електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 116.010
Sve ce da se istrpi za dobru egzistenciju i dobar polozaj...Pa ovome se vidi da je zesci demon.
Изгледа да је баш тако. Батине али стандард...
Sve ce da se istrpi za dobru egzistenciju i dobar polozaj...Pa ovome se vidi da je zesci demon.
Vecinom u eu je tako i svuda gde su bogatiji...ne bi se razveli za zivu glavu...valja delit 10 kuca...hebeno...idu do kraja pod cenu i da dozive tragedije..Preko se samo lova gleda i kroz brak i porodicu...Emocije no i no!Изгледа да је баш тако. Батине али стандард...
Vaspitano da se zivot gleda samo kroz dobre krmetare...dobra lova,standard,dobar zivot,ovo drugo u drugom planu...jadno i bedno.Васпитано да бежи из Србије, обе. Мрзим то.
Vaspitano da se zivot gleda samo kroz dobre krmetare...dobra lova,standard,dobar zivot,ovo drugo u drugom planu...jadno i bedno.
Isto ti je i kad se ide u Dubaiji ili Libiju na rad.. Nije lose otici po lovu da bi nahranio decu i skucio se malo.Ma nije nuzno dobri, vec ceznu i suze rone ako ne odu na baustel u Vrankfurt am main...Da bi se steknula lova svaki dan se jede pasteta iz cuvene prodavnice Aldi.I 40 ljeta ko psi zive.
Tako to ide.A zene se udaju da dobiju papire i ostvare karijere...jbg sta ces
Nije lose ali deca sa majkom u srb a otac preko 20 god sam sa povremenim dolascima kuci...stvar dogovora porodice...Isto ti je i kad se ide u Dubaiji ili Libiju na rad.. Nije lose otici po lovu da bi nahranio decu i skucio se malo.
ja znam jednu koja se udala za crnca u Zimbabve ... lepo je u pocetku egzotika, posle nastaje pakao u dusi.... e sad kako je to uspela...pa gledala filmove americke i volela crnce u americkim filmovima pa onda srela afrikanca i on je odveo dole a ona pristala...Imam i ja drugaricu, udala se u Kanadi za njihovog. Avioni kamioni a brak sranje. Nikada ga nije dovela ovde, boli ga ona stvar za ženinu otadžbinu.
Нема ту среће. Једна друга коју знам удала се за Алжирца, студирао овде па остао са њом. Исто ћорак али деца су им баш лепа.ja znam jednu koja se udala za crnca u Zimbabve ... lepo je u pocetku egzotika, posle nastaje pakao u dusi.... e sad kako je to uspela...pa gledala filmove americke i volela crnce u americkim filmovima pa onda srela afrikanca i on je odveo dole a ona pristala...
Убила бих се да морам да живим тамо. Она предграђа су хорор. Нигде човека.Amerika uopšte nije loša država ukoliko znaš da vodiš život u njoj. Ukoliko si budala sam ćeš potonuti ...
E, da, isto smo pomislili...Убила бих се да морам да живим тамо. Она предграђа су хорор. Нигде човека.
Pre nego je ubio guglao gde ce telo i kako da se domogne nasledstava .od nestale osobe.Mozda je utipovao ko zna ko.mu napunio glavu da ce da zapali sa decom a s tim i pola imovine.Ebes zenu decu nego pare imanja mu odnese.Cim je osumnjicen to ce biti robija..
Nema mu spasa...koji li mu motiv bio sto je ubi...ili je pukao ili ljubomora neke vrste