- Poruka
- 134.280
zato i pitam..Небитно, баш је била у qрцу. А и ја, зато сам рекао надам се да је добро.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i pitam..Небитно, баш је била у qрцу. А и ја, зато сам рекао надам се да је добро.
Sjebao si je,znala samНебитно, баш је била у qрцу. А и ја, зато сам рекао надам се да је добро.
Moje mezimče sinče je rak, nemoj tako, ne umeš ti sa njima inače su prave dobriceIsti k....drugo pakovanje ne znaš koji su zivčaniji I bezobrazniji
Никад.Sjebao si je,znala sam
tako je..reci joj..Moje mezimče sinče je rak, nemoj tako, ne umeš ti sa njima inale su prave dobrice![]()
pa ko je onda to bio?Никад.
Откуд бре човече божији знам, живе људи живот ван овог распалог форума. Немам појма шта се са девојком десило, нек је срећа прати и то је то. Шта глумиш Поароа овде.pa ko je onda to bio?
A šta ti be moraš sve da znašpa ko je onda to bio?

nesto blisko iz tvog sveta... volim da sam mirodjijaA šta ti be moraš sve da znaš![]()

pa pitam za nick ovde.Откуд бре човече божији знам, живе људи живот ван овог распалог форума. Немам појма шта се са девојком десило, нек је срећа прати и то је то. Шта глумиш Поароа овде.
E nek si mu rekaoОткуд бре човече божији знам, живе људи живот ван овог распалог форума. Немам појма шта се са девојком десило, нек је срећа прати и то је то. Шта глумиш Поароа овде.
Sram te I spid bilonesto blisko iz tvog sveta... volim da sam mirodjija![]()
Еба га ћаћа радозналог.E nek si mu rekao![]()
ne volim spid, moze pre nesto drugoSram te I spid bilo

Kaem ti ja ludooo toЕба га ћаћа радозналог.
Тебе ћу обљубити кад тадKaem ti ja ludooo to
Sram da ti udje?ne volim spid, moze pre nesto drugo![]()
Ijuuuuu lele majkeeeТебе ћу обљубити кад тад
meni ne..ali volim da uterujem sramSram da ti udje?

Има да ме заволе твоји ка' рођеногIjuuuuu lele majkeee
Ma jaštaИма да ме заволе твоји ка' рођеног
Шта ћу, емотивац.Opet si pušio pa rade emocije![]()