- Poruka
- 9.377
Meni nije jasno što su uopšte Hamas i Hezbolah čačkali Izrael? Lepo gledaš svoja posla i sve bude u redu. Sve mi se čini da ih je neko sa istoka nahuškao i sada plaćaju cenu sopstvene naivnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deluzioni poremećajMeni nije jasno što su uopšte Hamas i Hezbolah čačkali Izrael? Lepo gledaš svoja posla i sve bude u redu. Sve mi se čini da ih je neko sa istoka nahuškao i sada plaćaju cenu sopstvene naivnosti.
Zapadna civilizacija je produkt evropskih monarhija što ne znači da u tome ne učestvuju i jevreji svojim parama skupljenim po svetu i da rotshildi nisu pod kontrolom vatikana....štos je u tome što je nestanak najjače države poznatog sveta i novih zemalja SRC u 19tom veku imao za rezultat pojavu dubokih država u celom svetu i nestajanje vidljivih interesa, a početak velikih svetskih sukoba sa masovnim istrebljivanjem ljudi, začudo samo ljudi koji ne pripadaju zapadnoj civilizaciji....od indijaca, preko kineza, crnaca do jevreja i slovenskih naroda...zapadna civilizacija to nikada nece uciniti (dok postoji) jer je zapadna civilizacija produkt izraelske politike i pod kompletnom kontrolom izraelaca.
Zato Izrael i radi stogod pozeli jer izraelci sede na politickim funkcijama zapada, na vrhu UNO, NATO, WHO, UEFA, VOLSTRIT, CITI OF LONDON, PARIZ, FRANKFURT, ...................
Шта би? Следбеници Алаха опет вичу:"Ђеносааајд!!! Ђеносајддд!"
Наш Ратко је за њих био стрептомицин, а браћа Јевреји су за њих Лонгацеф.
Propade mi aranžman.Osiguravajuće kuće počele su da otkazuju garancije na letove za Bejrut zbog mogućnosti da bi uskoro u ovom delu Bliskog Istoka mogao da otpočne veliki otvoreni oružani sukob.Kako prenosi Telegraf.rs, 28. juna su zemlje kao što su Holandija, Nemačka, Kanada, Severna Makedonija i Kuvajt počele da povlače svoje državljane iz Libana.
"Sprema se veliki sukob, kompanijama su javili da ne lete tamo i da osiguranje ne važi više za tu zemlju", rekao je izvor Telegrafa.
Napetosti su porasle duž granice Libana sa Izraelom usred prekograničnih napada između libanske grupe Hezbolah i izraelskih snaga.
Prema nepotvrđenim informacijama Sjedinjene Države su poslale avion za evakuaciju svojih državljana iz ove zemlje
link
Propade mi aranžman.
На месту где је некада била Газа, правиће се огроман туристичко-пословни комплекс, па ћемо за пар година тамо да летујемо.
To naprednjaci organizuju?На месту где је некада била Газа, правиће се огроман туристичко-пословни комплекс, па ћемо за пар година тамо да летујемо.
Ješe prave sranja kroz celu istoriju.Osiguravajuće kuće počele su da otkazuju garancije na letove za Bejrut zbog mogućnosti da bi uskoro u ovom delu Bliskog Istoka mogao da otpočne veliki otvoreni oružani sukob.Kako prenosi Telegraf.rs, 28. juna su zemlje kao što su Holandija, Nemačka, Kanada, Severna Makedonija i Kuvajt počele da povlače svoje državljane iz Libana.
"Sprema se veliki sukob, kompanijama su javili da ne lete tamo i da osiguranje ne važi više za tu zemlju", rekao je izvor Telegrafa.
Napetosti su porasle duž granice Libana sa Izraelom usred prekograničnih napada između libanske grupe Hezbolah i izraelskih snaga.
Prema nepotvrđenim informacijama Sjedinjene Države su poslale avion za evakuaciju svojih državljana iz ove zemlje
link
Onda Vučić da te vadi odande?A ja baš nameravao da svratim do Bejruta.
Republika Srpska i Izrael su jedine dve teritorije koje se uspešno bore protiv muslimanskog ekstremizma
Netačno, OSBiH čine Muslimani, Srbi i Hrvati i sve je podeljeno na 3 dela.Ne pitaj kako se bore. Predali VRS Bakiru u Sarajvo. Ko da IDF ili Hamas predaju vojsku drugoj strani pa da kao imaju jednu vojsku i da se bave demokratijom.
Maroniti i Falangisti su se sa Izraelcima borili protiv PLO u Libanskom ratu.Liban ima 40% Hrišćana, ako tu napadnu Jevreji potpisali su smrtnu presudu.
Za Gazu nas boli k, nek ravnaju, 99% Muslimana i to mahom ekstremista.
Liban ima 40% Hrišćana, ako tu napadnu Jevreji potpisali su smrtnu presudu.
Aha, poslaće leteći taksi po mene.Onda Vučić da te vadi odatle?
Liban ima 40% Hrišćana, ako tu napadnu Jevreji potpisali su smrtnu presudu.
Samo braća Jevreji znaju kako da se sačuvaju. Od Hrišćana nema ništa, Hrišćani su propali načisto kad žale Muslimanske teroriste iz Palestine.Шта би? Следбеници Алаха опет вичу:"Ђеносааајд!!! Ђеносајддд!"
Наш Ратко је за њих био стрептомицин, а браћа Јевреји су за њих Лонгацеф.