Otkriveno Teslino tajno oruzje

zubcanik razuma

Zainteresovan član
Poruka
206
Tačno na dan 68 godina od smrti Nikole Tesle, portal Trojka.rs ekskluzivno objavljuje rezultate ekspertskog tima istraživača iz Beograda. Nakon mnogo godina traganja i proučavanja Teslinih spisa uspeli su da otkriju dugo traženo Teslino tajno oružje!

Ekskluzivno za Trojka.rs, vođa istraživačkog tima koji je želeo da ostane anoniman, saopštio je:

- Jako smo uzbuđeni što možemo našim građanima da otkrijemo ovu tajnu za koju smo svi naslućivali da postoji, i do koje Srbi pokušavaju da dođu već godinama. Ukoliko Srbi budu iskoristili ovo Teslino tajno oružje, to će Srbiji konačno dati šansu da postane ozbiljna konkurentna sila na svetskoj sceni - rekao je naš izvor, i zatim otkrio o kakvom se oružju radi:

- Teslino tajno oružje je RAD - rekao je naš sagovornik.

- Do ovog fenomenalnog otkrića došli smo nakon dugo godina proučavanja svih Teslinih tajnih spisa i prepiski. Ovo neverovatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, obrtno magnentno polje, radio prenos, i još neke od najvažnijih pronalazaka u istoriji čovečanstva. Tesla je ovo tajno oružje zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno.

Upitan kako se ovo oružje primenjuje u praksi, naš izvor je odgovorio:

- RAD je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, i građanima Srbije biće potrebno dosta vremena da počnu da primenjuju ovo Teslino tajno oružje u praksi. Srbi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne od RAD-a: ispijanje kafa, puš pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na Internet forumima, blejanje u kafićima, gledanje i glasanje za "Zvezde Granda", Fejsbuk, pijanke i žurke do 2 ujutru, preprodaja robe, rasprave o statusu Kosova, dogovaranje dilova i taljenje, praćenje sportskih rezultata, slavljenje novih godina, čitanje šta rade poznate ličnosti, i mnoge druge aktivnosti.

- Nasuprot tome, RAD se odvija na sledeći način: Sednete i fokusirate se na zadatak, eliminišete sve što može da vas uznemirava, i predano rešavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama - dodao je istraživač.

Ljudi koji su svih ovih godina pisali o postojanju Teslinog tajnog oružja: Dejan Lučić, Aleksandar Milinković i ostali, bili su u pravu: ovo oružje, ukoliko ga Srbi primene, može dovesti do toga da Amerika, Engleska, i druge velesile Srbiju shvate kao ozbiljnog protivnika na svetskoj sceni.

Analitičari, međutim, navode da će biti teško da Srbi nauče da rukuju ovim tajnim oružjem, s obzirom da je glavna misao koja se prosečnom Srbinu mota po glavi tokom celog dana: "Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene a ja da se ugradim na njegov honorar i da nazovem sebe "menadžer".

Ostaje samo da se nadamo da će Srbi uspeti da iskoriste potencijal ovog, konačno otkrivenog, Teslinog tajnog oružja.
 
nadam se da Milica nece da stavi katanac, samo sam hteo da ubacim malo vedrine i sale u ovaj pdf, ako dodje neko novi i pocne da cita teme o silnim smakovima ,zaverama itd moze nedaj boze da upadne u depresiju.
.........rad je stvorio coveka a nerad gospodina...nova srpska poslovica :)
 

Back
Top