"Otac je prodao krmače i konja da bi sinu kupio ženu" meštani Plandišta o monstrumima koji su silovali devojku

Ne udaju se za redaljku znas,nego jednog idiota
Причао ми колега, ово се догодило у једном селу општине Панчево. "Ухватили" сеоски мангупи испред продавнице једног свог блекастог мештанина, па га почели задиркивати у вези женидбе, као они ће му наћи жену. Он ће мангупима:"па био сам ја ожењен, али је побегла." Мангупи га упиташе зашто, а овај одговори: "рекла ми је шта сам ја овде; дај мало теби, дај тати , дај бати". А није био Ромале, већ Румун.

ma to je strasno sta se radi u 2023. godini..,kao da su neki na primitivnom nivou srednjeg veka..

ne mogu da razumem da ikome i padne na pamet i da kupi a kamoli da proda osobu..i to jos svoju cerku..kakav monstrum od roditelja si..
to je trgovina belim robljem..to se ne gleda samo kao silovanje.

neki stvarno nisu za roditelje. jer ponavljam..ovi bolidi mogu da ponude da kupe..ali pravi krivac i onaj ko mora najvise da odgovara je otac koji je prihvatio ponudu.
Ako je napunila 18.godina onda otac nema obavezu prema detetu i to ga donekle oslobađa od odgovornosti pred zakonom za maloletno lice.
Mogla je da ode od kuće iz takve šašave porodice.
Ali svakako da je to ropstvo i prodaja nekog fizičkog lica u roblje.
Dakle ako je napunila 18 godina onda su svi zajedno saučesnici i svi podjednako odgovaraju mislim za kidnapovanje, lišavanje tog lica slobode i prodaje istog u roblje, kasnije i za silovanje i sve što joj je nauđeno.

Ti devojko ili si se zaljubila u mene ili ne umeš da čitaš.:lol:
Jbote neverovatno je kako se ja i ti skoro nikad ne slažemo.:lol:
Volim te.:heart2::lol:

Pročitaj ponovo. Nekoliko puta pliz. 18 godina, mogla je da ode od kuće ako su joj dosađivali sa udajom. Kao pravna kategorija.
Pravna kategorija. Njena lična sloboda da ode u 18 godina jer više nije predmet starateljstva roditelja nad njom. Pazi jako bitno.
Ali samo kao mogućnost šta je mogla da uradi.
Kakva bre odgovornost kad je ona odrasla u takvoj porodici?
Ne razumem, inteligentan čovek ne može tako crno-belo da gleda na međuljudske odnose.

ti i dalje ne kapiras koliko retardirano relativizujes gnusan zlocin....
Relativizacija je kad izokola kažeš: "Nije bitno to što su uradili. Bitno je nešto drugo."
Ja to nigde nisam napisao.
Napisao sam da ako je imala 18 godina ona je zakonski nezavisna od roditelja i imala je mogućnost da ode i zasnuje svoj život na nekom drugom mestu.
E sad, oni su mogli i da je nađu na drugom kraju grada, obiju joj stan, odvuku za kosu i prodaju za 600 evra, je li?
I tada je ovaj zločin isti po strukturi zločina, samo je scenario drugačiji.
To je moja poenta.

Back