Osvrt na gej muškarce kroz vekove

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Kaže jedan ovdašnji da je gej populacija nastala u modernijim vremenima. Da li vi mislite tako?
Ne slažem se sa tim, jer još su samuraji bili poznati po svojim sklonostima,gde je među ratnicima bila uobičajena ,,ta pojava".
Dalje, antička Grčka nije imala podelu sexualnosti na homo & hetero, naročito npr ratnička Teba-gde je homoseksualnost bila prihvaćena.
Što se tiče starog Rima,priča je ista, a uglavnom svi carevi su imali ljubavnike, osim onog Klaudija :lol:
I tako ne pije mi vodu to što kažu da su gejevi obavezno feminizirani, kada kao što vidimo kroz istoriju-nisu bili samo umetničke duše, nego i vrsni ratnici, dakle...šta se promenilo? Ništa.
I sada da ne zalazimo u srednji vek mnogo, ali sve do ulaska iz 11. u 12. vek katolička crkva nije obraćala pažnju na homoseksualnost kao pojavu, a našla sam i info da je Sveti Aelred (ko god bio :think:) ustvari pisao o sopstvenoj ljubavi prema muškarcima i na taj način promovisao bliskost između redovnika-tako da je potojao i telesni aspekt priče. Nemam nameru da unosim religijski kontekst u čitavu priču,jer svedoci smo i dan danas raznih događaja na tu temu, ali ne samo iz vizure katoličke religije, već i ostalih zajednica. Dakle, zaobiđite me sa kojekavim verskim fanatizmima u komentarima.
A,pitanje se provlači kroz čitavu temu...Mislite li da su samo feminizirani muškarci gejevi ili znate i one muževne, koji ne forsiraju pastelne boje (roze,žuto...) i ne sviraju klarinet ili sl? I zašto su uvek femizirani likovi na udaru muške populacije, kada ne znači da su obavezno i gej? Ili to nema neke veze sa ratničkim sklonostima, već su jednostavno bili osuđeni da duže borave među muškarcima?

Poslednja izmena:
Kaže jedan ovdašnji da je gej populacija nastala u modernijim vremenima. Da li vi mislite tako?
Ne slažem se sa tim, jer još su samuraji bili poznati po svojim sklonostima,gde je među ratnicima bila uobičajena ,,ta pojava".
Dalje, antička Grčka nije imala podelu sexualnosti na homo & hetero, naročito npr ratnička Teba-gde je homoseksualnost bila prihvaćena.
Što se tiče starog Rima,priča je ista, a uglavnom svi carevi su imali ljubavnike, osim onog Klaudija :lol:
I tako ne pije mi vodu to što kažu da su gejevi obavezno feminizirani, kada kao što vidimo kroz istoriju-nisu bili samo umetničke duše, nego i vrsni ratnici, dakle...šta se promenilo? Ništa.
I sada da ne zalazimo u srednji vek mnogo, ali sve do ulaska iz 11. u 12. vek katolička crkva nije obraćala pažnju na homoseksualnost kao pojavu, a našla sam i info da je Sveti Aelred (ko god bio :think:) ustvari pisao o sopstvenoj ljubavi prema muškarcima i na taj način promovisao bliskost između redovnika-tako da je potojao i telesni aspekt priče. Nemam nameru da unosim religijski kontekst u čitavu priču,jer svedoci smo i dan danas raznih događaja na tu menu, ali ne samo iz vizure katoličke religije, već i ostalih zajednica. Dakle, zaobiđite me sa kojekavim verskim fanatizmima u komentarima.
A,pitanje se provlači kroz čitavu temu...Mislite li da su samo feminizirani muškarci gejevi ili znate i one muževne, koji ne forsiraju pastelne boje i ne sviraju klarinet ili sl? I zašto su uvek femizirani likovi na udaru muške populacije, kada ne znači da su obavezno i gej? Ili to nema neke veze sa ratničkim sklonostima, već su jednostavno bili osuđeni da duže borave među muškarcima?

Ne mislim.

Rob Halford je pevac Heavy metal benda Judas Priest, to je i priznao 1998 godine.

640px-Judas_Priest_Retribution_2005_Tour_Rob_Halford1.jpg

Halford 2005 na bini.

Iskreno, feminizirani muskarci vise nerviraju zbog toga sto su feminizirani. Vecina ih ne vidi kao "prave" muskarce i teret.
Sto se tice ratnickih klanova, mozda je to uticalo na sliku o muskarcima kao grubijanima koji bez problema lupaju tudje glave i lome kosti.
U takvu sliku se feminizari muskarac ne uklapa.

I sada da ne zalazimo u srednji vek mnogo, ali sve do ulaska iz 11. u 12. vek katolička crkva nije obraćala pažnju na homoseksualnost kao pojavu, a našla sam i info da je Sveti Aelred (ko god bio :think:) ustvari pisao o sopstvenoj ljubavi prema muškarcima i na taj način promovisao bliskost između redovnika-tako da je potojao i telesni aspekt priče. Nemam nameru da unosim religijski kontekst u čitavu priču,jer svedoci smo i dan danas raznih događaja na tu temu, ali ne samo iz vizure katoličke religije, već i ostalih zajednica. Dakle, zaobiđite me sa kojekavim verskim fanatizmima u komentarima.
A,pitanje se provlači kroz čitavu temu...Mislite li da su samo feminizirani muškarci gejevi ili znate i one muževne, koji ne forsiraju pastelne boje (roze,žuto...) i ne sviraju klarinet ili sl? I zašto su uvek femizirani likovi na udaru muške populacije, kada ne znači da su obavezno i gej? Ili to nema neke veze sa ratničkim sklonostima, već su jednostavno bili osuđeni da duže borave među muškarcima?

pa moramo napraviti distinkciju između tih pozadinaca, pješaka - kako kaže Bole
ko god da je gej, on je feminiziran žvaljav i vidi se da je gej, evo pogledaj ovaj klip. Oni su ti obavzno ateisti npr. imaju karakterističan gej naglasak, traže neke ravnopravnosti kao žene i mnoštvo drugih gej odlika. Oni su pretežno ispiranjem mozga nagoverni da budu gejevi.
A ove druge ćemo onda nazvati ******, to je bio i Sokrat, tucao se sa učenicima svojim

pa moramo napraviti distinkciju između tih pozadinaca, pješaka - kako kaže Bole
ko god da je gej, on je feminiziran žvaljav i vidi se da je gej, evo pogledaj ovaj klip. Oni su ti obavzno ateisti npr. imaju karakterističan gej naglasak, traže neke ravnopravnosti kao žene i mnoštvo drugih gej odlika. Oni su pretežno ispiranjem mozga nagoverni da budu gejevi.
A ove druge ćemo onda nazvati ******, to je bio i Sokrat, tucao se sa učenicima svojim

ali ima tih feminiziranih da nisu gejevi

- - - - - - - - - -

a neki su deo zivota gejevi a deo zivota nisu, ******, homoseksualci, stagod. u nekom periodu imaju i zene. obicno prvo imaju valjda zene pa posle shvate da to ne vole nego muske

Da, kamenovanje.... Tada je bio surov svet, ratnci.

Ali i u Novom Zavetu, u poslancama, apostol Pavle pise da se homosexualci ne primaju u crkvu,i osudjuje tu pojavu.

e to t00 u redu je gurati micka u zensku guzu al nije u musku guzu
nachi loudilo laseri verskih fanatika

a za temu pa spartanci kao jedni od agresivnijih ratnika su se tucali sa oba pola msm najprirodnije bez sputavanja seksualnosti

Bez obzira na to šta kaže crkva, ovi ili oni, mene generalno nervira kada se muško ponaša kao žensko i kada se žensko ponaša kao muško, mrzim kada se muškarac ponaša kao histerična žena, kada ih vidim da mi ciče i cvile govoreći, da se obuku uže nego moja sestra, kad im vidim onaj hod izdegenerisani, dođe mi prosto da im lupim šamar. Nemam ja problem sa tim gde ga ko stavlja, ali vi pogledajte samo to iritantno ponašanje, npr. onog nesrećnika Azdejkovića koji ne izbija sa TV-a kada se o tome priča, on se ponaša kao histerična žena, prosto te izazove da ga šutneš u facu.

(Ne, ne pozivam na nasilje, objašnjavam kako ja reagujem na to. Ako već hoćete da me kažnjavate i brišete post, nemojte ga brisati već samo izbacite delove koji smetaju guzičarskom parlamentu, pošto smo očigledno svi podređeni gejevima i Jevrejima, o njima se ne sme ništa reći.)

pa mozda nisu iskljucivo gejevi ali biseksualci sasvim sigurno jesu...a na udaru su onih ˝muskarcina˝ koji su laki na dizanje ruke i na zene pa samim tim i na slabasne muskarce

Na ovaj forum ih je najvise :lol: tih osoba sto hejtuju gey-eve :aha:

Misle da su veci muskarci i yebaci ako ih mrze :manikir:

Volim zensku guzu :heart: musku ne :mrgreen: inace ih ne hejtujem :hvala:

e to t00 u redu je gurati micka u zensku guzu al nije u musku guzu
nachi loudilo laseri verskih fanatika

a za temu pa spartanci kao jedni od agresivnijih ratnika su se tucali sa oba pola msm najprirodnije bez sputavanja seksualnosti

pa kad bi te decko-muz nedajboze prevario, nije isto da l to radi s muskim ili sa zenskim? ili jeste?

Bogme, ni ti feminizirani nisu bas neke zenice. Znam jednog, nalickan, feminiziran, sa sve "zenskim" nacinom hodanja i gestikulacije, i momak radi sa gradjevinarima kao fizikalac. Sto je najjace, sa istim tim gradjevinarima sedi ispred prodavnice i pije pivo, a poznato je da su gradjevinari i fizicki radnici jako tolerantni na homoseksualce, ali eto, ok se slazu.

Mislim da je stereotip da su svi gej muskarci feminizirani, ali svi gay ili bi koje ja znam (a stvarno ne znam mnogo) tako deluju. Nemaju svi taj "zenski" nacin ponasanja i hodanja, ali nesto u vezi izgleda, crta lica, odece zraci na neki "zenski" tj. gay nacin.
Sto ne znaci da nema i onih koji nisu feminizirani i koji se ne ponasaju "zenski".

bears-bear3.jpg

Ovi momci su "medvedi" (barem ih tako u gay krugovima znaju), mislim da cete skapirati zasto.

A muski svet ja macho, pun takmicenja, ko moze vise da popije, ko moze da digne vise kg iz bench-a, jednostavno drustvo od nas trazi da budemo macho, jaki, jer to je slika muskaraca, a ne neki sonja, k'o zenica neka.
Cak i strejt muskarci koji su feminizirani, ne zrace macho energijom se smatraju "nizim" u odnosu na "prave" muskarce. A i zene, da li bi radije muskarca, muskarca, muskarcinu, ili nekog ko je feminiziran (ne previse naravno), mada i to zavisi od definicije feminiziranosti.

Jednostavno muskarci ne vole sve sto odstupa od definicije muskog, sto kazu "zna se kako treba da izgleda (i ponasa) musko a kako zensko", a muskarac koji se ne uklapa u to, pa i nije muskarac, samim tim manje vredan.
Isto tako za muskobanjaste zene ili muskarace, previse zrace muskom energijom, a ne verujem da neko hoce devojku koja trenira kick box, vise prati fudbal i loce vise piva nego on. Oseti se kao da si sa nekim drugarem, muskarcem, a ne sa devojkom.

Back