Откријмо део своје тамније стране

Шта радите што није друштвено прихватљиво ?

• Волите да слажете ?

glasova: 1 12,5%
  • Крадуцкате по продавницама ?

glasova: 1 12,5%
  • Зли сте према позитивцима ?

glasova: 0 0,0%
  • Флертујете са туђим брачним другом ?

glasova: 2 25,0%
  • Кршите саобраћајне прописе ?

glasova: 3 37,5%
  • Шверцујете се у градском превозу ?

glasova: 2 25,0%
  • Нешто друго, али да, нисте савршени ?

glasova: 3 37,5%

• Ukupno glasova
    8

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.511
Полазим од (лаичке) претпоставке да нико није савршен,
да сва наша прилагођеност мора имати и неки пандан у макар ситним злицама.

Или сте недаобог аутодеструктивни,
па деструкцију свесно гурате према унутра, себи чините зло ?

Poslednja izmena:
Ништа од ових питања из анкете не радим. Баш ништа.

Али, нисам савршена и имам мане. Савршенство не постоји. И вероватно да имам неку тамну страну али не желим да је откријем..или неко други види моју тамну страну.🙂

..., нисам савршена и имам мане....

Не ради се о манама,
мана је рецимо кад си женско и имаш длакаве ноге,
већ се ради о лошим навикама, манирима, сигналима да нисмо 100% интегрисани у друштво.

Прдиш ли у друштву тајно,
тресеш ли чаршафе кроз прозор,
бришеш ли ципеле завесом у хотелу кад ти се жури на симпозијум ..?

Divlji smo narod, teško se ispovedamo. Nismo to radili ni pred sveštenicima, ni kod psihijatra. Držimo u sebi i gladimo ...

Da li misliš da ćeš ovde dobiti ozbiljne, iskrene odgovore? Teško..

Ja sam se ovde previše otvorila i puno pisala o sebi. Ne znam koliko je to dobro.

Ja sam se ovde previše otvorila i puno pisala o sebi. Ne znam koliko je to dobro.
S obzirom da malo koga interesuje neko drugi, dosta si na sigurnom mestu, mada kao profesionalac moram da te upozorim da je ovo zapravo javno mesto - ekvivalent pricas u javnom amfiteatru.

Polazim od sledećeg:
Ja kada pričam o sebi, obavezno napredujem ! Najbolji slušalac mene sam ja lično. Tako da kritikujući sebe ja mnogo lakše, a ponekad i momentalno, pronalazim rešenja za bilo koju svoju situaciju.

Ko ne zna za taj mehanizam, evo, ja mu ga otkrivam.

Svako ima tamniju stranu, inače sitne kradje i laganje ne smatram lošim delima. Pa mene država laže i potkrada ceo život, i sad ako ukradem čips ili flašu votke to je kradja (a u stvari nije, to je pravedna osveta državi).

Ne znam šta znači ovo - zli prema pozitivcima, a švercovanje u autobusu i kršenje saobraćanih propisa isto nisu tamne stvari po mom mišljenju...

Nasilje takodje ne mora da bude zločin, nekad moraš da se revanširaš, a i nasilje sa nekim ciljem takodje ima svrhu. Ne živimo u bajci, nego u džungli.

...

Добро је колико и најести се лепих колача.
Е сад има будала (*) које се осећају криве због тога ...

(*) овде сам екстремно суров према твом нежном бићу
јер желим да мало очврснеш, и не патиш због пар тренутака уживања
какво си ти имала избацујући ђубре из себе !
(свака информација коју кријемо у себи, претвара се у отров који нас трује)

Divlji smo narod, teško se ispovedamo. Nismo to radili ni pred sveštenicima, ni kod psihijatra. Držimo u sebi i gladimo ...
Нисмо дивљи у опште...

Пред лажним свештеницима није добро да се исповедаш, јер кад те друкну ДБу, изгубиш веру у Бога и у Цркву

Нисмо дивљи у опште...

Пред лажним свештеницима није добро да се исповедаш, јер кад те друкну ДБу, изгубиш веру у Бога и у Цркву

Bar sam takva iskustva preskočio u životu, fala bogu ! Ne moram ja sve da probam na svojoj koži !

A ti ?
Zašto si pišao uz vetar ?

Back