Отачаствени Покрет Образ ... Зашто Нас Прозивате Нацистима ?!??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

freak tb clan

Ističe se
Poruka
2.372
Ево једна тема која би требала да буде општег карактера ... дакле шта мислите о нама ? Зашто тако мислите .... ?
Ја ћу да прилажем одређени материјал како бих вам показао ко смо ми и који је наш циљ ... видићете да то нема ништа ни са Хитлером , Мусолинијем , итд

ОСНОВНА НАЧЕЛА ОТАЧАСТВЕНОГ ПОКРЕТА ОБРАЗ !

1. БОГОЉУБЉЕ И РОДОЉУБЉЕ

Православно богољубље и србско родољубље јесу предуслови постојања србског народа и његове богате и снажне Државе Србије. Без здраве хришћанске духовности није могуће здраво србско друштво.

Зашто је најславнији период србске историје био у време Светих Немањића? Само зато што су тада сви Срби били православно побожни. Тада су сви Срби без изузетка – од Владара до ратара и од радника до ратника – веровали у Бога Живог и Истинитог и управо зато су постали наши Свети Преци. Србија је тада била богата и снажна, берићетна и срећна зато што је нису кварили безбожници и секташи.

Једно је сасвим сигурно: нисмо ми данас, на почетку XXI века, ни бољи ни паметнији од наших Светих Предака.

И зато, као што рече богољубиви и родољубиви Дучић: Верујмо у Бога и верујмо у Србство!

2. СРБСКА СРБИЈА

Срби су једини историјски државотворан народ у Европи који је у XXI век ушао без решења свог националног питања. Србски државотворни простор се непрекидно смањује и распарчава, а духовни и физички опстанак наше нације је угрожен као никада до сада.

Србско национално питање данас гласи: хоће ли Срба уопште бити – или ћемо нестати мучки побијени од шиптарских терориста, исламских фундаменталиста, усташа и НАТО-окупатора? Хоће ли Срба уопште бити – или ћемо у име демократије и такозваних људских права нестати утопљени у melting pot-у Новог светског поретка? Хоће ли Срба уопште бити – или ће нашу децу и нас потпуно уништити абортуси, секте, криминал и наркоманија?

У веку највећих искушења која нам предстоје, Србство може победити и опстати само у својој слободној и Богом благословеној националној држави – србској Србији, која ће ослободити и ујединити све Србске Завичаје.

3. ДОМАЋИНСКИ ПОРЕДАК

Ми, Срби, јесмо домаћински народ. То значи да све односе у свету схватамо, доживљавамо и уређујемо по светосавском домаћинском начелу које гласи: Бог је Домаћин света, христољубиви Владар је домаћин државе, побожни Србин је домаћин породице!

Србија не може да буде ни богата ни снажна без васпостављања и очувања домаћинског поретка у духовном, политичком, економском и породичном животу.

Нема богате и снажне Србије без реда и рада.

Нема реда ни рада без немилосрдног искоренивања свих облика криминала и безакоња.

Ми хоћемо да поштени рад буде награђиван богатим зарадама, а ширење нереда сузбијано праведним казнама. Сви који покушавају да се обогате и окористе на штету народа и државе морају бити најоштрије кажњени.

Само уз обнову хришћанског морала и домаћинског поретка остварићемо здраво и богато србско друштво.

4. ВИТЕШКЕ ОРУЖАНЕ СНАГЕ

Наш народ се налази на стратешкој и геополитичкој ветрометини Балкана, Европе и света. У својој славној крстоносној историји ми никога, никада и нигде нисмо угњетавали ни прогањали. Али, одувек смо били, јесмо и бићемо на мети најгорих светских силника којима закон лежи у топузу, јер не признају ни Божије ни људске законе.

И управо зато, србска национална држава мора да има неустрашиве оружане снаге, прожете витешким духом чојства и јунаштва, кадре стићи и утећи и на страшном месту постојати за Крст Часни и Слободу Златну. Србска војска и полиција морају да буду изванредно обучене, савршено опремљене и наоружане, беспрекорно мотивисане. Индустрија наоружања и војне опреме мора да буде стратешки најважнија и најзначајнија грана србске привреде.

Србија ће, уз Божију помоћ, бити снажна само ако има непобедиве и неустрашиве оружане снаге и високоразвијену војну индустрију.

АМИН


Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем,
војска са родољубљем, држава са Божијим благословом.
Нека се сваки врати Богу и себи;
нека нико не буде ван Бога и ван себе,
да га не би поклопила језива тама туђинска,
са лепим именом и шареном одећом.
Нека се свак, ко је србски родољуб,
пашти (труди) да задобије Царство Небеско,
којим се једино може одржати царство земаљско
на дуже време.

Свети Николај Србски​
 
КО СМО МИ

Образ је политичка организација, православна и саборна, а не партијска, јер не верујемо у плурализам интереса у србском народу, већ у његову саборност, у јединствен систем вредности и у једну заједничку судбину за све Србе. Политичка смо организација јер политички размишљамо и јавно иступамо, јер сматрамо и верујемо да се једино заједничким, националним напором могу трајно превазићи сви проблеми и недаће који су нас као народ снашли. Зато своје узоре видимо у побожним и честитим Србима и Србкињама, нашим прецима и савременицима, који су знали да је политика света и страшна служба народу и држави и према њој се тако и односили.

Образ је Отачаствени покрет. Отачаствени – зато што се боримо за слободу и добробит србског Отачаства као јединственог геополитичког и државотворног простора нашег народа, коме припадају сви србски Завичаји од Купе до Вардара и од Дунава до Јадранског мора. Покрет – зато што не верујемо у пасиван став према искушењима која су пред целим србским народом, не верујемо онима који бучно и наметиво тврде да је "све изгубљено", да "ништа више не може да се уради", да је "некада могло, али је сада касно"... Не могу једино они који никада нису и који никада не би, ма под каквим условима, ништа ни покушали. Касно је за оне који трагају за изговором, а не за решењем и успехом. Зато је наша света дужност да се држимо заветних речи Владике Његоша: Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може! Ако не будемо у стању да поново чинимо оно што наши непријатељи сматрају немогућим – онда нећемо бити достојни наследници наших Светих Предака; онда нећемо ни имати зашта да се зовемо Србима.

Најзад, зашто смо одабрали назив Образ? Образ је у србском језику синоним за част и поштење, образован човек значи учен и просвећен, али исто тако значи и зрео, одрастао човек, формирана личност. Образ је део телесног лица човековог, али је образ и духовно, морално лице човека, узор и идеал, најсветији и најсјајнији део човекове душе. Образ је, заправо, Икона Божија у човеку – што и јесте изворно значење речи образ у старосрбском језику. И као што све наведено чини јединствену личност, свеукупност човека, тако и Отачаствени покрет Образ саучествује у свесрбском Образу, у србском лицу спрам осталог света.

Налазимо се на почетку трећег миленијума. Током последњих петнаестак година збило се више судбоносних догађаја него у читавим ранијим раздобљима србске, али и опште људске историје. И већина онога што се збило није било добро. Па ипак, ми у Образу верујемо да искушења која су нам стављена у део нису против нас него за нас, да покажемо сваки своје право лице, да осветламо свој и свесрбски Образ. Живот није патња без смисла, већ школа која припрема за вечност. Ни једна несебична жртва толиких Срба који су нам претходили није била узалудна; доказ за то смо управо ми, Срби овог злог доба. Зато смо уверени да ће и напори Отачаственог покрета Образ и свих других часних србских савременика бити трајан ослонац оним Србима који ће тек доћи и испунити Завет до краја.
 
ОСНОВНЕ СМЕРНИЦЕ

Ми смо за Србство са Образом и зато смо:

* за православну побожност уместо атеизма и секташтва
* за светосавски национализам уместо безбожног мондијализма
* за Крст Часни уместо демонске петокраке
* за Слободу Златну уместо Новог светског поретка
* за школу са вером уместо атеистичких лажи
* за војску са родољубљем уместо НАТО окупације
* за политику са поштењем уместо партијашког лицемерја
* за Државу са Божијим благословом уместо грађанске републике
* за христољубивог Владара уместо властољубивих партијаша
* за србску саборност уместо антисрбске демократије
* за домаћинску привреду уместо распродаје и пљачке
* за домаћинску одговорност уместо грађанске себичности
* за србску господственост уместо свеопштег простаклука
* за Победу уместо пораза
* за Образ уместо безобразја!

ПРОГЛАС ПРИЈАТЕЉИМА

СРБИНЕ
Твоја србска врлина мора да буде верност. Буди у Цркви Православној веран Богу својих Светих Предака. Буди у светосавском патриотизму веран свом Отачаству. Буди у домаћинској одговорности веран својој породици.
Без Бога, без Отачаства и без породице Ти си нико и ништа.
И зато: чувај своју веру православну, брани своје Србско Отачаство, негуј домаћински своју породицу!

СРБКИЊО
Смерност и верност Твоји су украси. Без њих не можеш да будеш ни девојка ни мајка.
Без чистоте Твоје љубави и оданости Богу и породици није могућ опстанак србске нације. Знај да си потомак племенитих и славних Србкиња које су понос и украс наше историје.
Буди и Ти поносна на своје србско порекло и украшена најлепшим врлинама!

СВЕШТЕНИЧЕ
Слуга си Бога Живог и Истинитог и чувар националних Светиња. Од Твоје пожртвованости, честитости и богобојазности зависи много тога у животу Србског Отачаства.
Ти си духовни светионик своје нације. Без пламтећег жара Твог благоверја Твоји ближњи залутаће и потонуће у мрачним таласима свеопштег безверја и зловерја.
Буди свима и свагда непоколебиви пример православног богољубља и србског родољубља!

ВОЈНИЧЕ
Окосница си снажне србске Државе. Мораш да будеш понос својим савременицима и безбедност потомцима. Твоје име је – неустрашивост, а презиме – витештво. У Тебе су уперене очи свих Светих србских ратника који с вером у Бога бранише Крст Часни и Слободу Златну. То је и Твоја најпреча дужност.
Слава србског оружја не сме да потамни у Твојим рукама!

ПОЛИЦАЈЧЕ
Ти си оличење националне безбедности и србског реда и поретка. Ти си чувар сигурности својих ближњих. Честити Те морају поштовати, а нечасни се морају бојати Твоје праведне силе.
Само Твоја искрена вера у Бога Правде може учинити да будеш прави и праведни србски полицајац!

СЕЉАЧЕ
Ти си благословени темељ србског домаћинског поретка. Без Тебе и Твојег рада, Србија је и јадна и гладна. Проклет је свако ко злоупотребљава Твоју муку и напор.
Теби не требају ни комунисти ни демократе – треба Ти Правда и Истина.

РАДНИЧЕ
Твој труд има смисла само ако изграђује Твоју породицу и јача Твоју нацију. Србству треба Твој благословени рад, а не свађе и лажљиве приче јалових партијаша.
Без вере у Бога и снажне националне свести бићеш увек претворен у слепо оруђе у антисрбским рукама.
 
Poslednja izmena:
сада ћу да напишем чувени проглас око кога се одувијек дижу тензије

СРБСКИМ НЕПРИЈАТЕЉИМАЦИОНИСТИ (АНТИХРИШЋАНСКИ ЈЕВРЕЈСКИ РАСИСТИ)

Народ коме припадате имао је јединствену благодат да му се открио и у времену од Аврама до Христа јављао Бог Живи и Истинити. Сам Син Божији и Спаситељ људског рода, Господ Исус Христос, појавио се и проповедао је управо у вашем народу, али сте Га ви презрели, одбацили и распели. Зато сте изгубили своју богоизабраност, веру и разум. Почели сте да лутате и другим народима отимате оно без чега сте остали сопственом кривицом.

Од фарисеја и садукеја, преко кабалиста и манихејаца, па до масонерије и илумината – траје ваш поход против Христа и хришћана. У сулудој жељи да завладате целим светом, ви сте подстицали, организовали и финансирали највеће и најкрвавије светске ратове и револуције у којима су изгинули милиони људи.

У свој заслепљености ви сте, међутим, заборавили да чак и у вашој садашњој религији, сатанистичкој Кабали, стоји да се "зло учињено другима неумољиво враћа ономе ко га је починио". Ваша злодела одвешће вас у вечну патњу, јер лихварски новац можда може поткупити људе, али ништа не може поткупити Бога Правде – Господа Исуса Христа.

УСТАШЕ
Ваша патолошка мржња према свему што је Србско и Православно јесте отровни плод ваше државотворне неспособности и културне јаловости. Свесни своје духовне беде и ништавила, ви сте од нас Срба покрали све оно што немате, почев од језика и историје, па до генија попут Руђера Бошковића и Николе Тесле. Притом сте, само у XX веку, побили, прогнали или похрватили готово два милиона Срба.
Срби вам никада неће, и не смеју, заборавити ни опростити ваша паклена зверства над стотинама хиљада јасеновачких, јадовинских, глинских, пребиловачких, медачких и осталих србских мученика. Праведно ћемо, уз Божију помоћ, осветити "Бљесак" и "Олују" и ослободити све земље Србског Отачаства које сте уз подршку белосветских зликоваца привремено отели и оскрнавили.

МУСЛИМАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ
Уместо да се коначно вратите вери и нацији својих православних србских предака, ви сте у име џихада и у последњем рату мучки насрнули на своје дојучерашње сународнике. Очајнички трагајући за новим идентитетом, чак сте и назив новопроглашене "нације" ("Бошњаци") и непостојећег "језика" ("босански") украли од оних од којих потичете, покушавајући неуспешно да превазиђете јаничарски комплекс који ће вас мучити докле год се не вратите Србству и Православљу.
Зар не знате да су правдољубиви и слободољубиви Срби у својој историји увек ослобађали Србске Земље и Завичаје? Уз помоћ Божију ослободићемо и Србску Босну и Херцеговину. Ниједна окупација није вечна - вечна је само Правда Бога Живог и Истинитог у чију помоћ се једино уздамо.

ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ
Ви, који сте цивилизацијска срамота Европе, тврдите да је Стара Србија - Косово и Метохија - ваша!? Но, да ли су историјске чињенице на вашој страни? Наравно да нису! Зато се и упињете да на најсветијем делу Србског Отачаства затрете сваки траг Србства и Православља, вршећи у спрези са евроатлантским окупаторима свирепе злочине над оно мало преосталих србских страдалника.
Ипак, зар се не прибојавате дана када ће се Србство пробудити? Тада више неће бити никакве антисрбске власти спремне да "о свему преговара". Када дође време полагања рачуна, запитајте се како ћете се суочити са праведним гневом србског народа, који ће, будите уверени, доћи по своје.
Тврдо вам обећавамо: осветићемо Косово!

ЛАЖНИ МИРОТВОРЦИ
Мир који ви хоћете није Мир Божији за који се Црква Православна непрестано моли. Оно што нам ви намећете јесте лажни мир покорених и осрамоћених робова Новог светског поретка, а не истински мир слободних Христових људи. У име те своје лажи ви бестидно заговарате покорност злу и ширите хаос дефетизма.
Срби, међутим, врло добро знају да су ваше папагајске приче о наводном србском "геноциду" и "мрачној прошлости" само димна завеса за прикривање крвавих злочина ваших очева, дедова и идеолошких учитеља, који су у име Тита, Партије и светске револуције побили на десетине хиљада србских мученика.
Ваш мир итекако има алтернативу, а то је борба са вером у Бога за Крст Часни и Слободу Златну!
Губите се из наше Србије у вашу мирну бестрагију!

ПАРТИЈАШИ
Ваше право име је лаж, а презиме похлепа. Свесни сте неостваривости својих идеја, у које ни сами искрено не верујете, а ипак се за њих залажете, кријући своје нечасне намере иза демагошких парола којима слуђујете србски народ. Незајажљиво желите власт и моћ и спремни сте на све само да бисте их се дочепали.
Ви сте уљези у бићу Србства, а ваша лажљивост равна је само вашем лицемерју и кукавичлуку. Својим странчарењем ви наносите несагледиву штету народу коме, како тврдите, припадате, али сте зато итекако корисни србским непријатељима.
Уз Божију помоћ, Србство ће прозрети вашу "језиву таму туђинску, са лепим именом и шареном одећом" и вратиће се на свој Богом благословени и освештани светосавски Пут са којег сте га ви одвлачили.

СЕКТАШИ
Зловерје које упражњавате и ширите јесте једна од најгорих пошасти које су се острвиле на србски народ у овим смутним и распетим временима. Србство је данас преплављено са више од триста секти; због вашег антихришћанског деловања свакодневно се разарају србске породице, уништава духовно и телесно здравље људи, врше стравична убиства и самоубиства.
Знајте, ипак, да вас никакве "технике контроле ума" и остала злодуховна средства којима привремено располажете и којима упропашћујете људске животе неће спасити заслужене казне пред судом Србске Државе, баш као ни пред Праведним и Страшним Судом Божијим.

ПЕРВЕРЗЊАЦИ
Ваше очи пуне болесне пожуде уперене су ка нашој деци, док под плаштом "људских права" и " грађанских слобода" покушавате да своју изопаченост прикажете као "нормалну појаву", а себе као "угрожену врсту".
За свој наказни и противприродни начин живота одговараћете пред Богом, али ћете за ширење својих одвратних обичаја кривично одговарати и пред Србском Државом.
Свеједно да ли сте педери, педофили, содомисти, "транс-" или "би-сексуалци", знајте да, ако се не покајете, за вашу изопаченост неће бити ни Божије ни људске милости. Бићете најстроже кажњени и искорењени!

НАРКОМАНИ
Намећете своје безнађе другима, увлачећи недужне у свој очај. Зато за вас и вашу болест нема места међу Србима.
Ако одбијате да се лечите, већ настављате да ширите своју заразу, бићете праведно кажњени јер не можете несметано кварити чистоту србске омладине и здравље србске нације.

КРИМИНАЛЦИ
Ваш посао је унесрећивање других. Сваки ваш "успешан бизнис" неизбежно некоме доноси патњу и несрећу.
Волите своје породице, а мислите да некажњено смете да разарате туђе, не обазирући се ни на Божије нити на људске законе. Често се бусате у груди да сте родољуби, иако србски народ трпи од вас огромну штету. Србска омладина се превише често угледа на вашу безобзирност, а ваше понашање је страно светосавском духу.
Вашем необузданом дивљању стаћемо на крај свим расположивим средствима и најстрожим кривичним казнама!

* * *

Има још много оних који морају да чују глас Србства. То је, пре свега, глас упозорења. Отачаствени покрет Образ можда не може физички да уништи све зло које кидише на србски народ, али ће, докле год постоји, непрестано и неућутно на њега указивати и против њега се бескомпромисно борити.

Још једном упозоравамо све србске непријатеље и позивамо их: покајте се за своја злодела, иначе за вас неће бити ни Божије ни људске милости!


дакле јасно је да се овдје мисли на одређене групе унутар народа а не народе .
 
Зато што нас мрзе, цела поента

да пљачкате, убијате и томе слично, били би политичари или демократе. Волиш своју земљу одмах си класификован за одстрел.

Управо тако. ;)

Образ се залаже за укидање политичких партија, а то се нимало не свиђа загриженим партијашима...из свих странака ;)
 
U nacelu podrzavam rad patriotskih organizacija, jer u danasnjem svijetu postoje razne nvo koje se bore za nekakva nakaradna prava i koja svojim djelima podriva Drzavu Srbiju i radi na njenom unistenju, konkretno mislim na zene u crnom, fond za humanitarno pravu, fond za politicku izuzetnost, i slicne antisrpske nvo, pa time mislim da su patriotske organizacije koje temelje svoj program na svetosavlju neophodne
 
Зато што под паролом национализма ширите агресију и мржњу. Да мало смањите са дивљањем по митинзима и којекаквим сиктањем на неистомишљенике вероватно никоме не би сметали. Али онда то не би било то :D Од свега што Образ прича ја сам на делу видела само некултуру и могуће је да нисам упућена у оно што Образ заиста ради али ово је перцепција особе са стране а нисам једина, много нас је ;) Немам апсолутно ништа против Образа нити против било кога из те организације али као неко ко се не интересује превише за ваш рад нисам приметила да сте урадили ишта позитивно ... мање пљујте друге, више пропагирајте то што ви хоћете.

Казаки, видела сам ти орла из аватара на више места у граду као графит :D
 
ко скита, тај не пита

поента, рекох
1. забрањено волети своју земљу
2. ако је волич надрљао си га од демонократа
3. ниси модеран јер не фураш сканк и грнг

наравно данас је битно бацати хејт на нешто што није урбано ... па дајте сви ми имамо своје животе ваљда 1% можемо посветити отаџбини и другима
 
Ja sam pr0tiw was, zat0 sxt0 ste isf0lirani prewishe, i niste zanimljiwi.

Nazalost, tacno je da postoje poneke kompromitujuce licnosti, ali u svakom zitu ima kukolja. Licno nemam nista protiv tih organizacija, mada se ne slazem sa njima skroz, jer cesto pojedinci ne postuju glavne smjernice, i ne pronose duh za koji se manifestom zalazu..
 
Зато што под паролом национализма ширите агресију и мржњу. Да мало смањите са дивљањем по митинзима и којекаквим сиктањем на неистомишљенике вероватно никоме не би сметали. Али онда то не би било то :D Од свега што Образ прича ја сам на делу видела само некултуру и могуће је да нисам упућена у оно што Образ заиста ради али ово је перцепција особе са стране а нисам једина, много нас је ;) Немам апсолутно ништа против Образа нити против било кога из те организације али као неко ко се не интересује превише за ваш рад нисам приметила да сте урадили ишта позитивно ... мање пљујте друге, више пропагирајте то што ви хоћете.

Казаки, видела сам ти орла из аватара на више места у граду као графит :D

неке ствари се могу урадити мирно , неке наравно не ... ал зар то исто не ради и држава ??
дакле када се навијачи потуку , полиција примјењује силу...
када је геј парада не можеш очекивати да ћеш нешто ријецима раћи ... а нажалост много је тога данас што нам се подтура под нос а нисмо ми урадили
 
Ми немамо државу! Држава мора да брани интерес свог народа, како ми немамо државу онда ако се сми не организујемо и заштитимо, ко ће

и те ала БЛИЦ/РТС + Геј приче ми иду на патку на мораву
 
Prozivam vas nacistima jer u svojim redovima imate gomilu retarda koji se loze na nacisticku ideologiju a kriju se iza nekog kvazi nacionalizma i patriotizma, ma daj bre odjebite!
Ja savm veci patriota od tih pacijenata, pa 90% njih ne zna pravo znacenje 4 ocila i govore da to znaci Samo Sloga Srbina Spasava...
Kraj svake price, sljam ste (uglavnom, svakako ima izuzetaka!
i njima svaka cast)
 
:dash:
Шта си то ти урадио до сада? :roll:

Погледај сајт, попричај са људима који су упознати са радом Покрета, па ћеш сазнати нешто више. ;)

Sredio sam odetju, i sada josx malo i telo tju :D. To je objektiwno uspeh
A gledao sam sajt, i dosadan je, i ne widim sta su stwarno uradili
tipa kad bi neki otisxao tamo i npr nesxto stwarno uradio znasx kao fazon obesio nekoga na trgu, zbob owoga ili onoga, onda bi mogli da pricxamo o objektiwnom napretku :d
 
Pa sxta ste uradili do sada? objektiwno..

послали смо доста пута донације и пакете за дјецу са Косова , учествовали у одбрани села Брђани на Косову , отишли на парастос жртвама побијеним у околини Сребренице , одлазак на Газиместан на Видовдан , обилазак великог броја српских светиња и манастира.то све ове године . Сада још анти-геј парада слиједи ...... а постоји и 100000 ствари које је глупо писати ... хумана дјела се не трубе

"Милостиња твоја нека буде тајна , Ако буде јавна неће бити славна !"
 
Зато што под паролом национализма ширите агресију и мржњу. Да мало смањите са дивљањем по митинзима и којекаквим сиктањем на неистомишљенике вероватно никоме не би сметали. Али онда то не би било то :D Од свега што Образ прича ја сам на делу видела само некултуру и могуће је да нисам упућена у оно што Образ заиста ради али ово је перцепција особе са стране а нисам једина, много нас је ;) Немам апсолутно ништа против Образа нити против било кога из те организације али као неко ко се не интересује превише за ваш рад нисам приметила да сте урадили ишта позитивно ... мање пљујте друге, више пропагирајте то што ви хоћете.

Казаки, видела сам ти орла из аватара на више места у граду као графит :D

Sa ovim se moram sloziti, cesto neka nekulturna rulja pokvari neku organizaciju i baci kaljugu na ideologiju koju zastupaju, licno mislim da lomljenje po gradu ne donosi nista. Vrlo je zalosno sto se razni iskompleksirani pojedinci ili skupine kriju iza patriotskih organizacija i ponasaju se destruktivno prema okolini. To nazalost nisu prave patriote, i oni su samo stetocine, jer sve patriote optuzuju kao takve
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top