Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 83.257
то је нормално не треба ми риба која ће да буде тајкун
Ти си већ створио довољно пара, попут тајкуна, па риба не мора да ради, јер ти зарађујеш довољно, тј. минимум 5 000 евра месечно?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то је нормално не треба ми риба која ће да буде тајкун
Devojka koja je završila fakultet je samo i jedino dokazala da ume da završi važan posao u životu. Lepo je kad čovek ume i hoće da završi ono što je započeo, a fakultet je velika stvar.
Da li joj je karijera bitna ili nije, da li bi bila dobra majka ili ne, to se iz diplome ne vidi.
Lik koji donosi po diplomi nekakav zaključak da ona ne bi bila dobra majka je prosto običan iskompleksirani neandertalac.
Čak i da nisam, ne treba mi devojka koja je Kapetan Industrije nego garava seljančicaТи си већ створио довољно пара, попут тајкуна, па риба не мора да ради, јер ти зарађујеш довољно, тј. минимум 5 000 евра месечно?
Čak i da nisam, ne treba mi devojka koja je Kapetan Industrije nego garava seljančica
Pozdravljam.Bilo na nekoj radio emisiji gde su ugovorili sastanak dvoje naizgled kompatibilnih, ali tip nije hteo da izađe na drugi sastanak iako mu se generalno svidela.
Kaže, ona ima fakultet, znači interesuje je karijera, a meni treba neka koja će da sedi kući i gaji decu.
hm, ima smisla
Mislim da ne postoji ženska forma tebi kompatibilna.Свако тражи себи слично.
Sad mi je malo jasnije sto nam je drustvo ovakvo.Po mom mišljenju je lik teška budala. Umjesto da bude sretan što ga hoće pametna i sposobna žena on je odbije. Baš sam prije nekog vremena čitao da djeca većinu inteligencije nasljeđuje od majke. Pa kad mu pametna na valja neka nađe neku glupu ženu koja će mu rađati glupu djecu.
Dobro, zato ste se ti i Mita mladi oženili.Pozdravljam.
Ovi obrazovani imaju brak dok ne skinu odelo sa svadbe a posle fotkanja u crkvi.
Krezubi se trpe do kraja života.
Jos samo da Stojkov krene sa temama i blago svima namaDobro, zato ste se ti i Mita mladi oženili.
upravoVerovatno mu je naglasila da je zanima karijera a “fakultet” je metafora u celoj prici.
Прво се ваља запитати да ли је уопште тачно да се интелигенција наслеђује преко мајке ( то што је неко тамо рекао да је неко тамо наводно доказао не значи ништа. ) И ако јесте, ваља се запитати да ли су жене које гањају каријеру интелигентије од ових других. ( Исто као што се ваља запитати да ли су мушкарци који су на високим положајима интелигентнији од ових на нижим. Они који су на врху воле да се окружују улизицама, полтронима и незналицама које у суштини не знају ништа осим да понављају напамет научено штиво. )Po mom mišljenju je lik teška budala. Umjesto da bude sretan što ga hoće pametna i sposobna žena on je odbije. Baš sam prije nekog vremena čitao da djeca većinu inteligencije nasljeđuje od majke. Pa kad mu pametna na valja neka nađe neku glupu ženu koja će mu rađati glupu djecu.
Nije mi jasno kako neko može da bude sa praznom ličnošću pre nego sa nekim ko je sposoban i ostvaren.
Ovakvi likovi mi se gade, a ima ih mnogo. Ženi se kućnom pomoćnicom, a sa strane će da ima ono što zaista želi. Odvratno.