Otac kažnjava brže od države

Draga moja, nemas pojma kako se upotrebljavaju zarezi, a za apostrof nikad nisi ni cula. To ti je sustina pravopisa. :rtfm:
Ne bih vise da trosim reci uzalud, ne vredi. :(
I ne kaze se JEL u ovom kontekstu ne postoji jel, nego samo jernego JER, nauci vec jednom, a u drugom kontekstu JE L'.a ovo je sasvim pravilno, ja ispustila da pritisnem space tab, to si dobro primetila

Ja zaista ovde na ovom forumu retko kad obracam paznju na pravopis jer mi vise odgovara chat varijanta, brzha je. Je l' se zaista tako pise i nema nikakve veze sa jer, zasto ih uopste poredis. To su sasvim razlicite vrste reci i nalaze se na sasvim drugacijim mestima u recenici.

Ја сам погледао видео,и могу ти рећи да професорка није ништа крива.Не може он да се тако понаша,да он тражи силом да гледа дневник,отима,или да јој ограђује слободу кретања и рада,што је учинио прибивши је до прозора и понашајући се као да је он тамо неки газда.

Али,то је проблем издебилисаних темеља на којима почива комплетан образовни систем.

Ja samo kazem da ga je ova prva udarila,sto ipak ne opravdava sline samare.(vec sam rekao da je mogao da je sjebe a da ne digne ruku na nju).A posto je debil kakav je ***:roll:

Otac đaka O. M. (15), koji je prebio profesorku Mariju Mošić, ispisao dete čim je video snimak. Kažu da je pošten radnik skromnih primanja, koji se godinama kao udovac grčevito bori da prehrani i vaspita decu

BEOGRAD - Čim je video snimak na kojem njegov sin O. M. (15), učenik prvog razreda srednje škole „Nikola Tesla“ iz Sremske Mitrovice prebija profesorku hemije Mariju Mošić (62), preneraženi otac je ispisao dete iz škole ne čekajući reakciju nadležnih.

Mali sirovi retard... Tako bahato ponashanje prema starijoj zeni... Majmun jedan.

Ja samo kazem da ga je ova prva udarila,sto ipak ne opravdava sline samare.(vec sam rekao da je mogao da je sjebe a da ne digne ruku na nju).A posto je debil kakav je ***:roll:

Pa nije ona prva udarila. Majmun joj se nakacio i hteo je dnevnik da uzme.....ko mu daje to pravo.,.......njegovo je da sedi u klupi i cuti dok ga profa ne priupita nesto i da mu rec i to je sve .......ja da sam bio na mestu te profesorke olupao bi mu glavu o cosak stola.

Back