Otkriven identitet Albanca (33) koji je pucao na dvojicu policajaca u Loznici: Jednog ubio, drugog ranio

Ne znam kakvo vam je pravosuđe, ali naše je korumpirano i dva mlada života vrijede samo 35 k € u Hrvatskoj. Vjerojatno smo jeftini nego da se ide u safari.

https://www.klikploce.com.hr/apsurd...brata-i-sestru-derek-branit-ce-se-sa-slobode/
Верујем да је и овде тако, та трговина испод жита и корумпираност правосуђа је проткана и уцењивачким елементом извршне власти над судском. Онако отприлике Оскар пресуђује, судија само ставља параф.

Muškarac koji je sa zenom organizovao, nasao prevoz za ubicu, je takođe begunac. Osuđen na 8 god robije zbog tone marihuane pusten da se brani sa slobode i od tad se vodi ko begunac....
Već godinama....
Dakle šiftari u torbici imao lovu veliku od droge....

A šta drugo očekivati od kozoeba...

Muskarac i zena iz Mladenovca i gle cuda Srbi 😁

Uh a ja mislio da ste patriJote i ne volite Shqiptarët i njihove pare 😄
Naravno da smo patriote.
A u svakom narodu ima kukolja i sljama koji bi prodali i rodjenu majku.
Takve normalan narod prezire,tako da se ne radujes mnogo.
Pomagaci su isti olos kao i ubica.

1721374900385.png

Mithat hadzić
Vozač mercedesa koji je prevozio ubicu.

Njuška za razvaliti

Taj pasos te drzave je priznat od drzave Srbije, cele EU, VB, USA, Japana itd…
I prestanite da verujete u lazima Ace Litijumskog
To ne menja činjenicu da ste i dalje samo šiptari, najomrženija nacija u Evropi zbog kriminala i terorizma koji je deo vašeg postojanja.
Ja lično nemam ništa protiv pojedinaca, kjoji su pokazali da su dobri ljudi, ali imam protiv vas kao grupe koja je napala moju državu i tzrenutno je uz pomoć NATO, drži pod okupacijom. A svi znamo da će da dođe trenutak da se to vrati na staro, zdravo stanje.

Priznaje pasose 😀
Jel priznaje kina Brazil indija španija?
Španija ne priznaje ništa
Rumunija ako i priznaje pasoš ne možeš ništa stim idi se probaj zaposliti tamo kupiti nekretninu... Možeš samo ko turista ili doć i ćao
Rumuni vas mrze iz dna duše. To se vidi na svakoj utakmici

Šćipetari

UBIJEN FATON HAJRIZI! Dačić otkrio gde!​

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca.

Blic
19. jul 2024.13:51
Komentara0
FOTO: RAS SRBIJA
„Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca,” izjavio je Dačić.

Kako saznajemo, Faton se krio u napuštenim pogonima fabrike Viskoza gde su se sklonili migranti, on se krio među njima. Sumanjlo se da je preplivao Drinu, ipak je lociran među migrantima u Loznici.

Faton Hajrizi je nekoliko puta pucao na pripadnike policije, nakon čega su oni uzvratili vatru.

Ministar Ivica Dačić se uputio na lice mesta.

Faton Hajrizi je, podsetimo, pre nedelju dana pobegao iz zatvora na Kosovu i Metohiji, gde je izdržavao kaznu zbog ubistva ruskog vojnika KFOR i drugih krivičnih dela. To nije prvi, već čak deveti put da Hajrizi beži iz zatvora. Navodno je pobegao u vremenskom periodu između pet i sedam sati ujutru.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...rantima-u-napustenim-pogonima-fabrike-viskoza

Kako saznajemo, Faton se krio u napuštenim pogonima fabrike Viskoza gde su se sklonili migranti, on se krio među njima. Sumanjlo se da je preplivao Drinu, ipak je lociran među migrantima u Loznici.

Faton Hajrizi je nekoliko puta pucao na pripadnike policije, nakon čega su oni uzvratili vatru.

Ministar Ivica Dačić se uputio na lice mesta.

Faton Hajrizi je, podsetimo, pre nedelju dana pobegao iz zatvora na Kosovu i Metohiji, gde je izdržavao kaznu zbog ubistva ruskog vojnika KFOR i drugih krivičnih dela. To nije prvi, već čak deveti put da Hajrizi beži iz zatvora. Navodno je pobegao u vremenskom periodu između pet i sedam sati ujutru.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...rantima-u-napustenim-pogonima-fabrike-viskoza
Очигледно је иао јаку опасну мрежу, зато ми је и жао што га одмах убише.Тебако га је држати док не каже и кад је маму за сису угризао

Back