Osuđena Dijana Hrkalović

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, mislio sam da li je gankaci. Al reko, da budem korektan.

Haha nije (a mislim sve i da jeste svi smo mi ljudi), koliko mi je poznato njeni su iz Like, Krajine ili tako nešto.

Inače mislim da nema taj džipsi vajb osim što voli vašare (pogotovo Šabački), ali dobro ionako ima li šta bolje od blejanja sa Zoricom Marković i djipanja po seoskim vašarima. ;) :D

Nego za taj čuveni Šabački vašar kažu da je jedno blago paradoksalno mistično i parapsihološko iskustvo i da ono ti neki prizori (tipa kad vidiš Vendi koja sa štiklama djuska po onoj prašini i blatu pa se posle sa tim blatnjavim štiklama i napuklim mrežastim čarapama skakuće po stolovima odakle ljudi jedu dok joj iz leopardastog dekoltea vire novčanice od 20,50 i 100 dinara) podižu dijafragmu, izazivaju mučninu i ubijaju ne znam koliko moždanih ćelija ali su istvovremeno obogaćuju duhovno i jedno su vrlo oplemenjujuće i nadahnjujuće iskustvo koje svako treba da vidi i doživi makar jednom u životu i kažu da kad kročiš na taj vašar (posebno u čuveni Plavi šator) da tamo pojam prostora i vremena ima potpuno drugačije značenje nego u spoljnom svetu. ;)

Na godinu dana da sedi kući. Mnogo je to bre.. Setimo se da je sin Željka Mitrovića Vučićevog Gebelsa, dobio pola godine kada je ubio devojčicu.
I posle se SNS botovi pitaju zbog čega su studenti na ulicama?

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...oglasio-krivom-zbog-trgovine-uticajem/9wyhtkd
Niej trebala kao relativno mlada osoba da ulazi u sve to...ne znam sta ljude tera da "preskacu stepenice" i da se "podmecu" bez znanja i iskustva za tako vazne polozaje.

Back