Otkaz

oh, da, najjace su te fore tipa 'mnogo si drugacija, luda', ne znam kao ' da spustis loptu pa bismo mogli da budemo zajedno, ovako ne bi islo'
to mi rek'o jedan lik
mislio je na to da prestanem da izlazim, blejim, sprdam se, pa da budem sa njim
jok no! sto bi rekla moja mudra bakuta :lol:

oh, da, najjace su te fore tipa 'mnogo si drugacija, luda', ne znam kao ' da spustis loptu pa bismo mogli da budemo zajedno, ovako ne bi islo'
to mi rek'o jedan lik
jok no! sto bi rekla moja mudra bakuta :lol:

pa kolko se secam ti svog dechka zovesh gay tako da...a te klinkice do 25 nema shanse da se smire tako da ni ne treba pokushavati nishta ozbiljnije s njima, tj. treba biti shto neozbiljniji i maximalno ih kulirati

pa kolko se secam ti svog dechka zovesh gay tako da...a te klinkice do 25 nema shanse da se smire tako da ni ne treba pokushavati nishta ozbiljnije s njima, tj. treba biti shto neozbiljniji i maximalno ih kulirati

u pitanju je lik koji me je nesto muvao, smarao i na kraju dosao do ove teorije
btw, ja sam i tada bila sa svojim deckom
a vec sam objasnila situaciju sa tim gej zezancijama i nema potrebe da njaske sad
e da, msm, i tvoja teorija neozbiljnosti je bas super kul..kao da jedino godine imaju veze sa zreloscu
pff

to mi rek'o jedan lik

oćeš da kažeš mislio je na to da prestaneš da se drogiraš ko roker osamdesetih, uljudiš se, naučiš da se ophodiš ko žensko i sebe dovedeš u koliki toliki red

To je jako prosto..nemaju muda da pitaju sto ne krecemo u akciju..ono namestace se ko lak plen..davati znakove izmedju redova ocekujuci ono sto se shatro od nas ocekuje..i nista ako me zabole ko da ne postoji..ono moze da mi salje pp do sutra i izokola nesto pokusava nema sanse da je startujem dok ne prsne i ne pocne me pljuvati kako sam ovakav onakav a pozadina je da je otpustena

Back