teletabis56
Veoma poznat
- Poruka
- 11.338
Ne drže oni Srbiju nego tvog Vučića.Држе америку а неће једну малу, смешну Србију. Немој ме зезати. Једино Русију нисам растумачио у томе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne drže oni Srbiju nego tvog Vučića.Држе америку а неће једну малу, смешну Србију. Немој ме зезати. Једино Русију нисам растумачио у томе.
Држе америку а неће једну малу, смешну Србију. Немој ме зезати. Једино Русију нисам растумачио у томе.
ma niste bas 100% u pravu vas dvojica, nego je tema jaka da bi je ovako ad hock sazvakali, a dok vam se sve ne razjasni do tancina, samo skandirajte:Ma znam...nego koristim priliku da ovom Vučićevom pokažem koga još kontrolišu.
ma niste bas 100% u pravu vas dvojica, nego je tema jaka da bi je ovako ad hock sazvakali, a dok vam se sve ne razjasni do tancina, samo skandirajte:
ilone masce, srbija ti tapsce! znaci, zasto da se ja akam, ako imam svoje ljude koji za mene obavljaju poslove, trampa, maska itd? ko je lansirao trampe srbine, ko je lansirao masce srbine? rusiju bi morali istorijski da sagledamo, odakle tamo antisemitizam i nevezano samo za okt. revoluciju gde su kljucne figure bile jevreji, malo je sve komplikovanije, samo skandirajte do daljnjeg...
Elon Musk Goes After George Soros, Calls Him “Hater of Jews ..
Kopaju duboku jamu, u koju ce da upadnu . . .
ja ti kazem da to nije pravilna postavka da se sve svaljuje na jevreje, i da im se toliki znacaj pridaje, ako su oni puki izvrsitelji tj. piuni drzavnih politika npr. engleske za koju evo kljucnih istorijskih fakata koji se ticu jevrejaPusti skandiranje, to se menja očas posla i nije relevantno. Carska Rusija jeste bila antisemitska, 19 vek. 20 vek semiti uzvraćaju udarac preko revolucije. Danas mi nisu jasni, "vidim" i jedno i drugo što pravi konfuziju.
daklem, da uzmemo jevrejina dizraelija, poenta je da je on sprovodio logicnu engleesku politiku ciji je interes bio da se skrse 3 carstva, 3 cara, a ne da zbog tog gada mi mrzimo sve jevreje, to je glupo, samo pokazujemo da ne razumemo geopolitiicke interese u istorijskim procesima:Key Historical Aspects
- Arrival and Medieval Era: Jews first arrived in significant numbers after 1066 with William the Conqueror, operating primarily as financiers.
- Expulsion (1290):Following rising antisemitism, including blood libel accusations and the coin-clipping crisis, King Edward I issued the Edict of Expulsion in 1290, making England the first European country to expel its Jewish population
.
- Readmission (1656): Jews were formally allowed to return to England in 1656 during the Commonwealth period under Oliver Cromwell, following negotiations by Menasseh Ben Israel.
- Modern Integration: In the 19th century, Jews gained full political rights, with figures like Lionel de Rothschild and David Salomons entering Parliament.
engleskoj su ova 3 carstva bila konkurencija, i zato ih je skrsila, da je samo kriva za ww1, pa da joj oprostimo nego je kriva i za ww2, a sada cemo mi nju, sve dodje na naplatu, kad-tad, bezveze je da uplicemo antisemitizam u ovaj posao, njega cuvamo kao slag na torti, za krajDuring his second premiership (1874–1880), Benjamin Disraeli’s foreign policy, particularly regarding the "Eastern Question," was defined by a strong, sometimes confrontational stance against the growing influence of the Dreikaiserbund (Three Emperors' League)—a loose alliance of three major European monarchies: Russia, Germany, and Austria-Hungary.
Disraeli saw this bloc as a threat to the European balance of power and British imperial interests, particularly because it threatened to dismantle the Ottoman Empire to their advantage.
kada im ja licno budem skrsio jahvu nepomjanika, ali o tome opsirnije pisah na religiji - ne pominje se uopste u nasim biblijama, bas kao ja srbin toi znam, ali znate i svi vi, imate valjda biblije?a jevreje volim, bas imaju super imidz, i kao piuni u Bozijim rukama, da ih prevaspitava kroz istorijuhitler je cak imao i engleskog handler-a, a nije bio jedini:Hitler's V-weapons, primarily the V-1 flying bomb and V-2 rocket, were "vengeance" weapons launched against the UK, mainly London, from June 1944 to March 1945. Over 6,700 V-1s and 1,000+ V-2s hit Britain, causing over 11,000 deaths and significant destruction, though they were militarily ineffective and too late to turn the tide of WWI
to carstvo je zavrsilo na istorijskoj pozornici, i ide na otpad, zajedno sa belosvetSkom bankarskom oligarhijom, ustanovljujemo konacno NWO
#nijesedesilo