Otkud bre to

A more im je nekako omiljeno. Ne znam zasto, mozda zbog joda, mirisa sta li. Hocu nesto da se desi! Ajmo u drugi grad 50 km odavde, isti je kao ovaj samo cemo se zavuci na neku izdviojenu stenovitu plazu. Super je, sva nachural, prste da polomis od kamenje. I onda je gledas sa stene kako se u sesiricu bori sa talasima da je ne lupe o hridi.

Pazi ovako.
Dama izgleda extra,takva je i kao osoba.
Povremeno se viđamo,živimo na velikoj udaljenosti,pa ono,kad nas put nanese.
Iskrena ona,iskren ja.Zna za moje dame,ja znam za njene veze.
Videla je da sam prošli vikend bio na moru,lajkovala slike,pa se javila i rekla da je ovaj vikend ona tamo,sa novim momkom.
Ja rekoh,super,lajkovao i ja sve njene slike,ali neki osećaj se pojavio,kao neka ljubomora.
Ne razumem zašto,ni otkud bre to.
Pa dama je slobodna,ima pravo da se viđa skim hoće,sve mi govori...
Šta sa mnom sad niije u redu?
Baš ružan osećaj,idem sutra da rintam ,da ne mislim o tome i uzmem koju kintu,gledam sada zvezdu,nadam se da će popušiti bar sa 15 razlike,pa da ću se bar malo oraspoložiti.
Dešavaju li se i vama ovakva šizofrena cepanja i zašto ne?
Jao ljubav...zaljubio nam se Ljubota...:zvezda:

Pa znam, takav pobije sve oko sebe zbog ljubavi. Mada ti je ružan taj hekler, šta li je. Neki stari i istrošen, užas. Verovatno pogodi moj Q. Haha Više se ložiš na zvuk pucnja iz njega nego što gađaš. Haha
Mnogo se varaš druže, to je škorpion i jedan od najbržih i najpreciznjih pištolja kalibra 7.65,koji ima i rafalnu paljbu. Pogodi mnogo toga i nije za zajebanciju. E sad, zbog ljubavi su se i ratovi vodili, pa je sve moguće, ti samo gledaj da budeš što dalje od mene.. Jeste star, možda malo i istrošen, ali jbg i sam sam takav ;).

Pa da brate, znas koliko je njih veselo i nonsalantno i pozitivno dok te ne tjapi u vezu i onda se pretvori u malog zelenog monstruma- posle prve hormonske plime i oseke.
Haha, brate tebe su dame baš povredile. Nisu sve iste, toliko sam upoznao lepih, dobrih, neiskvarenih, koje su samo želele nekog sličnog sebi. Pare i provod ne igraju kod takvih veliku ulogu. Bitnije im je da si pozitivan,zanimljiv, normalan, da se smeju sa tobom i da uživaju u tvom prisustvu.

Mnogo se varaš druže, to je škorpion i jedan od najbržih i najpreciznjih pištolja kalibra 7.65,koji ima i rafalnu paljbu. Pogodi mnogo toga i nije za zajebanciju.
Jes da smo na Ljisu, al da odgovorim..posto mi je oruzje malo hobi.. Jugoslovenski m84 škorpion, ru stvari vz61..M84 je radjen po licenci, je oruzje razvijeno 50tih godina prošlog veka, i za danasnje standarde je prevazidjen u svakom pogledu. Evo par mana, kalibar 7.65 acp (browning) ima malu zaustavnu moc i svaki moderni pancir ga bez problema zaustavlja(9x19mm se danas mahom koristi u vojsci i policiji)
Domet mu je svega oko 50m.
Ergonomija je ocajna(ručice za repetiranje su male i nezgodne, kundak je neudoban i ne pruža stabilan oslonac pri rafalnoj paljbi). U rafalu je neprecizan, lagan je a brzina paljbe je velika pa skace, zahteva iskustvo. Nema mogućnosti za montiranje moderne opreme poput nišana, baterijskih lampi ili lasera bez budženja, drugim recima zastarela platforma.

E sad, kad izuzmemo ovo gore, sto je vise dotoga da je zastareo, ima i dobre strane:
mali i kompaktan, ko pistolj skoro a automat, pouzdan te se retko zaglavljuje, jednostavan mehanizam, u svoje vreme bio je omiljen za "diskretne" operacije zbog kompaktmosi, pogotova kad se stavi prigusivac je vrlo tih.
Ali "jedan od najboljih" na sveti, ne.
Hk mp7.. modean lagan poli erski, i probija pancire. Generacijski jaz, sta ces.

Haha, brate tebe su dame baš povredile. Nisu sve iste, toliko sam upoznao lepih, dobrih, neiskvarenih, koje su samo želele nekog sličnog sebi. Pare i provod ne igraju kod takvih veliku ulogu. Bitnije im je da si pozitivan,zanimljiv, normalan, da se smeju sa tobom i da uživaju u tvom prisustvu.
Ma sve super dok ne krene obavezivanje.

Jes da smo na Ljisu, al da odgovorim..posto mi je oruzje malo hobi.. Jugoslovenski m84 škorpion, ru stvari vz61..M84 je radjen po licenci, je oruzje razvijeno 50tih godina prošlog veka, i za danasnje standarde je prevazidjen u svakom pogledu. Evo par mana, kalibar 7.65 acp (browning) ima malu zaustavnu moc i svaki moderni pancir ga bez problema zaustavlja(9x19mm se danas mahom koristi u vojsci i policiji)
Domet mu je svega oko 50m.
Ergonomija je ocajna(ručice za repetiranje su male i nezgodne, kundak je neudoban i ne pruža stabilan oslonac pri rafalnoj paljbi). U rafalu je neprecizan, lagan je a brzina paljbe je velika pa skace, zahteva iskustvo. Nema mogućnosti za montiranje moderne opreme poput nišana, baterijskih lampi ili lasera bez budženja, drugim recima zastarela platforma.

E sad, kad izuzmemo ovo gore, sto je vise dotoga da je zastareo, ima i dobre strane:
mali i kompaktan, ko pistolj skoro a automat, pouzdan te se retko zaglavljuje, jednostavan mehanizam, u svoje vreme bio je omiljen za "diskretne" operacije zbog kompaktmosi, pogotova kad se stavi prigusivac je vrlo tih.
Ali "jedan od najboljih" na sveti, ne.
Hk mp7.. modean lagan poli erski, i probija pancire. Generacijski jaz, sta ces.
Svaka čast kolega. Edukovao si me dodatno. Ja sve što znam je iz prakse na žalost. Odlično me je služio, par puta sačuvao mi glavu, inače bi bili uskraćeno za moje postove :) Brz, dobar, pouzdan. Na žalost, zbog te brzine, mi je poginuo i kolega u ono vreme, al aj, nije tema o tome. Idemo dalje, tema je bila slobodna dama i osećaj ljubomore ;)

E a pazi, ono u petak dama na moru sa novim momkom, kiša i hladno u Sloveniji i još cigani pobede Turke... A juče, ja sa finom damom, sunčano i lepo vreme, Partizan pobedi, cigane razvale Arapi iz pustinje... :)

Back