Osuo salvu po Dodiku: Mektić pred novinarima pocepao knjižicu Vojske RS

Јанко звани ака три лица.Ко њега још сматра за озбиљно?
Iskren je u smislu da se deklariše kao Musliman tj.kako on kaže Bošnjak.Neiskren je po drugim pitanjima posebno u pogledu visiine iznosa koji je uplatio banjalučkom milioneru Davoru Dragiceviću :hahaha1:
 
Ако ми нађеш само један пост да ја позивам на мржњу или да пишем како мрзим Србију или Србе добићеш медаљу.
То није мој ниво нити начин комуникације.Али зато код тебе "прекодринефобија" исијава на све стране.Није ти ТО добро,то су комуно фазони.
 
20191008_2_38632124_48305105.jpg
 
Vukanović: Grupa diletanata upravlja Republikom Srpskom

Poslanik u klubu SDS Nebojše Vukanovića kaže da mu je žao što jedna grupa diletanata upravlja Republikom Srpskom.


    • Vijesti
    • Republika Srpska
Četvrtak, 14.11.2019. | 08:02

765-430-f56478187e7c9c944e0098d9c4ddf785.jpg



"Nije država telefon, pa da ga vi upalite i vratite na fabrička podešavanja. Ove lažne patriote, predvođene sa četiri jahača apokalipse, Dodik, Bakir, Čović, pomognuti strancima, otjerali su iz ove zemlje milion ljudi", rekao je Vukanović u programu FTV.

. Više je ljudi pobjeglo u zadnje tri godine nego za vrijeme rata. Umjesto da pravimo pravnu državu, mi se zamajavamo glupostima. rekao je Vukanović, naglašavajući da je ovo deseti put da Dodik govori da će biti referendum o odcjepljenju RS.

"Dodik je najveći neprijatelj srpskog naroda. Dodik radi ono što žele da rade neprijatelji Srba u BiH. Spoljne okolnosti sad su potpuno nenaklonjene Srbima. On ide u Dejton 2. Pristao je na treći hrvatski entitet, pristao je na Prud, Aprilski paket. On direktno ide na razgradnju Dejtona što je potpuno suicidno. Ja sam ga pitao: `Šta sad da proglasiš nezavisnost, mi smo protektorat, ovdje vlada NATO, ući će tenkovi, ko će stati ispred njih`? Reći će da nema više Narodne Republike Srpske…", kazao je Vukanović, komentarišući posljednje skupštinsko zasjedanje u Banjaluci.

Milorad Dodik, kaže, nije nikakav patriota ni nacionalista, on je jedan populista...

"Ni jedna nadležnost na nivo BiH nije prenesena a da za nju nisu glasali predstavnici SNSD-a“, kazao je Vukanović.

(BN)
 
:hahaha::rotf:

"Iz Katara moji, znaš ti dobro koji"

Trenirao sa "crnim labudom", pocijepao knjižicu VRS, a sad iz Katara poziva na javno uništavanje boračkih knjižica


mektic-thani.jpg


Ministar bezbijednosti u tehničkom mandatu, Dragan Mektić, u posjeti je Kataru.
Tamo se, zajedno sa v.d. direktora SIPA-e, Pericom Stanićem i Osmanom Mehmedagićem, direktorom OBA-e, sastao sa premijerom Države Katar Abdullahom bin Nasser bin Khalifa al Thanijem i savjetnikom emira Države Katar Mohammed bin Ahmed al-Misnadom.
Diplomatske i trgovinske veze sa Katarom prekinuli su Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein i Egipat, a četvorka optužuje Dohu da krši sporazum iz 2014. sa članicama Saveta zalivske saradnje (GCC) miješajući se u regionalne poslove i podrškom terorizmu.
Nakon što je prije nekoliko dana pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske, Mektić je iz te bogate, muslimanske zemlje, putem twittera pozvao borce da u Banjaluci organizuju javno uništavanje boračkih knjižica.


Podsjećamo, prije malo više od dvije godine, Mektić se fotografisao sa ratnim komandirom čete Vojne policije "Crnih labudova" Armije RBiH Zejdom Dukmanićem za kojeg postoje tvrdnje da je tokom rata u kampu kod Visokog obučavao islamske teroriste i da je i nakon rata obučavao pripadnike muslimanskih paravojnih snaga.

crni_labud_mektic.jpg


Iako je Mektić tada rekao da ne zna ko je taj čovjek, sada već upokojeni Dukmanić je rekao da se dobro znaju iz fitnes centra.
Ozloglašenu jedinicu "Crni labudovi" povezuju sa ratnim zločinima za koje njeni pripadnici nikad nisu procesuirani, kao što niko nije procesuiran za napad na Aleksandra Vučića u Potočarima za koji javnost u Srbiji optužuje baš udruženje boraca "Crni labudovi".
https://www.atvbl.com/vijesti/bih/t...ao-knjizicu-vrs-sad-iz-katara-poziva-na-javno
 
NEBULOZE!!!

1994 akcija db iz srbije, zvana cazinska krjaina, bihac, i afera sa babom abdicem...


poslati su arkanovci bez arkana jer od 1992 posle nije bio mirisan u republik isrpskoj, tj jso, i legija... POSLAT JE SPECIJALNI IZASLANIK CIA SPIJUN STANISIC!!!


prica oko bihaca je jedna od najvecih prevara i pljacki sverca naveiko! sam alija je rekao dudakovicu da on nista ne bi odbrnai oda nije platio 100 mil maraka srbima dva puta...


babinu vojsku su cinili muslimani poneki iz cazinei ogroman brij nas sbrak oji su oblaici za tu priliku babinu uniformu glumeci kolko babo ima svojih boraca...


to je cinio legija sa svojima...bihacj e bio na izdisaju... potpuno opkoljen i bez oruzja... odjednom su krneuli da tuku iz svih sredstava i kada ih milovnaovic upita odakle vam, on irkeose PRODALI MI TVOJI CEDO!!!


jaje jendo bese 10 dm, keks 50 maraka !!!


o nafti i oruzj ida ne pricam....


to je bg to je srbija tadasnja, to je milosevic stanisic legija...


snabdeli su turcina!!! da nas bolje ubija...


mekticeve price su prdez....

Ko da imaš napad PTSP.
Milošević i kompanija su pokrali oružje koje smo decenijama plaćali i podijelili ga vama.
 
Da jesi što odaje tvoju zabrinutost za "Bosnu" i Muslimane što si više puta nedvosmisleno priznao.Vidi tropa,postojaće neka "Bosna" i kad RS istupi iz zajednice sa Federacijom BiH.Tad će "Bosna" ono što je danas Federacija BiH a koliko će to da potraje,niko ne može sa sigurnošću da kaže jer niko ne zna kako će stvari odvijati.Hrvati se kao i vi iseljavaju ali jedan broj će ostati i oni će tražiti svoja "prava".Missim verovatno će to biti borba do istrage vaše ili njihove ali verovatno će vam ostati oni delovi gde ste izrazita većina istina medjusobno nepovezani teritorijalno.Ne možete imati svoju državu na teritoriji Srpske.To možeš da zaboraviš !

More bit da čovjeka brine da opet ne napravite gužvu pa da novi kontigent bosanskih Srba prsitigne u "maticu".
Vi ste propisno istraženi, ta vaša ideologija je istražena i dokumentovana, zločinci su kažnjeni koliko toliko, važno je da odsad pa na dalje i ubuduće nema besplatnog zločina nad nama.
Ako još jednom krenete na nas, puca Srbija na dijelove. Jer s tom vašom velikosrpskom ideologijom , jedino rješenje je - što slabija Srbija, to mirniji Balkan.
 
More bit da čovjeka brine da opet ne napravite gužvu pa da novi kontigent bosanskih Srba prsitigne u "maticu".
Vi ste propisno istraženi, ta vaša ideologija je istražena i dokumentovana, zločinci su kažnjeni koliko toliko, važno je da odsad pa na dalje i ubuduće nema besplatnog zločina nad nama.
Ako još jednom krenete na nas, puca Srbija na dijelove. Jer s tom vašom velikosrpskom ideologijom , jedino rješenje je - što slabija Srbija, to mirniji Balkan.
Pre ce biti da se Tropa brine da ce njegovi muslimani opet da zavrse kao oni u Potocarima.
 
Pre ce biti da se Tropa brine da ce njegovi muslimani opet da zavrse kao oni u Potocarima.

Potočari su se desili u "zaštićenoj" zoni UN-a. Da nije bilo te "zaštite", Podrinje bi se nastavilo boriti. Možda bi geta Srebrenica i Žepa svejedno pale, kao što je ranije pala Cerska, ali ne bi bilo genocidnog pokolja, nego bi bilo žrtva i na vašoj strani. Ovako , pod pokroviteljstvom UN-a, genocidnim pokoljem i završnim etničkim čišćenjem preostalog stanovništva, završen je genocidni pohod na Podrinje.
 

Back
Top