Bumbar
Ističe se
- Poruka
- 2.646
Naravnojel i kod nas kao u americi posle odsluzenih 50% kazne mozes da budes pusten zbog dobrog vladanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravnojel i kod nas kao u americi posle odsluzenih 50% kazne mozes da budes pusten zbog dobrog vladanja?
Kod njih su kazne 50, 100, 120...godina, pa mogu. A šta kod nas da poloviš 16 mjeseci?jel i kod nas kao u americi posle odsluzenih 50% kazne mozes da budes pusten zbog dobrog vladanja?
3 dozivotneKod njih su kazne 50, 100, 120...godina, pa mogu. A šta kod nas da poloviš 16 mjeseci?
I ta nanogica! Najgluplja stvar koju su izmislili.
Mene ako Đorđo dovede do bana, hoćeš li mi samo staviti nanogicu?
Sramota!Tako je kod njih.tamo ubijes sopstvenu ženu,dobijes doživotnu kaznu.
Za 8 mes.je ba slobodi zbog dibrog vladanja.samo,ona je prgava,potukla bi se tamo.Kod njih su kazne 50, 100, 120...godina, pa mogu. A šta kod nas da poloviš 16 mjeseci?
I ta nanogica! Najgluplja stvar koju su izmislili.
Mene ako Đorđo dovede do bana, hoćeš li mi samo staviti nanogicu?
Pa jedino ako me oci varaju ili ima klonaGovoriš neistinu
Bratić, jel Dijan ima malo romulske krvi?A ne bi ništa dobila da čukneš trafiku (pogotovo ako nemaš već dosije), ono dobila bi možda uslovno nešto ili bi odgovarala prekršajno i to je to.![]()
Bratić, jel Dijan ima malo romulske krvi?
Ne, mislio sam da li je gankaci. Al reko, da budem korektan.Misliš na Romulance iz Star Trek-a ? : )
Pa sad nisam primetio da ima špicaste uši. :d
E da Diksi možda radi zapravo za Tal Shair , romulansku tajnu službu sa ciljen da iznutra destabiliše Galaktičku Federaciju.
NemaBratić, jel Dijan ima malo romulske krvi?
Ne, mislio sam da li je gankaci. Al reko, da budem korektan.
Mnogi u Srbiji ima taj vajb.bili smo preko 500 godina pod Turcima.Ima malo taj vajb i kolorit.
Daće bog i ostali smradikali da robijaju zabelu!Na godinu dana da sedi kući. Mnogo je to bre.. Setimo se da je sin Željka Mitrovića Vučićevog Gebelsa, dobio pola godine kada je ubio devojčicu.
I posle se SNS botovi pitaju zbog čega su studenti na ulicama?
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...oglasio-krivom-zbog-trgovine-uticajem/9wyhtkd
Naravno da ne može.Naravno
To treba pohapsiti i one koji su ovu džukelu doveli na funkciju!Tužilac tražio pet, znači Djuka odradio solidno.
![]()
DIJANA HRKALOVIĆ je veoma slabog zdravlja! Oglasio se advokat bivše državne sekretarke Vladimir Đukanović!
Kakav bre kućni pritvor, ova nesrećnica je na slobodi preko dve i po god.Ona je u kucnom pritvoru,jer je iznela istinu o lopovima u policiji i vlasti.Kao i uvek,istina najvise boli,ali nekoga kosta.
Za Vučića je oduvek.Ona je u kucnom pritvoru,jer je iznela istinu o lopovima u policiji i vlasti.Kao i uvek,istina najvise boli,ali nekoga kosta.
Da je dao i prodao ko vučić nebi ga pipnuli.zivim za dan kad cu ovako da gledam ******ig
koliko vidim nije dobila nanogicu nego je dobila zatvor godinu i 4 meseca?