"otemna" prostitutka - to ne postoji....

deveti ratnik

Obećava
Banovan
Poruka
77
Ja bi da objasnim forumašima
da po logici
koju je ustanovio Aristotel, do koga je meni jako stalo
ne može da postoji suprotnost istovremeno u istoj supstanci
tj. suštini...

Dakle, ako je ku.rva, onda se automatski odrekla toga da bude otmena...dakle, NIJE SVE MOGUĆE.
DA LI VI MISLIT DA PROSTITUTKA MOŽE DA BUDE OTMENA: KAKO MAjKE TI mile?

Nauci li ti sta je to faktorijal broja? Posto Aristotel nikako ne bi voleo da njegovi sledbenici ne znaju neke elementarne stvari :mrgreen:
Ja nisam imao potrebe da citam tako nesto...mozda ja to i znam kako se vadi samo ne znam kako se zove...a ti zavidnice jedan sto sam najbolji programer u CG samo zaviditi mozes, nisam ja reko da sam najbolji matematicar

Ja nisam imao potrebe da citam tako nesto...mozda ja to i znam kako se vadi samo ne znam kako se zove...a ti zavidnice jedan sto sam najbolji programer u CG samo zaviditi mozes, nisam ja reko da sam najbolji matematicar
Moguce je da si najbolji programer u CrnU GorU ( a to je mala zemlja pa moze lako da se bude najbolji), ali ti
ne razumes da je otmenost urodjena osobina, stav, to sa uslugama ( pa i programerskim) koje pruzas za pare, nema nikakve veze.
Moze i qrva da bude otmena , moze i kasirka, prosjak, kod politicara vec to nije slucaj.

Moguce je da si najbolji programer u CrnU GorU ( a to je mala zemlja pa moze lako da se bude najbolji), ali ti
ne razumes da je otmenost urodjena osobina, stav, to sa uslugama ( pa i programerskim) koje pruzas za pare, nema nikakve veze.
Moze i qrva da bude otmena , moze i kasirka, prosjak, kod politicara vec to nije slucaj.
Ne moze, moze "selektivna ku.rva" * ali koja je razlika izmedju selektivne ku.rve i obicne zene - ako je selektivna, nikakva. I ti sa programiranjem nemaš blage veze...

Zavisi kako definises pojam otmenosti. U sirem smislu pojma, sto je i pravi tj. originalni smisao, kur.va nikako ne moze da bude otmena. Medjutim, ako suzis pojam na neke povrsne stvari, onda moze. To je predefinisan pojam s ciljem da se izbegne negativna reakcija kad ti neko kaze da nisi otmen . . . ti samo kazes "jesam! zato sto otmenost znaci to i to a ja to jesam!" pritom ignorisuci da si promenio znacenje reci otmenost i na taj nacin samo omasio poentu . . .

Zavisi kako definises pojam otmenosti. U sirem smislu pojma, sto je i pravi tj. originalni smisao, kur.va nikako ne moze da bude otmena. Medjutim, ako suzis pojam na neke povrsne stvari, onda moze. To je predefinisan pojam s ciljem da se izbegne negativna reakcija kad ti neko kaze da nisi otmen . . . ti samo kazes "jesam! zato sto otmenost znaci to i to a ja to jesam!" pritom ignorisuci da si promenio znacenje reci otmenost i na taj nacin samo omasio poentu . . .

Otmenost znaci isto sto i karakter,
karakter isto sto i hrabrost da se prihvati sloboda da se bira
sloboda da se bira isto sto i selektivnost
dakle otmenost je M I R I S selektivnosti

toga kod ***** nema

da po logici
tj. suštini...

Dakle, ako je ku.rva, onda se automatski odrekla toga da bude otmena...dakle, NIJE SVE MOGUĆE.

Ево ти мало материјала за размишљање.

https://en.wikipedia.org/wiki/Unity_of_opposites

Ulazim ja,SLUCAJNO u striptiz klub
trazeci, mali sam bio tad pa mislio da svako zna sto je to, nocki kulb
a ne striptiz klub, ili kurvanik, nego prosto diskoteku
sinonim...
medjutim dobri Milos mislio da ja trazim ono i evo ti veli "nocni klub plejboj" Podgorica je bila cini mi se,nisam siguran,valjda centar...
I sad, ja ulazim, vidim odjecom pocinju da se igraju,hodajuci ka bini nekoj, vidim iga jedna oko sipke, mislm @igra joj se, to jetako,doslo joj@
igra i druga
@mora da im se mnog svidjam kad igrajU@
dolazi momak pita @oces nesto da izjebes@ @pa ne bi tebe da *****, ako mi se **** trazicu da ***** curama ih@
@pa nisam ni mislio mene: 50 E@ @kolko, samo 50 E ona bijela, u bijele gace mislim? Ok eto ne zanima me@
one sjede zajedno okupljene oko ..vatre valjda je li tako
jedna ce momcima sto su upravo usli@ sto je jebaci na baterije,samo bi da je.ete za pare, a necete da trazite curu a@
ja reko @selektivna li je ova ku.rva majko mila@
to je najvise sto ona moze, ali ne moze da odbije

da po logici
tj. suštini...

A da ti nama kao dobar poznavalac "qurrvi" obrazlozis sledece"
- Zasto se "qurvi" placa, ha?

ja platio? ja joj nisam nista platio...
Ti si joj platio
za to sto izigrava lutku,
samo od mesa a ne od gume, to je mnogo bolje nego ustogljena gumena lutka,
ali opet dalko od zadovoljenja onoga na sto ja se palim i meni se dize: na dobrovoljni pristanak...

15542192_1445210152157206_3823378724736383070_n.jpg

Aj javi se kada kur vi ne platis :) meni se to desilo jedan put :)

Back