Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 47.368
Nisam moderatorForumašica koja je moderator?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam moderatorForumašica koja je moderator?
Brate, ako hoćeš da umočiš na prvom sastanku probaj naći nešto na seksi adresaru.Nije moderator, eno javila se na temi iznad.
Uništila me je
iskusno draga iskusno...Bas je,ja ne vidim nista drugo.
Kakve gace,ja to ne vidim,vidim lipe ruke mmmmrrrrrr
Kako bre tebe ne zakačih, nego onu namrgođenuBas je,ja ne vidim nista drugo.
Kakve gace,ja to ne vidim,vidim lipe ruke mmmmrrrrrr
Prošlu noć ti nisam bila namrgođenaKako bre tebe ne zakačih, nego onu namrgođenu
Baš sam baksuz!
Nisi, i sa onakvom količinom agresije od jutros nikad nećeš ni biti!Nisam moderator
Normalno je dosadnobeš mi sve ako ste vi normalni.
Znaš kaću opet da čačkam po internetu? NikadBrate, ako hoćeš da umočiš na prvom sastanku probaj naći nešto na seksi adresaru.
Da se ne baceKakav si ti to muškarac kad ti tetka poklanja gaće?
pa evo čačkaš...opetZnaš kaću opet da čačkam po internetu? Nikad
Tebe sam 100 puta pitao i nikad nisi htela. I sad me zaebavaš ovdeiskusno draga iskusno...
ko mu je kriv sad kad se petlja sa mediokritetima.
Brate, tebi tetka nikad ništa nije poklonila?Kakav si ti to muškarac kad ti tetka poklanja gaće?
da si došo sa ovakvim gaćama ih ne bih te odbila sto postoTebe sam 100 puta pitao i nikad nisi htela. I sad me zaebavaš ovde
Nemoj po netu...čačkaj nešto drugoZnaš kaću opet da čačkam po internetu? Nikad
Vidi, da sam znao kakva si ni slovo ti ne bih napisao.Prošlu noć ti nisam bila namrgođena
Rebraste, dobio od dede jer su dedi male?da si došo sa ovakvim gaćama ih ne bih te odbila sto posto
a ti obične bele pih...
Tako si jutros i izgledao. ŽednoVidi, da sam znao kakva si ni slovo ti ne bih napisao.
Celu noć sam bio žedan ali sam pisao, da ti ne popusti pažnja
kad su se iscepale, deda mu dao dva tri kruga da ga vide forumašiceRebraste, dobio od dede jer su dedi male?
Brate, propao sam kao basSoko trazi telefon da fotografise ruke
U jbm ti bateriju
Nista onda
drugi out
OK, nisam pročito sve postove na ovoj temi pa sam pomislio da se radi o jednoj drugoj forumašici. Nije bitno.Nisam moderator
Izgledao sam lepo, i cveće sam ti doneoTako si jutros i izgledao. Žedno
na internetu ne moz da propadnesBrate, propao sam kao bas