Osveštali "Marakanu"!

И ЂАВО БЕЖИ ОД КРСТА... ниси знао...:per:

E sad si me ponukao....Da li ti znas da je djavo (po vasim verovanjima)uvek tu negde oko crkve?Nisi?Sa cu ti kazem.Zato sto je on najlepsi,najpametniji od svih tamo.A proteran.
Mislim ja u to ne verujem nista,obicna bajkica ali ti verovatno pratis.
Jel znas da na bogoslovskom faksu pedera kolko voles?Ne znas?Eto,i to da znas.
Jel znas kako ljudima uzimaju pare kad im neko umre?Znas,al se pravis lud.
Sram te bre bilo!

E sad si me ponukao....Da li ti znas da je djavo (po vasim verovanjima)uvek tu negde oko crkve?Nisi?Sa cu ti kazem.Zato sto je on najlepsi,najpametniji od svih tamo.A proteran.
Mislim ja u to ne verujem nista,obicna bajkica ali ti verovatno pratis.

Да, тачно је да се "стално мува око цркве" али
КО СЕ С ВАТРОМ ИГРА - ОН СЕ И ОПЕЧЕ...
Да си на пдф религија - био би банован ЗБОГ ПРОМОВИСАЊА САТАНИЗМА.

Jel znas da na bogoslovskom faksu pedera kolko voles?Ne znas?Eto,i to da znas.
Је л'? Нисам знао? А одакле ти знаш - кресали су те, или...:per:
Jel znas kako ljudima uzimaju pare kad im neko umre?Znas,al se pravis lud.

Сваки грађанин има право да свог покојника сахрани без верског обреда, дакле, никоме није обавеза. А ако желиш верски обред - нормално је да платиш. Не видим ту ничег лошег нити неуобичајеног. Не разумем шта ти ту смета???

Sram te bre bilo!

Срам било тебе - али ти очигледно НЕ ЗНАШ ЗА СРАМОТУ И ЗА ЦРВЕНИЛО ОБРАЗА ЈЕР ГА НЕМАШ ! :rtfm:

Treba mi svasta ali mi ne treba link sa bogom koji moram da platim.Nismo deca,znamo sta je crkva,sad je i nasa pocela da kupi fazone katolicke.

А шта теби СМЕТА што је поп ОСВЕШТАО СТАДИОН - да ли си угрожен, да ли је
повређено неко твоје право, уопште не разумем о чему се ради ?:dontunderstand:

jes al komunjarske tvorevine od klubova i stadiona se obicno ne osvestavaju , ono ko kada bi isli kucu cveca da osvestaju i odrze opelo rahmetli marsalu, ne ide to

Тај клуб је постао и пре комуњара - и свакако треба већ једном и на том месту ПРЕСЕЋИ црвену гадост...

Back