Otkačila muža jer je previše voli

Kad neko stvarno voli i posvadja se, i otera u ****,, ima i stavove podlozne promenama i sve.
Zar nije obrnuto - kad neko ima stavove podložne promenama taj je pre sklon (samo)preispitivanju nego posvađavanju?

A i stavovi se uglavnom formiraju na osnovu naših opažaja i situacija u kojima smo živeli tako da je ona verovatno živela u potpuno drugačijoj sredini u odnosu na njega. I pride su najverovatnije potpuno drugačiji temperamenti.

Nisam procitala tekst,samo naslov i odmah cu da odgovorim.🙂
Ne moze se previse voljeti,niti iko ikog otkacuje zbog ljubavi.
Moze se biti samo previse dosadan ili naporan.
A u tom slucaju je normalno da neko nekog otkaci.
Ljubav nema nista s tim.
pa bitno se koncentrisati na sopstveni uspeh, a ne na ispunjavanje hirova poremecnenih degenerikusa. kad si uspesan i imas dosta kesa(koji naravno ne dajes zeni, sposbna nek zaradi) onda si privlacan za sve zene, cak i tvoja debilka kad si uspesan nece da sere. Naravno ne raspravljas nego kad nece da opere ves kupis sebi novi ili odneses na ciscenje. Jedes u restoranu. posle debilka mozda skapira da je jeftinije da ona to uradi za tebe.

pa bitno se koncentrisati na sopstveni uspeh, a ne na ispunjavanje hirova poremecnenih degenerikusa. kad si uspesan i imas dosta kesa(koji naravno ne dajes zeni, sposbna nek zaradi) onda si privlacan za sve zene, cak i tvoja debilka kad si uspesan nece da sere. Naravno ne raspravljas nego kad nece da opere ves kupis sebi novi ili odneses na ciscenje. Jedes u restoranu. posle debilka mozda skapira da je jeftinije da ona to uradi za tebe.
Ako je ona debilka,onda je on debil,prosto.Nasli su se.

samo treba gledati sebe i svoj uspeh. on je sigurno prezasicavao i ispunjavao sve njene hirove umesto da kaze radis to to i to. Ljudi te vise cene ako si uspesan, nego kad im ispunjavas sve njihove nebulozne zelje. Naravno ne treba reci necu debilko da kupim novi regal, vec nam kuca izgleda ko skladiste. nego treba mi novac za posao. a to moze da saceka kupicu nikad.

udri pivo sok
iscedi svu frustraciju od nocas na nepoznatoj osobi
nije se on tebi svideo dovoljno inace prala bi ves i rucno samo za dobar snosaj. plus ako oboje radite i imate karijere(neki debilni posao svaki dan isto nije karijera) onda mozete anagazovati i kucnu pomocnicu. ALi ako je zena vec kucna pomocnica u firmi, onda moze da radi krace i spremi kod kuce, dok muz radi duze,

Pa sta reci na ovu temu, moje Lale imaju onu izreku "kasce mi neko fala"... :ok: Jedna moja prijateljica je dok je bila nestasna bila u fazonu da za ljubavnike treba birati neke divljake posto je kod kuce vec imala muza dobricu, ono da budu razliciti profili licnosti od onog koji je uvek na raspolaganju.

И ја сам прочитала само наслов, па могу штуро одговорити. Није ствар у љубави, ње нема превише, него испољавању исте.
Џабе љубав ако те неко воли погрешно. А то није реткост.
Или напоран однос, када те третира као ћуркицу коју треба одвести, довести, подметнути јастуче иза леђа,... када он зна шта је најбоље за њу. Нити је слуша нити ослушкује, него тера по своме и гуши. Али, то се, канда види и пре брака...

Pa nije ni cudo sto smo kretenizovani i sto tezimo samozivosti, jer to balansiranje emocijama je iscrpljujuce, a nema garancija da ce biti uspesno.
И не треба да се балансира. Ако мораш тако, то није особа за тебе. Или иде глатко или никако.
Некоме прија претерана пажња. И такви треба да буду заједно.

Рецимо, нема шансе да бих била са мушкарцем раком. Почела бих да се драпам од ножних прстију до корена косе.

Ne znam, ali mislim da se iza toga sto ti zoves glatkim idenjem nalazi obostrano uspesno balansiranje, onako od volje, a cim se ta volja izgubi nestane i balansiranje i krene veza nizbrdicom.
То си у праву. Преко нечега се увек мора прећи. А како је са вољом као што кажеш, ни не доживљава се као жртва, трпљење,... Подразумева се :)

Svi smo mi puni sebe, volimo da nas se obožava, da smo uvek u pravu, da nam se povlađuje, da nam se ne suprotstavlja, da nam se ugađa, ide na ruku,....
Svako ko ima išta u glavi zna da je to nemoguće naći u stvarnosti i mora nakon 18 meseci "idile" da se pita o čemu se tu radi. Život bez prepirke i svađe ubija emocije i ljudskost u čoveku i robotizuje ga. :mrgreen:

Da sam živeo u opisanoj situaciji i pre 18 meseci bi posumljao u psikičko zdravlje žene. Koja ne zvoca. Takve ne postoje.
Posumljao bi da je neki psikopata koja skuplja i skuplja "moja sranja" pa kad jednu noć eksplodira ima da me rokne u snu ko siroče.

:rotf:

https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...ena-zatrazila-razvod-a-razlog-ce-vas-zgroziti
Žene, šta kažete na ovo? Da li biste i vi tako? Ima li onda uopšte smisla biti dobar prema ženama. :think:
Kažem da je dobro što živim u civilizaciji, pa ne moram lične razloge za razvod nikome obrazlagati i još manje da neko "kompetentan" odlučuje uopšte o tome hoću li se uopšte razvesti ili neću.
P. S. Neki ljudi se razvode i zbog banalnijih stvari(tipa partner hrče,duboko diše,sporo trči...)Poenta priča je uglavnom ista: "kad žena nije zaljubljena ili ne voli partnera, onda je i sama njegova pojava dovoljno " iritantna"!

Poslednja izmena:
Ne mogu da čitam članak, ali to nije ljubav gde sve daješ i ništa ne uzimaš, gde se stalno povlađuje, to je bolest
Ljubav je da svako bude svoj u tom odnosu, jeste da je jedno uvek dominantnije, ali i ona druga strana ako je normalna zadrži svoje stavove i slobodu da radi šta hoće
To o čemu ti pišeš je patologija

pas je daleko bolji izbor. ne trazi negu, sam sebi sprema rucak, cisti, zaradjuje novac za kucu itd. Muskarac treba podrsku u svom poslu, dodje kuci da bude sve spreno za snosaj i spavanje.
Где има да се набави такав пас, мало ме сморило ово кување...

Back