Otišla po sirup za dete i nikada se nije vratila

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Nermin Hujsenović iz Zenice prijavio je nestanak svoje supruge Dragane Sejdić koja je nestala još 26.juna kada je otišla da kupi detetu sirup za kašalj i više se nije vratila.Nerminu je dan posle njenog nestanka stigao SMS od Dragane u kome kaže: "Nemoj me tražiti, u Sarajevu sam", javlja sarajevski Dnevni avaz.

Nermin kaže za Avaz da poslednjih meseci nije bilo trzavica u braku niti razloga zbog čega bi htela da ostavi svog devetogodišnjeg sina.

On sumnja da zapravo Dragana nije SMS poslala nego neko drugi ili je prisiljena bila da to uradi, a ona se otada niko više ne javlja na njen telefon.

- Ona u Sarajevu ima tetku i išao sam s detetom tamo, u Buča Potok. Ta žena mi je delovala sumnjivo, izgledalo je da zna gde je ona, ali je govorila da nema pojma. Zvao sam Draganine roditelje, oni takođe tvrde da im se nije javila pola meseca I da se oni se brinu - tvrdi Nermin.

Dragana je, kako kaže Nermin, bila deportovana iz Nemačke, gde je pokušala da sklopi fiktivni brak, a Nermin sumnja da je to mogla učiniti samo ilegalno.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/238236/Otisla-po-sirup-za-dete-i-nikada-se-nije-vratila
 

Back
Top