Otkačio žensku zato što ima fakultetsku diplomu

Iskustvo govori da je bolje ako žena ima više škole, nisam siguran koji su to razlozi, ali se pokazalo da te zajednice mogu da opstanu, ako muškarac ne forsira najgluplje pravo od svih prava, pravo da se on za sve pita, jer je muško....
pa nije da ima diplomu iako moze da se poklopi nego da nije paglu da uzima decu i da se razvodi na prvi trz, sto i ne preterano bistra zena hoce. A i da dobijes diplomu,to iziskuje trud i rad i onda takva zena po pravilu, ako sama nije ambiciozna s parama, svesna je da to ne pada s kruske.
Medjutim, danas imas raznih. Tako da diploma i nije neki pokazatelj.

Zamisli tog tipa koji smatra da je toliko sposoban da sa jednom platom u ovoj ''bogatoj'' državi obezbedi normalan život ženi i recimo, troje dece :mrgreen: gde bre taj bio dok sam studirala, da odmaa batalim faks :D
Ima i takvih koji olako mogu da obezbede udoban život bez da žena mora da radi za platu.

Roditelji treba da gaje decu a ne dadilje ili ne daj bože država.

Ima i takvih koji olako mogu da obezbede udoban život bez da žena mora da radi za platu.

Roditelji treba da gaje decu a ne dadilje ili ne daj bože država.
Roditelji? Misliš na tog tatu koji dođe uveče kad deca već spavaju? :mrgreen: I javi mi gde rastu takvi primerci muškaraca, osim po pimk emisijama, ako rešim da se preudavam :mrgreen:

U sustini tom liku se verovatno nije dopala njena ambicioznost gde je ona vrv indirektno ili direktno stavila do znanja da juri karijeru, a realno gledano porodica i oba roditelja s karijerom- ne ide bas. Osim ako bas imaju dobre uslove, oboje su visoko energicni da nadokandjuju deci izgubljeno vreme. Veliki izazov.
A i on da ostane stay home dad (namerno stavljam to kao anglizam jer kod nas ta ideja nije ni zavedena u recnik) to je ogroman rizik da ona jednog dana ne dodje kuci i ne pogleda ga onako jadno u fazonu: e kako si mi ti musko.
Tako da ima svega.Nije to tek tako naivno.

Zamisli tog tipa koji smatra da je toliko sposoban da sa jednom platom u ovoj ''bogatoj'' državi obezbedi normalan život ženi i recimo, troje dece :mrgreen: gde bre taj bio dok sam studirala, da odmaa batalim faks :D
Kad nema faks ni ambicije onda je sponzoruša - nek radi i zaradi sebi piće
Kad ima faks i hoće da radi bolji i lakši posao onda je karijeristkinja, nemajka...

Šizofrenija :zroll:

I ne znam odakle toliko priče o JURENJU KARIJERE, pa ako je lekarka opšte prakse, recimo, nije estradna zvezda , pa da nema kad da se posveti porodici. Naprotiv , više znanja , više para, manje rada , odmornija mama , a on bez škole sa otecenim nogama vuče palete po Maxiju. Tako da je priča suplja

Ili evo Largeta, ona je žena nastavnica , ima dugogodisnju karijeru i sigurno nije zapostavila svoju decu zarad posla, a ne bole je ruke, noge, nije fizički umorna i može kvalitetno da se posveti deci/unucima. Još slobodan vikend.

Jeste, posle jednog sastanka sa nesuđenim majstorom, doktorka zaglavila kod psihijatra.
Malo sutra.

Šteluješ ko u bajci Vuk i jagnje :mrgreen:
Naravno da iza ove priče stoji neka vrsta ekstrema. Odnosno, nakon su izašli zajedno, rekla mui je da joj je karijera na prvom mestu te da se nije mučila sa faksom samo da bi se zabila u kuhinju dok joj se deca kače na kecelju. (ne baš tim rečima ali to je poenta)

Back