Ma da je neka kuccka karijeristkinja ne bi htela ni da priča s tim vodovodžijom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi tako napisao u temi. Već da ne želi osobu sa fakultetakom diplomom. Želi domaćicu. A ona koja ima diplomu želi vrv i da radi sa tom diplomomU kontekstu ove teme diploma je sinonim za ženu fokusiranu na karijeru. To znači da daje prioritet poslu
Nisi tako napisao u temi
Jeste, posle jednog sastanka sa nesuđenim majstorom, doktorka zaglavila kod psihijatra.
Malo sutra.
Šteluješ ko u bajci Vuk i jagnje
Obećao si da nećeš više da šteluješ nego pričamo uopštenoU kontekstu ove teme diploma je sinonim za ženu fokusiranu na karijeru. To znači da daje prioritet poslu
ili mirobulj petrovićVoditelj radio emisije Aleks Džouns :/
Bilo na nekoj radio emisiji gde su ugovorili sastanak dvoje naizgled kompatibilnih, ali tip nije hteo da izađe na drugi sastanak iako mu se generalno svidela.
Kaže, ona ima fakultet, znači interesuje je karijera, a meni treba neka koja će da sedi kući i gaji decu.
hm, ima smisla
па да естетска а не успешничкаJa bih rekla da se njemu cura nije svidela dovoljno pa joj trazi mane.
Da se ona njemu posteno dopala, bilo bi mu tacno svejedno sta je studirala kada je imala dvadeset godina...muskarci su, kako bih rekla, solidno estetska bica.
Nego mu je ta bila onakooo pa je i njegovo misljenje onakoooo...a ko zna, mozda je i nabusita.
Iskreno, prva bih trampila nabedjenog intelektualca sa kojim mi je lepo onakooo za jednog zgodnog zanatliju sa kojim mi je lepo.
I ne mislim da bih pogresila. Naprotiv!
Postavka teme je da mu se svidela.Ja bih rekla da se njemu cura nije svidela dovoljno pa joj trazi mane.
Da se ona njemu posteno dopala, bilo bi mu tacno svejedno sta je studirala kada je imala dvadeset godina...muskarci su, kako bih rekla, solidno estetska bica.
Nego mu je ta bila onakooo pa je i njegovo misljenje onakoooo...a ko zna, mozda je i nabusita.
Iskreno, prva bih trampila nabedjenog intelektualca sa kojim mi je lepo onakooo za jednog zgodnog zanatliju sa kojim mi je lepo.
Stereotip je okidač ali tema ima dublji smisaoIspada da ako ima diplomu da je nabeđena, karijerista, itd
Diploma je obična diploma, koji moj. Struka.
Sa diplomom može biti karijerista i ne mora. Sa diplomom se ceo život može raditi u biblioteci, čitaš knjige bez ikakve napetosti.
Tema je puna nekih stereotipa
Koji?Stereotip je okidač ali tema ima dublji smisao
Postavka teme je da mu se svidela.
Da li želiš brak sa ambicioznom osobom koja stavlja karijeru ispred porodičnog života
Dobro, to si ti. Ali ima muškaraca (a i žena) koji uvek vagaju, koliko god da im se neko svidi.Ocigledno ne bas dovoljno.
Meni kada se svideo jedan momak koji je stvarno bio mnogo, mnogo lep, pet para davala nisam sto je - automehanicar.
Veza je bila neslavna, ali poucna u smislu koliko moze da se zatreska neko i obnevidi.
Neko moje misljenje je da se samo tada isplati vencati se.
Ovaj tip nije nabasao na takvu curu vec vaga da li se devojka uklapa u njegov plan.
па да естетска а не успешничка
Pa to nije tema, onda je preimenuj. Tema je diploma i da neće ženu sa diplomom.Da li želiš brak sa ambicioznom osobom koja stavlja karijeru ispred porodičnog života
Saće lulesku da potpali lomačuJa bih rekla da se njemu cura nije svidela dovoljno pa joj trazi mane.
Saće lulesku da potpali lomaču
Odlično, spasila se budale.Bilo na nekoj radio emisiji gde su ugovorili sastanak dvoje naizgled kompatibilnih, ali tip nije hteo da izađe na drugi sastanak iako mu se generalno svidela.
Kaže, ona ima fakultet, znači interesuje je karijera, a meni treba neka koja će da sedi kući i gaji decu.
hm, ima smisla
Karijera=pare=kućna pomoćnica. Nego ovaj baja nije kalibar da se nosi sa intelektom. Šta će oni da pričaju? A karijeru imaju i ovi sa 4 razreda škole preduzetnici, pevači... DostaNisi tako napisao u temi. Već da ne želi osobu sa fakultetakom diplomom. Želi domaćicu. A ona koja ima diplomu želi vrv i da radi sa tom diplomom
Dakle treba da preciziraš šta ke to karijera. Da li i medicinska sestra ima karijeru? Posao = karijera ili šta?