VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.131
Zatražićemo kopije od USA os USSRTo treba biti prvi uslov ya one koji žele da naslede ovu vlast: da se otvore svi dosijei !
Mada, nisam sigurna da li će ih ovi danas zadržati ili sve popaliti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatražićemo kopije od USA os USSRTo treba biti prvi uslov ya one koji žele da naslede ovu vlast: da se otvore svi dosijei !

To treba biti prvi uslov ya one koji žele da naslede ovu vlast: da se otvore svi dosijei !
Zajedno ćemo se radovati Vučićevim pobedama u narednim decenijama.Misim neki ćemo se radovati,neki ćete tugovati.Vučić ostarao za poslednjih mesec dva vidi se da je fizički propao od stresa i straha, naduvalo mu se lice i kosa mu se osušila i naglo posedeo. Viđao sam takve ljude pre, po mojoj proceni taj neće živeti još par godina, o čemu ti pišeš nemam pojma
Kakvi dosijei ? SK Srbije imao 1,1 milion članova a traba uzeti u ozbir da je prijem u SK bilo potrebno odobrenje organa te partije.Da nije bilo potrebno odobrenje bilo bi verovatno više od 2 miliona članova.To treba biti prvi uslov ya one koji žele da naslede ovu vlast: da se otvore svi dosijei !
Dosije ne smeju ni ameri da otvaraju, a ne mi
Помешала си нешто.Ali postoje neke godine posle koje se otvaraju. Sada je došla na red godina kada se može govoriti o Kenediju. tu sam pročitala zanimljivosti neke.
svakako, zbog našeg ozdrvaljenja, nužno bi bilo da se otvori sve do npr. barem 2000. godine.
Помешала си нешто.
Много земаља у окружењу Србије хе отворило досијее по паду комуниста.
Па се знало одмах - ко је био шпијун.
Каснимо 35 година са отварањем досијеа
Pa ok, zaista nisam pratila koje su sve zemlje otvorile dosijea? i kada?
https://www.independent.co.uk/news/...day-i-read-my-secret-police-file-1838206.htmlIt took years of political struggle for the bulk of Romania's secret police archive to be transferred to a special agency, the National Council for the Study of the Securitate Archives (CNSAS). It was done just before Romania joined the European Union in 2007. That's perhaps why the EU flag now stands in the agency's reading room in central Bucharest.
Ako ovaj na slici poživi fizički bar još godinu ili dve može da se raduje, pa jel ti primetiš koliko je fizički propao za mesec dva poslednjih naglo ?Zajedno ćemo se radovati Vučićevim pobedama u narednim decenijama.Misim neki ćemo se radovati,neki ćete tugovati.
Gospodin predsednik je duboko u 6 deceniji života.Nije mladić ali nije ni starac.Dakle još najmanje dve a možda i tri decenije aktivnog bavljenja politikom koje će obeližiti pobede kako lične tako i partije SNS.Ako ovaj na slici poživi fizički bar još godinu ili dve može da se raduje, pa jel ti primetiš koliko je fizički propao za mesec dva poslednjih naglo ?
Ako ovaj na slici poživi fizički bar još godinu ili dve može da se raduje, pa jel ti primetiš koliko je fizički propao za mesec dva poslednjih naglo ?
volio bih da čujem kao on kao američki građanin šta kaže o cionistima,pedofilima u američkoj vlastii genocidu i etničkom čiščenju u Gazi kao i tko zista vlada američkom dubokom državomOtac koji živi i radi u Americi, možda i baš zato, vrlo otvoreno govori u javnosti protiv sadašnje vlasti u Srbiji. Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.
Šta mislite o onom što govori. Na društvenim mrežama ga citiraju i studenti iz Šumadije, ali komentari su podeljeni.
u zatvore kada vas smestimo ne racunajte na drogu, samo ce maniti da budu sediraniZajedno ćemo se radovati Vučićevim pobedama u narednim decenijama.Misim neki ćemo se radovati,neki ćete tugovati.
ih, sta bih ja sve voleo... ali nismo tema ti i ja, drzi se temevolio bih da čujem kao on kao američki građanin šta kaže o cionistima,pedofilima u američkoj vlastii genocidu i etničkom čiščenju u Gazi kao i tko zista vlada američkom dubokom državom
Ти би волео да се овде међусобно убијамо?Nema krvoprolića prika, jer za krvoproliće je potrebno da postoje 2 strane.
A u Srbiji nema 2 strane, jer Vučić je sam i po FSB procenama oko Vučića još nije preostalo više od 500 ljudi, dok je cela Srbija protiv njega , a to je 6,5 miliona ljudi.
Po istoj proceni FSB-a među tih 6,5 miliona ima oko 800.000 komada vatrenog oružija, i kada se formiraju četničke crne trojke kako ovaj sveštenik kaže to je oko 300.000 naoružanih crnih trojki koji vršljaju i love protivnike noću i ne idu na proteste nego u lov i to je nezadrživo.
Pogledajte prilog 1762298 Pogledajte prilog 1762297 Pogledajte prilog 1762294
Вучић изгледа као један 55-годишњак.Gospodin predsednik je duboko u 6 deceniji života.Nije mladić ali nije ni starac.Dakle još najmanje dve a možda i tri decenije aktivnog bavljenja politikom koje će obeližiti pobede kako lične tako i partije SNS.
Uplašio si se ?Ти би волео да се овде међусобно убијамо?
decenije patnje su pred tobomUplašio si se ?
Ali nisi dobro pročitao poruku, pišem da neće biti krvoprolića jer nema 2 zaraćene strane jer Vučić je sam i ne može da pruži otpor