Otkrivene nove Jovanjice i tone droge...

Држе америку а неће једну малу, смешну Србију. Немој ме зезати. Једино Русију нисам растумачио у томе.
Ma znam...nego koristim priliku da ovom Vučićevom pokažem koga još kontrolišu.
ma niste bas 100% u pravu vas dvojica, nego je tema jaka da bi je ovako ad hock sazvakali, a dok vam se sve ne razjasni do tancina, samo skandirajte:
ilone masce, srbija ti tapsce! znaci, zasto da se ja akam, ako imam svoje ljude koji za mene obavljaju poslove, trampa, maska itd? ko je lansirao trampe srbine, ko je lansirao masce srbine? rusiju bi morali istorijski da sagledamo, odakle tamo antisemitizam i nevezano samo za okt. revoluciju gde su kljucne figure bile jevreji, malo je sve komplikovanije, samo skandirajte do daljnjeg... a moji ljudi vec rade posao, evo:
Elon Musk Goes After George Soros, Calls Him “Hater of Jews ..

ma niste bas 100% u pravu vas dvojica, nego je tema jaka da bi je ovako ad hock sazvakali, a dok vam se sve ne razjasni do tancina, samo skandirajte:
ilone masce, srbija ti tapsce! znaci, zasto da se ja akam, ako imam svoje ljude koji za mene obavljaju poslove, trampa, maska itd? ko je lansirao trampe srbine, ko je lansirao masce srbine? rusiju bi morali istorijski da sagledamo, odakle tamo antisemitizam i nevezano samo za okt. revoluciju gde su kljucne figure bile jevreji, malo je sve komplikovanije, samo skandirajte do daljnjeg...
Elon Musk Goes After George Soros, Calls Him “Hater of Jews ..

Pusti skandiranje, to se menja očas posla i nije relevantno. Carska Rusija jeste bila antisemitska, 19 vek. 20 vek semiti uzvraćaju udarac preko revolucije. Danas mi nisu jasni, "vidim" i jedno i drugo što pravi konfuziju.

1000019899.jpg

Pusti skandiranje, to se menja očas posla i nije relevantno. Carska Rusija jeste bila antisemitska, 19 vek. 20 vek semiti uzvraćaju udarac preko revolucije. Danas mi nisu jasni, "vidim" i jedno i drugo što pravi konfuziju.
ja ti kazem da to nije pravilna postavka da se sve svaljuje na jevreje, i da im se toliki znacaj pridaje, ako su oni puki izvrsitelji tj. piuni drzavnih politika npr. engleske za koju evo kljucnih istorijskih fakata koji se ticu jevreja
Key Historical Aspects
  • Arrival and Medieval Era: Jews first arrived in significant numbers after 1066 with William the Conqueror, operating primarily as financiers.
  • Expulsion (1290):Following rising antisemitism, including blood libel accusations and the coin-clipping crisis, King Edward I issued the Edict of Expulsion in 1290, making England the first European country to expel its Jewish population
    .
    • Readmission (1656): Jews were formally allowed to return to England in 1656 during the Commonwealth period under Oliver Cromwell, following negotiations by Menasseh Ben Israel.
    • Modern Integration: In the 19th century, Jews gained full political rights, with figures like Lionel de Rothschild and David Salomons entering Parliament.
daklem, da uzmemo jevrejina dizraelija, poenta je da je on sprovodio logicnu engleesku politiku ciji je interes bio da se skrse 3 carstva, 3 cara, a ne da zbog tog gada mi mrzimo sve jevreje, to je glupo, samo pokazujemo da ne razumemo geopolitiicke interese u istorijskim procesima:
During his second premiership (1874–1880), Benjamin Disraeli’s foreign policy, particularly regarding the "Eastern Question," was defined by a strong, sometimes confrontational stance against the growing influence of the Dreikaiserbund (Three Emperors' League)—a loose alliance of three major European monarchies: Russia, Germany, and Austria-Hungary.
Disraeli saw this bloc as a threat to the European balance of power and British imperial interests, particularly because it threatened to dismantle the Ottoman Empire to their advantage.
engleskoj su ova 3 carstva bila konkurencija, i zato ih je skrsila, da je samo kriva za ww1, pa da joj oprostimo nego je kriva i za ww2, a sada cemo mi nju, sve dodje na naplatu, kad-tad, bezveze je da uplicemo antisemitizam u ovaj posao, njega cuvamo kao slag na torti, za kraj:zper: kada im ja licno budem skrsio jahvu nepomjanika, ali o tome opsirnije pisah na religiji - ne pominje se uopste u nasim biblijama, bas kao ja srbin toi znam, ali znate i svi vi, imate valjda biblije?a jevreje volim, bas imaju super imidz, i kao piuni u Bozijim rukama, da ih prevaspitava kroz istoriju

Poslednja izmena:
ww2 je logican nastavak ww1, gde englezi opet imaju interes da evropa krvari, i rusija, naravno, a oni kao ostrvo mozda samo malo da budu okrznuti vau raketama bese?
Hitler's V-weapons, primarily the V-1 flying bomb and V-2 rocket, were "vengeance" weapons launched against the UK, mainly London, from June 1944 to March 1945. Over 6,700 V-1s and 1,000+ V-2s hit Britain, causing over 11,000 deaths and significant destruction, though they were militarily ineffective and too late to turn the tide of WWI
hitler je cak imao i engleskog handler-a, a nije bio jedini:
Unity Mitford, an English aristocrat and fascist, was a key, intimate member of Adolf Hitler's inner circle during the 1930s, often described as his "British girl" or confidante. She met him over 140 times, attended private Nazi events, and held a prominent position in his social circle until 1939, as shown in All That's Interesting.
Another figure often noted in the context of Hitler's inner circle and British connections was Ernst Hanfstaengl, a German-American who served as a press secretary and close friend to Hitler in the 1920s and early 30s, mentioned in Wikipedia.

Hitler's British Handler, William de Ropp

da, da, englezi su krivi za mnogo krvi koja se prolila u oba svetska rata, treca sreca, karma, nemojte da krivite jevreje, lepo vam kazem da oni kao nacija nista nisu krivi, pa stradase u holokaustu, kud cete veci dokaz da su nevini? ako su jevreji krivi, sto su spaljivani, onda smo i mi srbi sto smo klani po ndh, logika.

ja sam srbin, i volim jevreje. plus ih i ameri vole, tacka, ne ljutite me bzvz.
mi svi stradamo zbog engleske politike,. a oni sami minimalno, jer sta je 11 hiljada zrtava napsram miliona zrtava? uzmite se u pamet, uk mora da da se skrsi, i to ime muzicka
God Save the Queen Lyrics: God save the Queen / The fascist regime / It made you a moron / Potential H-bomb / God save the Queen / She ain't no human being ..
dehumanizacija, eliminacija, presuda je vec donesena: ko takne u Izrael kao da je ubo zenicu oka mog, veli Bog moj, a UK ce sad platiti za sve.

Poslednja izmena:

Back