Otkaciti frajera zbog njegove lose sexualne tehnike

hirajgo, jesi naletela nekad na nekog ko je za sebe bio ubedjen da je dominantan, a u stvari je bio samo nesiguran i trazio je izgovor za sopstvenu blago receno osrednjost? eto, ako ti kaze da je dominantan (al' treba i ti da poverujes u to, inace ne vredi :lol: a poverovaces samo ako nisi nikad bila sa nekim ko to stvarno jeste bez potrebe da naglasava bilo sta kroz pricu) ne mora da se dogovara sa tobom ni oko cega, ti treba da prihvatis njegovo elementarno nepoznavanje zenskog tela i seksualnosti kao nesto normalno i nemas sta da se bunis jer na kraju, ipak je on neki muzjak? ako znas za bolje i ocekujes vise to je vec problem, on to nije tako zamislio jer u njegovoj glavi zena ne moze da kaze da bi moglo i bolje... znas koji je to sok za njega, odmah se oseti ugrozeno i nema tu pomoci.
mani 50:50, nije to tako u krevetu, tako je samo u teoriji.

A kako to radiš? Mislim, jel popričaš sa njim pre seksa i daš mu smernice, ili posle seksa? Ili možda u toku seksa govoriš šta ti prija, a šta ne? Ili ništa ne govoriš nego uzmeš u ruke njegovu ruku/glavu/spolovilo i pokažeš kao voliš? Ozbiljno pitam.

Imam utisak čitajući ovu temu (a i bez čitanja) da nije uobičajeno da se iznose svoje želje i htenja. U fazonu ''Ako on sam ne može da provali šta mi prija šta mu ja mogu. To nije čovek za mene ako me ne oseća, ako nemamo mentalnu konekciju.''.
A u principu postoji neki problem koji sprečava žene da same kažu šta bi volele. Verovatno je lakše rasturiti šemu nego smatrati da se spuštaš nisko jer od nekoga tražiš da radi ono što ti prija.

Ja taj problem nemam, kada mi nesto ne prija kazem mu, a isto tako mu kazem i sta mi prija... Dok se ne uskladimo :lol:

Била сам заљубљена, писао ми песме, свирао гитару само за мене..али, кад је дошло до секса - катастрофа! Само ме окретао, мислио је да је мењање поза добар секс, успут говорио глупости.. Покушала да разговарам са њим после, он каже, све су биле одушевљене. Брате, с ким си ти био, мислим се ја.. и замолим га да остане на песмама и гитари..

Била сам заљубљена, писао ми песме, свирао гитару само за мене..али, кад је дошло до секса - катастрофа! Само ме окретао, мислио је да је мењање поза добар секс, успут говорио глупости.. Покушала да разговарам са њим после, он каже, све су биле одушевљене. Брате, с ким си ти био, мислим се ја.. и замолим га да остане на песмама и гитари..
Dobro si mu rekla !
Repku, dugujem....

Back