Otac kažnjava brže od države

Е Нојкићу, Нојкићу, шабан био, шабан остао.
Ниједан нормалан пост, који се састоји од више од две просто проширене реченице, само ситне упадице, провокације и вређања, то ти је заштитни знак. Благо мајци која те родила, а и теби самом са собом.

dechko je napravio par greshaka ..
sto je uopshte ushao sa njom u sukob u uchionici
ako je vetj reshio ispred prostorija skole ... :)

mudar potez njegovog matorog je sto ga je odmah ispisao :)
pravno gledano nemogu da ga izbace ako se ispisao :) upishe ga drugde
polozi godinu i onda opet upis u istu skolu :) pravno gledano nema sankcija :)

hahahahaha mudro zboris .... tako treba RUPA U ZAKONU RODJACI :hahaha::hahaha::hahaha:

Sta prave od jasnog slucaja tj da ovaj mali mamlaz treba da bude drasticno kaznjen kao i njegov roditelj i to je to.
Plus treba ministar prosvete i policije zatim da na TV-u saopste tj daju do znanja roditeljima da povedu racuna o svojoj deci da ne bi bilo visegodisnjeg robijanja

Sta prave od jasnog slucaja tj da ovaj mali mamlaz treba da bude drasticno kaznjen kao i njegov roditelj i to je to.
Plus treba ministar prosvete i policije zatim da na TV-u saopste tj daju do znanja roditeljima da povedu racuna o svojoj deci da ne bi bilo visegodisnjeg robijanja

Nazalost nemoguce je na taj nacin zakonom pokriti ovakav slucaj nasilja jer profanka nije podnela krivicnu prijavu niti pokrenula privatni sudski postupak.

Jos tata kaze kako mu je dete dozivelo traumu i da ne zna da li ce i kako uspeti to da prevazidje.....

Ebote,koja trauma......nije uspeo da isprebija profesorku kako treba.....

Kakav otac,takav sin......

Pa kazem ja.

Tako prosle godine u razredu moje sestricine inace 6-i osnovne par klinaca kao osnovali bandu. I maltretirali par ucenika...jednom cak stavljali noz pod grlo.....I bio sastanak roditelja i cale tog mamlaza napadne nastavnicu kako eto ona ne moze da se izbori sa 12-o godisnjacima i da je nesposobna.......a njegov sin stavlja drugoj deci noz pod grlo.
A takvih primera u danasnjoj Srbiji ti je bezbroj....samo 1% mozda izadje na videlo kao sto je ovaj slucaj sa mlacenjem profesorke

Pa kazem ja.

Tako prosle godine u razredu moje sestricine inace 6-i osnovne par klinaca kao osnovali bandu. I maltretirali par ucenika...jednom cak stavljali noz pod grlo.....I bio sastanak roditelja i cale tog mamlaza napadne nastavnicu kako eto ona ne moze da se izbori sa 12-o godisnjacima i da je nesposobna.......a njegov sin stavlja drugoj deci noz pod grlo.
A takvih primera u danasnjoj Srbiji ti je bezbroj....samo 1% mozda izadje na videlo kao sto je ovaj slucaj sa mlacenjem profesorke
Pa da, profesorka je kriva shto ovaj nosi noz u shkolu....:mrgreen:
Tatino chedo. :sad2:

Back