Otkrivene nove Jovanjice i tone droge...

Gde su nestale demokrate i stručnjaci iz G17, a tek funkcioneri regiona Srbije? Svi se uklopili u SNS ko njihovi ranije u kp pa im nije bilo jasno kako komunisti ne slave slavu....e tako i ovi sns članovi, nije im jasno zašto ne sme da ima kriminala...
njima smeta tuzilastvo za organizovani kriminal, a sam kriminal im ne smeta, i ti koje pominjes ili se boje oskareve mafije. satro lojalista, ili su potkupljeni od iste

Tužiteljka Tužilaštva za organizovani kriminal Irena Bjeloš, koja je vodila akciju rekordne zaplene pet tona marihuane kod Kruševca, nakon usvojenih amandmana neće moći da nastavi da radi u tom tužilaštvu. Za Rašu Popovića, načelnika Službe za suzbijanje droge, i njegovog zamenika Nikolu Đokovića, koji su radili sa tužiteljkom, tražena je smena na dan istorijske zaplene, piše Radar.
Njihovu smenu sa funkcija, kako Radar saznaje, tražio je Marko Kričak, novi načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP), pod čijom nadležnošću je sada Služba za suzbijanje droga.
Kričak je sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem i direktorom policije Draganom Vasiljevićem naknadno došao u kuću SNS funkcionera Radeta Spasojevića u selu Konjuh, gde je zaplenjena marihuana, kada je pretres već počeo. Kako Radar saznaje, oni su tog jutra prvi put čuli za akciju, kada je policija po nalogu TOK-a već krenula u realizaciju.
da ima pravne drzave kricak i dacic bi sada robijali, jer je jasno da su doleprsali da vade stetu, a pokusao je taj i da spreci celu akciju protiov njihovog funkcionera

kud ne odoh za ameriku da se slatko odmorim... prava država, nit moraš da misliš niti da dokazuješ da si čovek....
americki sudovi bar rade, a aljek TOK targetira, sada vidimo i zasto, jer mu kvari posao, ipak je ovo njihov funkcioner i sracunaj sam kolika para se obrtala na 5 tona

i zasto neki diskuti deluju stalno kao da su naduvani... zato sto i jesu, a mi mislimo botuju za sendvice

1000012460.jpg

Radar: Tužiteljka i policajci zaslužni za istorijsku akciju "nagrađeni" smenama​

Tužiteljka Tužilaštva za organizovani kriminal Irena Bjeloš, koja je vodila akciju rekordne zaplene pet tona marihuane kod Kruševca, nakon usvojenih amandmana neće moći da nastavi da radi u tom tužilaštvu. Za Rašu Popovića, načelnika Službe za suzbijanje droge, i njegovog zamenika Nikolu Đokovića, koji su radili sa tužiteljkom, tražena je smena na dan istorijske zaplene, piše Radar.
Njihovu smenu sa funkcija, kako Radar saznaje, tražio je Marko Kričak, novi načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP), pod čijom nadležnošću je sada Služba za suzbijanje droga.
Kričak je sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem i direktorom policije Draganom Vasiljevićem naknadno došao u kuću SNS funkcionera Radeta Spasojevića u selu Konjuh, gde je zaplenjena marihuana, kada je pretres već počeo. Kako Radar saznaje, oni su tog jutra prvi put čuli za akciju, kada je policija po nalogu TOK-a već krenula u realizaciju.

Opširnije čitajte na sajtu Radara.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

DEBILSKA DRZAVA HAHA
Zato im je i trebala hitna "reforma" pravosudja. I onako korumpirano tuzilastvo, koji su sami izabrali im vise ne odgovara.

Nisu to naši. Moji nisu, možda tvoji ali moji ne. Šta se radi van je problem ljudi van. Šta se radi ovde je problem ljudi koji ovde žive. Ima u svetu i plemena kanibala što bi po tvojoj logici bilo ok da imamo i ovde jer eto ima toga i po svetu.

Neee ... Nemamo kanibale !
Ali rećiću ti u poverenju: kod nas, u Americi i Engleskoj ima mnogo narkomana ! 😥

Na slobodarskom trćiśtu pobedjiva konkurentan proizvod

Bitno je da postoji velika potražnha
kricko valja maru za oskara, zato je unapredjen, jel da?
a sta vam dodje funkcioner taj na koga se vodi biznis sa marihuanom?

oruzje, automatske piuske za sta ce im? jel ce da upucavaju sudije sad ako aljek vec tvrdi da je sve ovo rusenje drzave, dok mi vidimo da je rusenje sns narko-mafije? jel umesto sendvica sad sns deli ovu maru, da bolje botujete?

Back