dalje, zenskaste muskarce privlacice muskobanjaste zene. ....
sto se tice mog misljenja ne mogu da ga dam jer se nisam bavio proucavanjem tudjih veza tj. ne znam koliko ko od partnera u sebi ima tog muskog a koliko zenskog.