goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Pazi,generalno ako ide dobro Zvezdi ide dobro i ostalim klubovima,nekako tako to ide...Ne bih se ja radovao iz pozicije Niša što zvezdi ne cvetaju ruže

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pazi,generalno ako ide dobro Zvezdi ide dobro i ostalim klubovima,nekako tako to ide...Ne bih se ja radovao iz pozicije Niša što zvezdi ne cvetaju ruže![]()
Izgleda da je tvoj imenjak dačazr bio u pravu za tvoj jezik...Naravno,u pravu si ko i svi forumaški ''savršeni''![]()
Pa sad...
Vidiš kako se mi dobro razumemo.
Za prvog - ne pise da je u pitanju "drzavna" institucija, a ti potrazi definiciju reci institucija pre nego sto postavis glupu temu.
Valjda je sport u celini institucija ... ili samo odredjeni klub, stadion !!!
Ok sada ja da postavim pravo pitanje:
Sta ce ovo u politici?![]()
Pa sad...Važno da se mi družimo...Što bi rekli navijači...
![]()
Zvezdi je to poslednja šansa ... samo još i lopte da se osveštavaju pa možda nešto i bude od zvezde .
]Svaka kuca se svešta [/B]pa zašto ne bi i stadion? Marakana je za mnoge (igrače ,navijače i sl.) drugi dom.
ALO BRE SUPERMODERATOR?SI TU SAMO ZA SRBE,A SIPTARI DA RADE STA OCE PO FORUMU?E NEVALJA TI TO..................
Добро је да тај простор буде освештан од стране свештеника СПЦ - то је само један од покушаја да Сатана мање залази на то место. Нема ту ничег лошег.
buahaha
da popovi osveštaju mesto sa kojeg se poziva na klanje (tipa ubiti Šiptara ili muslimana). Stvarno smo komedija od države.
jes al komunjarske tvorevine od klubova i stadiona se obicno ne osvestavaju , ono ko kada bi isli kucu cveca da osvestaju i odrze opelo rahmetli marsalu, ne ide to
?
Ja jedino MRZIM siptare,a tema je o medjusobnoj mrznji srba
Ti ocito imas problema !!! Stojim na raspolaganju preko pp...
System error...Ne samo on...Da je samo on...
Ti ocito imas problema !!! Stojim na raspolaganju preko pp...
A tržni centar?
I to je objekat i nekima druga kuća![]()
dovoljno je da se rese onog tutorica, i bog ce ih vec i sam pogledati
Srecom sve vise je njih manjeRazumem mrznju prema individualcu ali nikako prema naciji ???