Otkaciti frajera zbog njegove lose sexualne tehnike

Znaci, da li ste otkacile frajera zato sto ste utvrdili da mu je sexualna tehnika losa i da nema nade da ce istu popraviti?

Pod pretpostavkom da znate sta je dobra sexualna tehnika.

A šta se podrazumeva pod "dobrom sexualnom tehnikom"?
Šta ako dvoje vole različite stvari u krevetu? Ili ona doživljava orgazam samo (oralnom) stimulacijom klitorisa a on ne voli tu vrstu ljubljenja ili to radi na način koji joj ne odgovara?

Da li bih ga otkačila? Pa šta znam. Valjda polazim od toga da je dobar sex onaj u kojem dvoje žele da ugode jedno drugom. Naravno, ne treba nikoga prisiljavati na nešto što mu je gadno ili bolno ali gde ima volje da se sex poboljša ima i načina. Uz malo mašte valjda se može doći do načina da obe strane budu zadovo(lje)ne.

A šta se podrazumeva pod "dobrom sexualnom tehnikom"?
Šta ako dvoje vole različite stvari u krevetu? Ili ona doživljava orgazam samo (oralnom) stimulacijom klitorisa a on ne voli tu vrstu ljubljenja ili to radi na način koji joj ne odgovara?

Da li bih ga otkačila? Pa šta znam. Valjda polazim od toga da je dobar sex onaj u kojem dvoje žele da ugode jedno drugom. Naravno, ne treba nikoga prisiljavati na nešto što mu je gadno ili bolno ali gde ima volje da se sex poboljša ima i načina. Uz malo mašte valjda se može doći do načina da obe strane budu zadovo(lje)ne.

Dobra sexualna tehnika - ona uopstena i ona konkretna za doticnu.

Dobra sexualna tehnika - ona uopstena i ona konkretna za doticnu.

..kako bre uopshtena, BW..? :lol:
..neki opshti rang mushkarca medju bivshim i potencijalnim..? :lol:

..ja slabo verujem u uchenje, prilagodjavanje i uigravanje, pre horizontale su vec su mnoge stvari jasne i iznenadjenja su sasvim retka..
..reche vec neko, a ja mislim slichno, ljudi su kompatibilni ili nisu, svaka vrsta ustupaka se verovatno iskija pre ili kasnije..

..kako bre uopshtena, BW..? :lol:
..neki opshti rang mushkarca medju bivshim i potencijalnim..? :lol:

..ja slabo verujem u uchenje, prilagodjavanje i uigravanje, pre horizontale su vec su mnoge stvari jasne i iznenadjenja su sasvim retka..
..reche vec neko, a ja mislim slichno, ljudi su kompatibilni ili nisu, svaka vrsta ustupaka se verovatno iskija pre ili kasnije..

Pa neki osnov da je relativno dobar - da nije samo stavi i mrlja, da zna gde je sta i kako se upotrebljava...

Ja nemam pojma šta je loša seksualna tehnika, ali znam kad seks ne valja i da nikad neće valjati.
Samo sa jednim frajerom je bilo toliko očajno da je sve drugo postalo potpuno nebitno.
Nisam znala kako da mu saopštim šta ne valja, kontala sam da je i njemu jasno da nam ne ide. Nisam čak ni raskinula, samo sam prestala da se javljam na njegove pozive. Sramota me je bilo svaki put kada sam ga srela u gradu, ali srećom nije mnogo patio jer smo bili zajedno svega 2 meseca.

nista gore od coveka koji je ubedjen da bolje od tebe zna sta ti prija, ne cuje uopste sta mu pricas i tera po svome kao da je bog seksa, ne dopire mu do mozga uopste da to sto radi nije savrseno.
jesam, nije samo to bio problem nego citava komunikacija sa njim koja se samo prenela na polje seksa ali sam prethodno puno energije utrosila pokusavajuci da popravim stvari. samo on ni to nije kapirao, dzabe sam krecila.

A kako to radiš? Mislim, jel popričaš sa njim pre seksa i daš mu smernice, ili posle seksa? Ili možda u toku seksa govoriš šta ti prija, a šta ne? Ili ništa ne govoriš nego uzmeš u ruke njegovu ruku/glavu/spolovilo i pokažeš kao voliš? Ozbiljno pitam.

Imam utisak čitajući ovu temu (a i bez čitanja) da nije uobičajeno da se iznose svoje želje i htenja. U fazonu ''Ako on sam ne može da provali šta mi prija šta mu ja mogu. To nije čovek za mene ako me ne oseća, ako nemamo mentalnu konekciju.''.
A u principu postoji neki problem koji sprečava žene da same kažu šta bi volele. Verovatno je lakše rasturiti šemu nego smatrati da se spuštaš nisko jer od nekoga tražiš da radi ono što ti prija.

A kako to radiš? Mislim, jel popričaš sa njim pre seksa i daš mu smernice, ili posle seksa? Ili možda u toku seksa govoriš šta ti prija, a šta ne? Ili ništa ne govoriš nego uzmeš u ruke njegovu ruku/glavu/spolovilo i pokažeš kao voliš? Ozbiljno pitam.

Imam utisak čitajući ovu temu (a i bez čitanja) da nije uobičajeno da se iznose svoje želje i htenja. U fazonu ''Ako on sam ne može da provali šta mi prija šta mu ja mogu. To nije čovek za mene ako me ne oseća, ako nemamo mentalnu konekciju.''.
A u principu postoji neki problem koji sprečava žene da same kažu šta bi volele. Verovatno je lakše rasturiti šemu nego smatrati da se spuštaš nisko jer od nekoga tražiš da radi ono što ti prija.

najozbiljnije, posle seksa, nekad i u toku, zavisi o cemu se radi i da li radi nesto sto mi ne prija, ili ne radi nesto sto bi mi prijalo.
nisu muskarci opusteniji od zena julijane, ima njih koji ne zele razgovor na tu temu. ne daj boze da mu kazes nesto bez obzira koji pristup odaberes, sto sacekas i momenat i priliku i ne forsiras stvari, tu je blokada i kraj. on to ne voli, ne zeli i ne moze.
ne verujem u urodjenu kompatibilnost dve osobe, pa ce sad da klikne ako je on savrsen za mene i znace tacno kad i sta treba bez ijedne reci, verujem da ima ima senzualnijih, taktilnijih, otvorenijih ljubavnika kojima mozes da kazes sta volis, sa kojima mozes da probijes neke granice i onih drugih koji misle da su takvi kakvi su savrseni za nekog i da nema potrebe da se potezu takve price. ljudi pored kojih mozes da se opustis su toliko retki da me ne cudi sto zene nemaju naviku da kazu sta im prija.

Back