Otisli strucnjaci iz Srbije

Видиш, ја младим људима објашњавам да им је овде место и да не треба да иду нигде да би паразити могли да уживају, и говорим им да су им најгрђи непријатељи они који им пријатељски саветују да иду одавде јер овде "никад неће бити боље"...а ви нисте аждахе планинске, само сте заражени крпељи, то се да почистити акос е потрудимо и када се створе услови за то..а полако се стварају..

Pusti krpelje, aždahe, parazite... Šta ti tvoji puleni rade u Srbiji? Čime se bave? Čekanjem da bude bolje dok ih hrane i duvane ostareli roditelji, ili nešto i privređuju?

Pusti krpelje, aždahe, parazite... Šta ti tvoji puleni rade u Srbiji? Čime se bave? Čekanjem da bude bolje dok ih hrane i duvane ostareli roditelji, ili nešto i privređuju?

Чека се да умру родитељи, па да се разграби наслеђе, то је омиљени спорт у Србији, стари не могу да дочекају да младима виде леђа, а млади само чекају да старци баце кашику..

Права си Шиптарчина. Ко бре још поправља ципеле, данас чим ти се изанђају купиш нове. А све то што пишеш то су услуге, морамо да схватимо да нема ништа без производње, без стварања нових вредности.

Pa jes... Sirotinja... Nosim cipele na krpljenje. :)

Nisu ni usluge za bacanje. Novcu je svejedno kako je zarađen. Da'l uslugama, da'l proizvodnjom. Svaki obrnut novčić dodaje nekome koji gram mesa u tanjir.
Važno je da se vrti.

Није баш тако, имаш послове који доносе невелики, али стабилан приход, нпр. разне врсте пољопривредне делатности, људи морају да једу свуда у свету, веровао неко или не.

Стаљин се фокусирао пре свега на тешку индустрију, Занимљиво је да је послератни Јапан такође имао 5-њи план развоја такође базиран на тешкој индустрији .

Чека се да умру родитељи, па да се разграби наслеђе, то је омиљени спорт у Србији, стари не могу да дочекају да младима виде леђа, а млади само чекају да старци баце кашику..

Ima da se načekaju kao princ Čarls. :hahaha:
Naučno je dokazano da stari žive to duže što su vremena teža. :neutral:

- - - - - - - - - -

Стаљин се фокусирао пре свега на тешку индустрију, Занимљиво је да је послератни Јапан такође имао 5-њи план развоја такође базиран на тешкој индустрији .

A šoka Tita ste umeli da zaebavate za Smederevsku železaru, a? :mrgreen:

beogradjanin a da bidne obucar ....pre ce da ode u ludaru neg komsija da ga vidi kako cuka tudju cipelu.:D

Leleee, pa to li je problem? :lol:

Ništa lakše. Ode na buvljak i kupi polovne cipele i napuni radnju. Nalepi etikete od onih samolepljivih što šljašte. I da piše na njima "Vučić za utorak" "Toma HITNO! I na zid zakači selfi sa Majom obučenom u radenicu kožarske struke.
A sebi da turi minđuššu u uvo i da se proglasi šuuz stilistom. :D

- - - - - - - - - -

А тито је изградио железару где има грожђа, а не гвожђа

Na to sam mislio. :D
I sad... U Srbiji nema gvožđa kao što ga nema ni u Japanu. Propade ideja sa teškom industrijom. :neutral:

- - - - - - - - - -

Ај ме питај нешто на шта могу да ти дам одговор..шта сам ја баба вангла?

U, pa ti onda zezaš te klince da sede i čekaju da aždahe pomru od starosti umesto da ih nagovaraš da nešto zarade, makar i u inostranstvu. Nije to lepo!

Leleee, pa to li je problem? :lol:

Ništa lakše. Ode na buvljak i kupi polovne cipele i napuni radnju. Nalepi etikete od onih samolepljivih što šljašte. I da piše na njima "Vučić za utorak" "Toma HITNO! I na zid zakači selfi sa Majom obučenom u radenicu kožarske struke.
A sebi da turi minđuššu u uvo i da se proglasi šuuz stilistom. :D
i to mu nekako lezi....bizmismen barem na kratki rok ali ne samo da cuka..propao odma ce selo da bruji
gordost gordost ubi i staro i mlado..i starci nista nisu bolji..njegovo dete zavrsilo fakultet i sad da bere kukuruz..lele koje sramote...:D

Не можемо ми да се поредимо са Русима, нити су та времена, нити смо ми та нација.

Права си Шиптарчина. Ко бре још поправља ципеле, данас чим ти се изанђају купиш нове.

Један другар из краја држи на зелењаку обућарску радњу дуги низ година.
Лик се разбија од пара и промета и посла.

Poslednja izmena:

Back