Otkačio žensku zato što ima fakultetsku diplomu

Nema šta da dobro upoznaš kada se fundamentalno razlikuju interesi.
To je u rangu da jedna strana ne želi da ima decu a ovoj drugoj je to svrha postojanja
Tebi je fundamentalno to što devojka ima tehnički veće obrazovanje iako su kompatibilni (čim je išlo na tom dejtu).

To nije čak ni interes nego kompleks.
Mislim, njegov kompleks kojeg ju je poštedeo, što je super za nju.

A takvi, s kompleksom, su muka sami sebi jer nit se vode ljubavlju (videli da drugi oko njih računjaju pa bi 'teli i oni) niti racionalnim interesom.

Bilo na nekoj radio emisiji gde su ugovorili sastanak dvoje naizgled kompatibilnih, ali tip nije hteo da izađe na drugi sastanak iako mu se generalno svidela.

Kaže, ona ima fakultet, znači interesuje je karijera, a meni treba neka koja će da sedi kući i gaji decu.

hm, ima smisla

Ima smisla, jedino, da je lik dalabu. Imala sreće što se više nije viđala s njim.

Tebi je fundamentalno to što devojka ima tehnički veće obrazovanje iako su kompatibilni (čim je išlo na tom dejtu).
Da ne treba provera onda bi svi brakovi bili ugovoreni bazirano na upitniku
To nije čak ni interes nego kompleks.
Klasičan feministički odgovor u rangu "on je nesiguran" kada ne da ženi da ide u provod sama.
Mislim, njegov kompleks kojeg ju je poštedeo, što je super za nju.

A takvi, s kompleksom, su muka sami sebi jer nit se vode ljubavlju (videli da drugi oko njih računjaju pa bi 'teli i oni) niti racionalnim interesom.
Tip zna šta hoće a šta neće. Šta je tu problem?

Da ne treba provera onda bi svi brakovi bili ugovoreni bazirano na upitniku

Klasičan feministički odgovor u rangu "on je nesiguran" kada ne da ženi da ide u provod sama.

Tip zna šta hoće a šta neće. Šta je tu problem?
Za nju ništa, na dobitku je i to dvostrukom

Pod 1. spasila se lečenja kompleksa na njoj
Pod 2. otkačila se sebi ne-ravnog z:p

Rekao je da mu se devojka svidela. Šta je onda ti nego kompleks.
Иначе му се свидела. Но, чињеница да није материјал за домаћицу је све то поништила. Не разумем шта је ту толико нејасно? Ако особа нема оно што ти је најбитније онда џаба све остало што има.

Нема ту никаквих комплекса тј. нема на основу чега да се дође до закључка да постоје.

Међутим, сада си својим понашањем на теми привукла пажњу на себе . . .

Комплексаши су ти који имају потребу пребрзо да реагују, да нападају, да се подсмевају, ругају, итд.

Bilo na nekoj radio emisiji gde su ugovorili sastanak dvoje naizgled kompatibilnih, ali tip nije hteo da izađe na drugi sastanak iako mu se generalno svidela.

Kaže, ona ima fakultet, znači interesuje je karijera, a meni treba neka koja će da sedi kući i gaji decu.

hm, ima smisla
Vintage Vacuuming GIF

hm, ima smisla
Ona zavisi šta radi i da li moze da ima veću platu od njega bez diplome. Poenta je njemu dete, a ne plata. Šta mu znaci da cuva decu? Ona svakako mora da radi. Kad će po njegovom stavu, u detetovoj 20oj, njenoj 45 50?

Ja znam dosta veza i brakova, gdje je samo jedno od njih fakultetski obrazovano, pa odlično funkcionišu. Svako radi svoj posao, posvećeni su dovoljno djeci i sve ok.
Mislim da je za djecu bolje da nisu non-stop sa majkom kući. Postaju previše ovisna o njoj, nesamostalna i razmažena. U vrtiću se brže osamostale, nije im dosadno, nauče nešto, prije sazriju, više se igraju, nauče se redu....
lepo je sto mislis i ne skrivas to

hm, ima smisla
Ima smisla i stvar je izbora, ali....:)
Zanimljiva je kompatibilnost sajta za upoznavanje.....sa druge strane, jeste kompleks ili u najmanju ruku predubedjenje da žena koja je studirala gura karijeru. Šta je trebalo da radi? Da čeka mladoženju? Po meni je prednost to što je studirala i stekla diplomu i za radjanje i za domaćinstvo, a svakako za zadjednički život....

hm, ima smisla
Taj neki slepi sledbenik Miroljuba Petrovića

Back