- Poruka
- 138.293
Uleteo mi jedan juce dok sam se luftirao i celu noc mi hebo kevu, oka nisam sklopio..
Sta se to desava...Vucicu...reaguj
Sta se to desava...Vucicu...reaguj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesi li siguran da je to bio komarac?!Uleteo mi jedan juce dok sam se luftirao i celu noc mi hebo kevu, oka nisam sklopio..
Sta se to desava...Vucicu...reaguj![]()

Eh ja mislila bice neka sehualna tema bockanje komarcaUleteo mi jedan juce dok sam se luftirao i celu noc mi hebo kevu, oka nisam sklopio..
Ne zaključuj prerano. Nije se još izjasnio je li siguran da je to bio komarac!Eh ja mislila bice neka sehualna tema bockanje komarca
Nešto ga je bocnulo,u nastavku dalje ćemo videti štaNe zaključuj prerano. Nije se još izjasnio je li siguran da je to bio komarac!
A mislio je da je trava...Nešto ga je bocnulo,u nastavku dalje ćemo videti šta

Ima Španija i bikove!A da nije španska mušica?![]()
vidis da tema nije na ljisuNe zaključuj prerano. Nije se još izjasnio je li siguran da je to bio komarac!

Al kaze nesto malo ga bocnulo.... @tab503 jel te svrbi guza?
Nista onda odoh javidis da tema nije na ljisu![]()

a jbs ga zujao je kao onJesi li siguran da je to bio komarac?!![]()
kako ovo zvuci 
Nas dve ćemo biti najbolje drugeali sto volim sto ste vas dve postale drugarice
![]()
Uleteo mi jedan juce dok sam se luftirao i celu noc mi hebo kevu, oka nisam sklopio..

možeš li da ga prepoznaš? jel ovaj bio?Uleteo mi jedan juce dok sam se luftirao i celu noc mi hebo kevu, oka nisam sklopio..
napao te dildo bota jbs ga zujao je kao on
kako ovo zvuci
![]()

Ti proveri jel sladakMora da si sladak ( nulta) cim te hoce i u aprilu.![]()