Osvanuo transparent u Banjoj Luci: 'Dodik i Vučić isti su ološ'

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešo,prema rezultatima najnovijeg istraživanja iz decembra ove godine,režimu čak i raste podrška.
Ti se oslanjas na istraživanja?
Ja se oslanjam na sluh. Osluškujem. Na poslu, za kafanskim stolom, u komsiluku....
Naslušam se svega i svačega.
Ima napretka u razmišljanju, ali sporo ide. Lagano i nesigurno.Rekla sam da je problem što je većinski mentalitet propalitet. Nažalost. I moju i njihovu.

Šta je to što izdvaja studente od ostalih kategorija stanovništva da njhovo mišljenje o političkim partijama i političarima ima posebnu težinu ?
Izdvaja ih to što su budući akademski gradjani, znači željni znanja i napretka, a još uvijek neiskvareni. Teže idealnom i postenom.
Poslije se to kod većine promijeni, ali treba iskoristiti sada njihovu snagu.

Ti se oslanjas na istraživanja?
Ja se oslanjam na sluh. Osluškujem. Na poslu, za kafanskim stolom, u komsiluku....
Naslušam se svega i svačega.
Ima napretka u razmišljanju, ali sporo ide. Lagano i nesigurno.Rekla sam da je problem što je većinski mentalitet propalitet. Nažalost. I moju i njihovu.
Ta istraživanja rade profesionalci sa dugim iskustvom u tom poslu .Dobar deo ljubitelja opoziicije ili protivnika AV kao i ti odbijaju da se suoče sa stvarnošću.Emocije odnosno strasti im može slobodno da se kaže, pomućuju razumKad nešto silno želiš... Kao kad si mlad pa hoćeš da ***** :mrgreen:
U stvarnosti Vučić i SNS su se etablirali u biračkom telu i od tamo dugo neće biti isterani bez obzira na intezitet želja jednog broja žitelja ove zemlje.

Ta istraživanja rade profesionalci sa dugim iskustvom u tom poslu .Dobar deo ljubitelja opoziicije ili protivnika AV kao i ti odbijaju da se suoče sa stvarnošću.Emocije odnosno strasti im može slobodno da se kaže, pomućuju razumKad nešto silno želiš... Kao kad si mlad pa hoćeš da ***** :mrgreen:
U stvarnosti Vučić i SNS su se etablirali u biračkom telu i od tamo dugo neće biti isterani bez obzira na intezitet želja jednog broja žitelja ove

U stvarnosti Vučić i SNS su se etablirali u biračkom telu i od tamo dugo neće biti isterani bez obzira na intezitet želja jednog broja žitelja ove zemlje.
I istraživanje se da kupiti, kao i biračko tijelo.
Istjerani su i bolji i jači.

Jednog dana će Vučić i SNS verovatno izgubiti izbore ali do tad će još mnoooogo vode da proteče.Faktor Plus je ozbiljna agencija a oni koji je vode manje više otvoreno naklonjeni su upoziciji ali profesionalci na

Jednog dana će Vučić i SNS verovatno izgubiti izbore ali do tad će još mnoooogo vode da proteče.Faktor Plus je ozbiljna agencija a oni koji je vode manje više otvoreno naklonjeni su upoziciji ali profesionalci na prvom mestu.
U ovakvom društvu, skoro svako istraživanje je lažno.

ne vidim u cemu su pogresili
U tome što bi i oni koji bi došli na njihova mesta bili isti kao i oni kao što su i oni koji su bili pre njih takođe bili isti pa je samim tim trulo da studenti u svojstvu nekakve verovatno zamišljene studentske zajednice istupaju sa političkopartijskih pozicija.Takvi kakvi su gospoda Vučić i Dodik bili bi i studenti da im se ukaže prilika.Uostalo i Vučić i Dodik su nekad bili nekakvi studenti.

Ajde objasni molim te onda, zašto besplatan prevoz, stambeni krediti, skraćenje školske godine, praktično medijska tišina o blokadama, gostovanje AV svakodnevno po emisijama... I sve ovo u nedelju dana.

Back