- Poruka
- 34.620
Pa to je već ozbiljna priča, takoreći pred brakMa celu noć smo bili nas pp-u, nije nam se spavalo uopšte
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je već ozbiljna priča, takoreći pred brakMa celu noć smo bili nas pp-u, nije nam se spavalo uopšte
aj sad me i ti sprdaj...zašto je pobegla, zašto, zašto???Pa to je već ozbiljna priča, takoreći pred brak
Jes vala, ja da sam s nekim zaglavila u pp-u do 2 ujutro, u 3 bi već bila smišljena imena djeci, unučićima...Pa to je već ozbiljna priča, takoreći pred brak
E, ne muti sad vodu,.. vidiš da su svi na mojoj straniNije istina da sam zbog gaća pobjegla!
Već zbog male ćune
Ne znam, meni zaključan ppJes vala, ja da sam s nekim zaglavila u pp-u do 2 ujutro, u 3 bi već bila smišljena imena djeci, unučićima...
jezus marija ovo su ti fotke muških gaća po internetuisuse, kak si zgodan!
Neka se mali zove zvezdan♡Jes vala, ja da sam s nekim zaglavila u pp-u do 2 ujutro, u 3 bi već bila smišljena imena djeci, unučićima...
Kad nisu čuli moju stranu pričeE, ne muti sad vodu,.. vidiš da su svi na mojoj strani
Aj sad me blamiraj i ovde. Nije ti bilo dosta jutrosKad nisu čuli moju stranu priče
Jel ima neke šanse da se otključa? Pitam za jednog likaNe znam, meni zaključan pp
Pa to je već ozbiljna priča, takoreći pred brak
Sad je i njoj krivo, ali neće da prizna
Jel ima neke šanse da se otključa? Pitam za jednog lika
E, bolje da ne čačkam, već sam dobio jednu pedalu od jutros, dve ne bih forumski preživeo
Jeste, vidiš da je nestala sa teme. Pokajala seNaravno da nije
Zbog gaća, verovatnoJeste, vidiš da je nestala sa teme. Pokajala se
Nije moderator, eno javila se na temi iznad.Forumašica koja je moderator?
U tebe sam se kleo, a ti meni ovakoZbog gaća, verovatno
Bas je,ja ne vidim nista drugo.isuse, kak si zgodan!