Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.265
i bolje, ja moje svaki dan održavamI to je sto kazes.....Odoh odmah svoje da brijem.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i bolje, ja moje svaki dan održavamI to je sto kazes.....Odoh odmah svoje da brijem.....
Situacija jeste bila neprijatna, ali mogao ti se desiti još gori debakl. Recimo da ćuna neće da se gnedi kad treba, e to ogroman udarac na samopouzdanje svakog muškarca.Znaš kaću opet da čačkam po internetu? Nikad
dakle, ni sa tobom ne bi bolje prošao ovog jutra...Ja bih ti samo crkla od smeha i rekla da se pokriješ da ne ozebeš, ali BiH i ja uzela svoju tašnu i otišla da kući nahranim mmačke u kučiće.
to mi se par puta već desilo, da se ne lažemoSituacija jeste bila neprijatna, ali mogao ti se desiti još gori debakl. Recimo da ćuna neće da se gnedi kad treba, e to ogroman udarac na samopouzdanje svakog muškarca.
tetke su zdrave debele i dobroćudne. nisu one kriveBolje bi bilo da nisi ni obukao gace. Ti izgleda imas neki problem sa tetkama.
oženjen je al nije ništa ozbiljnoSebastijane, ti si ozbiljan čovek, kakav je ovo shitposting
ne nego sam ih kupio u cvjećarnici jablan na uglu!
600 rsd ćisto da znaš
ma naebao sam jutros pa da se požalimSebastijane, ti si ozbiljan čovek, kakav je ovo shitposting
ja bih se ženio još 100 putaoženjen je al nije ništa ozbiljno
sad je kasno. znaš kad bi posle svega ovoga bilo koja otišla samnom na dejt? nikadTrebao si onda lepo da postavis temu........"Kakve gace za prvi dejt". Pa i ako te otkaci onda okrivis forum
Ma jok. Ljudi danas imaju dvodnevnu memoriju.sad je kasno. znaš kad bi posle svega ovoga bilo koja otišla samnom na dejt? nikad
daće Bog da je takoMa jok. Ljudi danas imaju dvodnevnu memoriju.
Sebastijane, ti si ozbiljan čovek, kakav je ovo shitposting
To da oženjeni muškarci idu u štetu je uobičajena pojava.Sebastijane, ti si ozbiljan čovek, kakav je ovo shitposting
A ne, više se ne zaebavam, ubuduće samo bele gaćeopusti se devojka nema ukusa, al trebao si nesto ovakvo
Pogledajte prilog 1586181
Jesi li nastavio da gledas u gace drugova ili je to bila samo faza?Fujj jos imam traume kad se to nosilo , posle treninga kao klinci na presvlacenju a kod mase ono zute fleke
A bokserice karirane vec bile popularne
Hahhahahaha dobarJesi li nastavio da gledas u gace drugova ili je to bila samo faza?
otkaci i ti njui bolje, ja moje svaki dan održavam
ja idem u štetu bar 7-8 puta mesečno nekad i višeTo da oženjeni muškarci idu u štetu je uobičajena pojava.
staviću je na ignorotkaci i ti nju
taako sam se ja sa jednom ovde na forume dopisiva i sada nece ni da de javi krva
a samo sam je puta oce se zaskoci i nista vise
pusti čoveka, nego šta misliš, da li je ok da me zbog onih gaća proziva?Jesi li nastavio da gledas u gace drugova ili je to bila samo faza?