Otisla na aerodrom da se ukrca na avion, vise je niko nije video.Beogradjanka misteriozno nestala

jukabg

Domaćin
Poruka
3.707
Изгледа да је баш тако. Батине али стандард...
Vecinom u eu je tako i svuda gde su bogatiji...ne bi se razveli za zivu glavu...valja delit 10 kuca...hebeno...idu do kraja pod cenu i da dozive tragedije..Preko se samo lova gleda i kroz brak i porodicu...Emocije no i no!

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.010
Vaspitano da se zivot gleda samo kroz dobre krmetare...dobra lova,standard,dobar zivot,ovo drugo u drugom planu...jadno i bedno.

Вапитано да се од основне спрема да иде 'преко'. Као, сувише су добри за ово овде.
Видимо колико су добри, једу говна због кичастих кућерина и слика на инстаграму за завидне другарице.

leki1

Ističe se
Poruka
2.170
Ma nije nuzno dobri, vec ceznu i suze rone ako ne odu na baustel u Vrankfurt am main...Da bi se steknula lova svaki dan se jede pasteta iz cuvene prodavnice Aldi.I 40 ljeta ko psi zive.
Tako to ide.A zene se udaju da dobiju papire i ostvare karijere...jbg sta ces
Isto ti je i kad se ide u Dubaiji ili Libiju na rad.. Nije lose otici po lovu da bi nahranio decu i skucio se malo.

leki1

Ističe se
Poruka
2.170
Imam i ja drugaricu, udala se u Kanadi za njihovog. Avioni kamioni a brak sranje. Nikada ga nije dovela ovde, boli ga ona stvar za ženinu otadžbinu.
ja znam jednu koja se udala za crnca u Zimbabve ... lepo je u pocetku egzotika, posle nastaje pakao u dusi.... e sad kako je to uspela...pa gledala filmove americke i volela crnce u americkim filmovima pa onda srela afrikanca i on je odveo dole a ona pristala...

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.010
ja znam jednu koja se udala za crnca u Zimbabve ... lepo je u pocetku egzotika, posle nastaje pakao u dusi.... e sad kako je to uspela...pa gledala filmove americke i volela crnce u americkim filmovima pa onda srela afrikanca i on je odveo dole a ona pristala...
Нема ту среће. Једна друга коју знам удала се за Алжирца, студирао овде па остао са њом. Исто ћорак али деца су им баш лепа.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.707
Kad odes preko bilo gde si označen kao stranac i niko te ne hebe 5%.Mozes imati i njihove pasose ipak si stranac 3 reda.
Sto se tice Ane pise da je firma tek 4.1 prijavila nestanak a zena nestala1.1.
Nije muz prijavio nestanak 3 dana i tu je manje vise sve jasno samo da mu dokazu.
Ako ti zene ili porodice nema citav dan da se ne jave postaje sumljivo a gde bre 3 dana.On nista ne prijavljuje policiji.Kako i gde se on nje resio americka policija ce dokazati bez brige.

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.423
Ima tu mala nedoumica - da je ona zapravo avio kartu imala za 3. Al je "hitno" morala 1. U zoru u Vašington..OK, to je Amerika i mora da se služi poslodavcu.
Ne verujem nešto baš u one priče o lažnom FBI , ali bi mi bilo genijalno, kao gledaocu IDx povremeno, da je ovo zajednički plan bračnih drugova, da pokušaju da prevare državu, što se, naravno neće desiti.

I za onu njihovu kuću od milion, ne bih živeo dž da mi daju. Odvrate šume City on a Hill....ko iz horora.

P

Pojela maca

Gost
Cim je osumnjicen to ce biti robija..
Nema mu spasa...koji li mu motiv bio sto je ubi...ili je pukao ili ljubomora neke vrste
Pre nego je ubio guglao gde ce telo i kako da se domogne nasledstava .od nestale osobe.Mozda je utipovao ko zna ko.mu napunio glavu da ce da zapali sa decom a s tim i pola imovine.Ebes zenu decu nego pare imanja mu odnese.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.707
Evo mediji kazu iz interesa je ubio a sta ce drugo psihopata da uradi nego to.
Hebe se njemu,navukao ju ,osposobila se, za odličnog menadjera debeli šupak osetio lovu i pomislio da može zajebati rodnu drzavu USA ubiti je i naslediti njeno.Klasika kod svih prekodemonski eu ili usa likova kada osete da partner oće razvod.Ode lova,odoše deca,sta cu bogati ja sad?????!!!!!
Pa da ja nju koknem da ostanu deca i lova kod mene.Sad ce u samicu 40 ljeta bolesnik.
Zao mi zene trebala je pre nanjusiti sta joj se sprema.Ali ti demoni su odlicni glumci.Dvolicne licnosti.I pokojni Bata Zivojinovic bi im pozavideo kako glume.

leki1

Ističe se
Poruka
2.170
Ne moze da dobije smrtnu jer je mentalni bolesnik, dobice dozivotnu u psihijatrijskoj bolnici. Ne razumem druge sto osudjuju Anu. U Ani nema krivice, sposobna je da kupi jeftino i proda skupo. Ana nije kriva ni malo. Sto se tice onog najmladjeg deteta u smislu da se kresnula sa drugim, nemamo dokaza za to. To se da proveriti. Ali za sad nemamo ni jedan jedini dokaz da Ana ima trunke krivice. Ana jedino sto je sebi naskodila posto je znala da je Brajan mentalno nestabilan a onda se na drustvenim mrezama dodaje jastucima sa kolegama, sto za mormalnog coveka jeste ok, ali za polude i lude nije ok i samo im se uveca ludilo. Trebala je sacekati da se skroz odvoji od Brajana pa da se igra sa kolegama.