Maxy
Aktivan član
- Poruka
- 1.881
zato sto mu je veliki.Jel vam se desavalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raindog:
toliko veliko josh nisam videla
mada mi se jednom na ICQ zhalio neki lik,kako ga frustrira to shto ni sa jednom partnerkom nije uspeo da ima kompletan sex odnos do kraja, jer su se sve zhalile da ih previshe boli
e da i jedan se zhalio kako mu uvek treba jako dugo da svrshi (shto u principu zhenama i odgovara )![]()
sinnke:Zena koja ne svrsi u roku pet minuta ili je frigidna ili si njih dvoje ne odgovaraju.
raindog:ma bre tipu treba sto godina da svrshi , a ribe su zadovoljne![]()
commodore:@ bata sinnke
Ma njima ne mozes ugoditi bre...![]()
wicked game:ko kaze da ne moze 8)
ja jos uvek sanjam pisu mog bivseg deckaops:
sinnke:Sta ti ga je drzao kraj glave kad ste spavali?
wicked game:nije bitno daj se smeje ili place
bitno je da ima savrsenih pisa8) (bez obzira na nesavrsenost njenih vlasnika)
ra-ta-tat:ooohhhhhhh
ahahahahahhahaha
koja polno seksualna konfuzija![]()
Ili je dosezao cak do glavesinnke:Sta ti ga je drzao kraj glave kad ste spavali?
Vas dve se savrseno dobro razumete. Mislim, znate o cemu pricate... i kome... i tako...wicked game:mislim da je fetisizam u pitanjura-ta-tat:ooohhhhhhh
ahahahahahhahaha
koja polno seksualna konfuzija![]()
on je super, al mu je pisa bolja
naravno zvuci besmisleno isto kao kad bi neko napisao
"bio sam zaljubljen u njenu sisu"
al sta da se radi
jos uvek sanjam tvoj cvrsti.... i kako ti nocu dirkam gacice![]()
PLESsitnihDEMONA:Meni je jedna devojka pricala da joj najvise odgovara kada je 22-23 cm. I onda se pojebala sa nekim koji je imao,kako ona kaze oko 13 cm (ona je med.sestra na nekoj privatnoj uroloskoj klinici,pa valjda proceni iz prve,hehe) i kad sam je ja pitao kako joj je bilo, ona mi odgovori da je bilo odlicno.
***** li ga sad ko je tu lud...gde se dede 10 cm?! Hehe!
To je kao kad bih ja rekao da mogu da pojedem 20 palacinki,a ustavari super mi je kad pojedem 10,hehehe! (Malopre sam jeo palacinke,pa sam ispustio dusu...valjda zato takvo poredjenje.)
Jos ovo...neko pomenu porodjaj...
Kada je jedan moj drug izvalio...gde decija glava prodje tu qrtzu srece nema...ja sam vristao od smeha!
Bobo...napisao sam u zagradi ako nisi primetila da devojka vidja razno razne qrceve svaki dan,to joj je posao i da je otprilike procenila...bobba:sta rece, ona nosi centimetar u dzepu i meri ga pre upotrebe......hm cudno mi ti))))