Otac učenice pljunuo i gurnuo učiteljicu, majka je čupala i oborila na pod! Stravično nasilje u još jednoj beogradskoj školi

Meni se žali brat koji predaje u jednoj osnovnoj školi na teritoriji beograda, kaže da su deca jeziva i psuju ih i vređaju. Za mene je to nadrealno iz doba sfrj :eek:
Roditelji su debili nesposobni da sopstvenu decu disciplinuju i kontrolišu. Povlađuju im na sve načine i razmazuju do besvesti. Takva deca odgajaju nove debile i tuku im nastavnike.
 
Zamisli tek kako je bilo u KJ
A, ne, ne... nema do Broza.

tito_party_6.jpg
 
Sasvim moguće da su ljudi koji gledaju rijalitije već godinama koji traju skoro godinu dana sa pauzama od tri meseca postali mnogo više nasilni. Neko će reći bilo rijalitija i za vreme žutih ali oni su trajali tri četiri meseca a ne skoro godinu dana kao sada. Kad neko prati to 9 meseci i godinama stopi se sa tim likovima tamo koji se redovno psuju i makljaju.
U drugim državama nema rijalitija ? :whistling:
----------------------------------
A, ratno huškačko nasilje, pa ratno nasilje, pa poratna mržnja,.. ?
---------------------------------------------------------------------
Daa, odavno su nam počeli dolaziti Specijalci za ministre,..
Dve nedelje pre kraja škole, roditelji se ne primaju u školu ( to je bilo pre modernih mobilnih, vibera itd,. ).
Moja škola je taj period povećala da dve nedelje pre odlaska maturanata,.. Znači još od početka maja, zabranjen ulaz roditeljima.

Šta će nam roditelji u školi ? ,.. imaji naše brojeve telefona, mogu da pravdaju izostanke, imaju uvid u dnevnik, ocene, izostanke, disciplinske mere,.. ... - samo da nam kažu "Znaš ti ko sam ja ?" - Daa, zašto,..
Gluposti na koje ne treba trošiti papir,.. (a policajci jesu tu radi dekora i inventara,.. ne znaju šta će jadni od dosade,..)
 
Где су и шта раде школска обезбеђења ? где је вест да је полиција реаговала, похапсила родитеље, да су ови процесуирани због напада на службено лице и збацивање ученика из школе ?
 
Tih istih roditelja nema na roditeljskom sastanku,.. dođe manje od pola,..
Trebaju tri roditeljska (ni toliko=+) da razredni starešina objasne oko plana i programa,.. atmosfere u odeljenju,.. nekih zajedničkih napora,.
Za sve ostalo - Viber,.. i opravdanje može da uslika i pošalje,.. i sliku da je dete bilo kod lekara,.. ili da je igrao za neki tim,.. itd.
---------------------------------------
Ako baš mora, da dođe,.. neka ide kod direktora, da mu objasni da li predmetni nastavnik (profesor) treba da predaje deci ili ne... i kraj priče. Prosto.
Sa razrednim se upoznaje na roditeljskom,.. pravi se Viber grupa tog odeljenja i gotovo. Da svi u grupi vide šta ko radi. ( i predmetni nastavnici u toj grupi).
 
...


U jednom danu...i to evo na Spasovdan...gradsku slavu...jos jedan slucaj u Beogradu nasilja roditelja nad prosvetnim radnicima...

Koja je verovatnoca da su obe prosvetne radnice...i na Vračaru i na NBG baš loše pa ih roditelji biju...ili su pak pre roditelji loši u oba slučaja?

OTAC UČENICE PLJUNUO I GURNUO UČITELJICU, MAJKA JE ČUPALA I OBORILA NA POD! Stravično nasilje u još jednoj beogradskoj školi​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4402945/jos-jedno-stravicno-nasilje-u-beogradskoj-skoli


Takođe da li uopšte ima smisla program "Protiv nasilja" koji se sprovodi po školama već odavno...ako on ne uključuje i roditelje i evo vidimo ne daje nikakve rezultate čak naprotiv...nasilja sve više...

Da li obično prepisivanje programa iz inostranstva, mahom sa trulog Zapada, a koji ne dotiču naše biće uopšte išta vrede ?

Da li postoji ikakava nova a nasem mentalitetu bliska ideja kako pobediti zlo?...

Кад дођу учитељи сренџери ови не фолирају к’о кечери.. :idea: :nono3:
 
Očigledno postoji neki OGROMAN PROBLEM...u radu i sa decom i roditeljima...
Gde nije odgovornost samo na njima vec i na drzavi i drustvu...sistemu vrednosti...medijima poput sektaskog Pinka i sl.

Jer mi smo samo u poslednjih godinu dana imali nekoliko prebijanja prosvetnih radnika (mahom žena...) od strane roditelja pa i učenika...a plus smo imali i višestruko masovno MK Ultra programirano ubistvo u Ribnikaru...

I sve to slucajeva u Beogradu uglavnom...

Dakle "riba smrdi od glave..." od sistema koji ima neki bug ocigledno...


...

Помозимо београдској деци! СВЕ ЗА ДЕЦУ БЕОГРАДА.
 
Žao mi je da sve ono što sam pisala pre par godina postaje surova istina, da se neki sada čude i zgražavaju, da nam niko nije verovao kada smo pričali dokle će dovesti srozavanje prosvetnih radnika i obrazovanja, uopšteno gledajući :(

Ево рецимо мој стриц који је просветни радник и који има две године до мировине убио се (највероватније).
 
Radikali su 90tih huškali ljude da ratuju, širili mržnju, proganjali ljude, ubijali novinare, ubili stambolića, ćuruviju, đinđića, jovanovića. Palili novinare a danas šire mržnju po školama! Sodoma i gomora!

Не волим те Алија зато што си балија - најпуштанија ствар на једној прослави мале матуре у објекту школе
 
Za slučaj na Vračaru nisam čitao. Cuo sam za prvi koji je bio na NBG na nastavnicu biologije od strane majke koja je prebijena.

Za ovaj vračarski slučaj. Dokle ce neki profesori i nastavnici da se bahato ponašaju kao da su deca bezosećajna bića bez duše?

Посебно деца чланова Странке су угрожена!
 

Back
Top