CARULJO!ne slazem se sa boldovanim.
ps. nego pade mina pamet ona: dokon pop i stadione krsti...![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
CARULJO!ne slazem se sa boldovanim.
ps. nego pade mina pamet ona: dokon pop i stadione krsti...![]()
Sigurno da taj svestenik nije dosao nepozvan,ali imajuci u vidu da i verski obredi imaju neka pravila,smisla itd. zbog cega se religija involvira tamo gde joj nije mesto ?
А бандити црвени ПРОПИСАЛИ где је религији место, је л'???![]()
А бандити црвени ПРОПИСАЛИ где је религији место, је л'???![]()
De ces da im svestas Zvezdanu?!Pa jos i crvenu.![]()
Ne,nego se red znao jos pre njih...
Znači, osveštavanje fudbalskih stadiona je neka pravoslavna tradicija?
А када је то? За време многобоштва? А?![]()
И ЂАВО БЕЖИ ОД КРСТА... ниси знао...![]()
E sad si me ponukao....Da li ti znas da je djavo (po vasim verovanjima)uvek tu negde oko crkve?Nisi?Sa cu ti kazem.Zato sto je on najlepsi,najpametniji od svih tamo.A proteran.
Mislim ja u to ne verujem nista,obicna bajkica ali ti verovatno pratis.
Да, тачно је да се "стално мува око цркве" али
КО СЕ С ВАТРОМ ИГРА - ОН СЕ И ОПЕЧЕ...
Да си на пдф религија - био би банован ЗБОГ ПРОМОВИСАЊА САТАНИЗМА.
Је л'? Нисам знао? А одакле ти знаш - кресали су те, или...Jel znas da na bogoslovskom faksu pedera kolko voles?Ne znas?Eto,i to da znas.
Jel znas kako ljudima uzimaju pare kad im neko umre?Znas,al se pravis lud.
Сваки грађанин има право да свог покојника сахрани без верског обреда, дакле, никоме није обавеза. А ако желиш верски обред - нормално је да платиш. Не видим ту ничег лошег нити неуобичајеног. Не разумем шта ти ту смета???
Sram te bre bilo!
Срам било тебе - али ти очигледно НЕ ЗНАШ ЗА СРАМОТУ И ЗА ЦРВЕНИЛО ОБРАЗА ЈЕР ГА НЕМАШ !![]()
Evo,ja prvi.E moj Rus,popovi i crkva su najveci djavoli.
Sigurno da taj svestenik nije dosao nepozvan,ali imajuci u vidu da i verski obredi imaju neka pravila,smisla itd. zbog cega se religija involvira tamo gde joj nije mesto ?
Treba mi svasta ali mi ne treba link sa bogom koji moram da platim.Nismo deca,znamo sta je crkva,sad je i nasa pocela da kupi fazone katolicke.
jes al komunjarske tvorevine od klubova i stadiona se obicno ne osvestavaju , ono ko kada bi isli kucu cveca da osvestaju i odrze opelo rahmetli marsalu, ne ide to
Osveštavanje objekata jeste.
Mnogi ljudi osveštaju svoju kuću npr.
Ako nisu osveštali posebno patike i ''štucne'',neće ništa biti...Dokon pop i jarice krsti.